Page 57 of 67 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast
Results 841 to 855 of 1005

Thread: Smoking ban update

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    το τσιγαρο σας ιδιο είναι και με παρεα και χωρις

And I base that on absolutely nothing
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

καπνιζεις περισσοτερο οταν εισαι με παρεα; αν, ναι, πασο
    Vielen Dank für alles was mal war

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Ναι, γιατί κυρίως καπνίζω με τον καφέ και το αλκοόλ. Σπίτι πολύ λίγο(τερο). Υπάρχουν και πολλοί που δεν καπνίζουν παρά μόνο έξω με παρέα.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    Quote Originally Posted by JnB View Post
    Βασικά στ'αρχίδια μας αν καπνίζετε, αρκεί να υπάρχει καλός εξαερισμός.
    κ εμένα αυτό με ενδιαφέρει. άλλωστε δε με χαλάει να μπορώ να κάνω 1-2 τσιγάρα όλο το βράδυ, αλλά στα παπάρια μου κιόλας
    Βασικά πιστεύω ότι και οι καπνιστές ενοχλούνται όταν υπάρχει το "νέφος". Αυτό είναι το ενοχλητικό.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Άλλο ένα θρεντ που δεν θα πεθάνει ΠΟΤΕ.
    Το ηαρ που θέλουμε.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by psychotron View Post
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    δηλαδή μας λες οτι ένας λόγος που βγαίνεις είναι επειδή μπορείς και καπνίζεις στα μαγαζια;
    Βγαίνω επειδή περνάω καλά. Το ότι περνάω καλά είναι συνδυασμός διαφόρων παραγόντων. Παρέα, μουσική, αλκοόλ, κάπνισμα. Είναι κάτι που μ' αρέσει ρε παιδί μου, για μένα είναι απόλαυση, όσο μαλάκας κι αν φαίνομαι μ' αυτό που λέω, πόσο πιο λιανά να το κάνω. Λέτε ότι είναι θέμα υγείας. Δεκτόν και σεβαστόν και δεν πρόκειται να καπνίζω σε μαγαζιά, όταν θα αποφασίζω να βγω. Εκείνο όμως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σου φαίνεται περίεργο το γεγονός ν'αποφασίσω να κάτσω μέσα όπου θα κάνω ότι ακριβώς μ'έυχαριστεί (από τη στιγμή που δεν μπορώ πλέον να το κάνω έξω).
    Η φάση "πάω έξω" είναι για τον π**** καβάλα, μην πεταχτεί κανείς να πει "έχεις την επιλογή του να βγεις έξω από το μαγαζί", δεν υπάρχει αυτό. Προτιμώ να κάτσω σπίτι λοιπόν και δεν το βρίσκω καθόλου περίεργο.
    Και κάτι τελευταίο. Ο κόσμος έχει ήδη σταματήσει να βγαίνει συχνά γιατί δεν έχει λεφτά. Πλέον στο μαγαζί ξέρουμε ότι τις φάτσες της Παρασκευής δεν θα τις δούμε το Σάββατο και το αντίστροφο και ο τζίρος έχει πέσει πολύ. Κόβεις και το κάπνισμα (και για το μαγαζί που μιλάω συγκεκριμένα, τα ποσοστά στους καπνίζοντες είναι 70-75% στους πελάτες και 100% στο προσωπικό). Do the math.
    Αλλά αρκετά είπα, ενώ υποσχέθηκα ότι δε θα γκρινιάξω. Απλά μου τη βαράνε στα νεύρα κάτι κομπλεξικά υστερικά αγάμητα που κάνουν λες και κέρδισαν το τζόκερ επειδή απαγορεύτηκε το κάπνισμα (κι αυτό το τελευταίο προφανώς και ΔΕΝ είναι για σένα, ε)
    Περαν των επι της ουσιας, δηλαδη το εμπορικο κομματι, σοβαρα, γιατι σου φαινεται τοσο μαλακια η φαση "βγαινω εξω για να καπνισω"? Ποσο δυσκολο ειναι να το κανει κανεις προκειμενου να μην ενοχλησει καποιον που δε θελει να εισπνεει βλσβερο καπνο*? Δηλαδη πραγματικα απο το να πας σε καποιο μαγαζι και να πρεπει να βγεις εξω για να καπνισεις, θα προτιμησεις να μεινεις στο σπιτι? Ή απλα θα βγεις και δε θα καπνιζεις?

Παντως δε φαινεσαι καθολου μαλακας που γουσταρεις να καπνιζεις και το δηλωνεις, ισα ισα, φαινεσαι γαμω τα παιδια. Μαλακας φαινεται μονο καποιος που επειδη γουσταρει να καπνιζει, εχει αναγει την καταργηση του καπνισματος σε καταπατηση του Συνταγματος, εσυ μια χαρα τα λες, και οχι επειδη εισαι ο pink χρηστης Σαικοτρον.

