για να περασω ενα μαθημα με προοδους και να μη δωσω επρεπε στην 3η να παρω 7 και μου εβαλε 6,85 ...
![]()
για να περασω ενα μαθημα με προοδους και να μη δωσω επρεπε στην 3η να παρω 7 και μου εβαλε 6,85 ...
![]()
Briar
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
tsk.
Last edited by rudie; 30-01-2011 at 20:36.
a cry for help, a hint of anaesthesia
η αμμος μπαινει για οικονομια στη βενζινη
2-3 βδομάδες αφού αγόρασα ετήσια συνδρομή, έκλεισε το thegt.net. FML
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Δε θυμάμαι, ντάξει, πάνε τώρα, ήθελα τα invites και να μην έχω περιορισμούς λόγω ratio μωρέ, άσε που οκ, το σκέφτηκα και σε φάση ότι παίζει να τους κυνηγήσουν κάποια στιγμή οπότε ας δώσω τπτ να έχουν για δικηγόρους γιατί είχα κατεβάσει τα κέρατά μου. Περισσότερο με ενοχλεί προφανώς ότι δε θα έχω τώρα να κατεβάζω ταινιούλες έτοιμες με υπότιτλους, δε γαμιούνται τα λεφτά. Απλά το πόσταρα για το φμλ του timing.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
στο greekz είχαν και 20ετή συνδρομή.
αναρωτιόμουν αν τα έσκασε κανένας και τώρα κάθεται και κοιτάει το κατεβασμένο site.
satan was a lez
FTL οσων θα ειναι κοντα μου στο πιτ στους IMPALEDNAZARENETHRISKEIAGAMWTHNPANAGIA
θα παω στο λαιβ στα καπακια μετα απο 6 ωρες κουβαληματος χωρις να εχω κανει μπανιο![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
10/10/2010: Κουβαλαω μειωμενο εισιτηριο χωρις πασο.Μπαινουν ελεγκτες στο 12ρι κοντα ΧΑΝΘ ε και μου συμπληρωνουν ενα χαρτι προστιμου,ομως μου λενε απλα "να κανεις εναν κοπο να περασεις απο τα γραφεια ΟΑΣΘ για να δειξεις το πασο σου".Μου το τονισε κιολας ο ανθρωπος,οτι τσεκαρε το κουτακι για επιβολη προστιμου 30κατι ευρω αλλα εγω θα πρεπε να παω εκει και να δειξω πασο για να δικαιολογησω το μειωμενο εισιτηριο χωρις να πληρωσω τιποτα.Και οντως πηγα λιγες μερες μετα,οταν εβγαλα και το πασο για το νεο εξαμηνο,το δειξα,μου λενε ολα οκ,ξαναρτησα για σιγουρα αν οντως ξεμπερδεψα και δεν χρειαζεται να κανω τιποτα επιπλεον,μου ειπαν ναι και την εκανα.
Χθες ηρθε γραμμα απο τον ΟΑΣΘ το οποιο μου αθροιζε 2-3 εξτρα χρεωσεις για τους μηνες που περασαν μετα απο τον Οκτωβριο εκεινο για το "προστιμο που δεν πληρωσα".Το συνολο εφτασε 180 ευρω.Ο τυπος τοτε στο γραφειο οταν εδειξα το πασο δεν μου δωσε καποια επιβεβαιωση ορ σαμθινγκ οτι πηγα.
Μεσα στην εξεταστικη θα τρεχω να βγαλω ακρη και με τον ΟΑΣΘ.
the nail that sticks up gets hammered down
the end of the rope is a noose
the truth is in the gas chamber