Parasight, ακούστηκες. Κάποιοι χαλαστήκαν με την ερώτηση κρίσεως (σε πληροφορώ πως είναι αρκετοί), κάποιοι και με κάποια άλλα (επίσης αρκετοί), κάποιοι θα γουστάρατε ακόμα και αν έλεγε τον ύμνο της ΑΕΛ. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι κατακριτέο, είναι όλα views πάνω στη music που θα λεγε και ο μόρμεγκιλ. Δεν ξέρω αν όλα τα albums του ΘΠ βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο στην κλίμακά σου, αλλά αντιλαμβάνομαι πως τον αντιμετωπίζεις σαν καλλιτεχνική ολότητα και γουστάρεις τόσο ανελέητα την περσόνα του, που δεν ανέχεσαι καν κάποια κριτική με επιχειρήματα σε αυτόν από τρίτους ("δίκο τους πρόβλημα"), πόσο μάλλον να την κάνεις ο ίδιος. Ναι, ξέρω, στο άλλο φόρουμ έγραψες κάτι, αλλά πιάνεις το νόημα. Εγώ αναφέρθηκα ξανά στο θέμα μόνο και μόνο επειδή είχα γράψει πως το "τραγουδάκι" το εοεο είναι για δεκαεπτάχρονα, και έρχεται καπάκια ο αγκοραφόμπικ να αφορίσει όλους τους υπόλοιπους κάστομ/αβανκαρντς/μπλακμεταλς του σπιρτόκουτου, επιβεβαιώνοντας τα πάντα. Λέγεται "κριτική", το κάνετε και οι ίδιοι, αγαπάτε μινμιν και πάνκη ακριβώς για την κριτική που ασκούν σε οτιδήποτε δεν αρέσει σε εκείνους (και αρέσει σε άλλους, συγκεκριμένα), αλλά στον θανάση κάνει τζιζ. Γιατί όμως;