* (προφανως δε μιλαμε για τη φαση που προτιμας να μεινεις σπιτι ουτως ή αλλως, αλλα για τη φαση που ενω γουσταρεις να βγεις εξω δε θα το κανεις μονο για αυτο το λογο)

Sayid Hassan Jarrah psychotron's Avatar

Καθόλου δύσκολο δεν είναι να το κάνεις, όμως δεν το απολαμβάνεις. Πολλα ζητάω θα μου πεις, αλλά για μένα το νόημα δεν είναι απλώς να μαυρίσω λίγο παραπάνω τα πνευμόνια μου. Στην τελική αφού το κάνω, ας το απολαύσω κιόλας
    Με τους φίλους τα λέμε και σε σπίτια, έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι καπνίζοντες είναι (κι αυτοί ακόμα που δεν είναι δεν τον έχουν πάρει με καλό μάτι το νόμο) και την ίδια άποψη έχουν. Οπότε ναι, σαφέστατα και θα προτιμήσουμε να κάτσουμε μέσα, ούτε να ενοχλούμε κανένα, ούτε να μας σπάνε τα @@ και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Όλα αυτά σε περίπτωση που όντως εφαρμοστεί αυστηρά ο νόμος, γιατί κάποιες αμφιβολίες εγώ ακόμα τις έχω

Κατα τ' άλλα πινξ Τζόνι κλπ
    Where's the booze?

I used to be perfect but now I'm even better

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Παντως δε φαινεσαι καθολου μαλακας που γουσταρεις να καπνιζεις και το δηλωνεις, ισα ισα, φαινεσαι γαμω τα παιδια. Μαλακας φαινεται μονο καποιος που επειδη γουσταρει να καπνιζει, εχει αναγει την καταργηση του καπνισματος σε καταπατηση του Συνταγματος, εσυ μια χαρα τα λες, και οχι επειδη εισαι ο pink χρηστης Σαικοτρον.
    Αυτό, μεγάλο πράμα, χάι φάιβ!
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Συμφωνώ κι εγώ απολύτως με FIXXXER εδώ, και ήθελα να το πω

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Μαλακας φαινεται μονο καποιος που επειδη γουσταρει να καπνιζει, εχει αναγει την καταργηση του καπνισματος σε καταπατηση του Συνταγματος
    Συγγνώμη, αλλά η απαγόρευση του καπνίσματος είναι ενδεικτική περίπτωση της γενικότερης τάσης διαρκούς αύξησης της κρατικής παρέμβασης στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ "για την προστασία των πολιτών", ακόμη κι από τους εαυτούς τους, π.χ. η απαγόρευση γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων στην Ε.Ε. (παρότι είναι ασφαλή και καταναλώνονται σε άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ για 10+ χρόνια), απαγόρευση του transfat, airport body scanners / pat-downs, κλπ. έως τις ακραίες περιπτώσεις της Αγγλίας (περιορισμοί στην πρόσβαση σε πάρκα/πλατείες "για να προστατεύσουμε τα παιδάκια από παιδεραστές").

Shameless libertarian propaganda: Κοίτα στο youtube τα Nanny of the Month του Reason.tv για να δεις σε τι επίπεδα υπερβολής φτάνει η κρατική παρέμβαση στις ΗΠΑ.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

τώρα ρε deggial σοβαρά συγκρινες την απαγόρευση του καπνίσματος με όλα τα υπόλοιπα και ειδικά κάτι airport body scanners;
    ούτε καν θέλω να μάθω πως στο καλό πήγες στα πάρκα και τους παιδεραστές έτσι; δλδ ήμαρτον.

μιλάμε για αντικαπνιστικοί νόμοι οι οποίοι έχουν αρχίσει από τα '50s-60s και εξελίχθηκαν σταδιακά σε αυτό που βλέπουμε σήμερα.
    πήγαινε σε καμμιά σκανδιναβική χώρα και κάντους την σύνδεση να δούμε πως θα σε κοιτάνε

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by Marillion View Post
    τώρα ρε deggial σοβαρά συγκρινες την απαγόρευση του καπνίσματος με όλα τα υπόλοιπα και ειδικά κάτι airport body scanners;
    ούτε καν θέλω να μάθω πως στο καλό πήγες στα πάρκα και τους παιδεραστές έτσι; δλδ ήμαρτον.
    Γιατί είναι η ίδια ακριβώς νοοτροπία βάσει της οποίας περιορίζονται οι προσωπικές ελευθερίες στο όνομα της ασφάλειας και της προστασίας.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Marillion View Post

μιλάμε για αντικαπνιστικοί νόμοι οι οποίοι έχουν αρχίσει από τα '50s-60s και εξελίχθηκαν σταδιακά σε αυτό που βλέπουμε σήμερα.
    πήγαινε σε καμμιά σκανδιναβική χώρα και κάντους την σύνδεση να δούμε πως θα σε κοιτάνε
    ε, δικηγόρος του δεν είμαι , αλλά νομίζω την κατάληξη του κρατικού παρεμβατισμού θέλει να τονίσει
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

ναι αλλά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ψυχωτικά οι αντικαπνιστικοί νόμοι ακόμα και αν είναι εισπρακτικοί όπως εφαρμόζοντε στην ελλάδα, όντως συνεισφέρουν στην γενικότερη ασφάλεια και προστασία λόγω υγείας. θα έλεγα οτι είναι γουιν γουιν η κατάσταση που εντελώς συγκυριακά βολευει και το κράτος αλλα η μόνη βλακεία που γίνεται είναι οτι οι καπνοβιομηχανίες θα συρικνωθούν και θα χάσουν κιαλλα ατομα την δουλειά τους. την αγροτική παραγωγή να την λυπηθώ εσένα γιατί;
    πως ακριβώς περιορίστηκαν οι προσωπικές ελευθερίες σου; επειδή δεν μπορείς να καπνίσεις στα μαγαζιά; εφόσον έχει εξακριβωθεί επιστημονικά ότι το παθητικό κάπνισμα προκαλεί καρκινογόνες παθήσεις γιατί το βλέπεις πατριωτικά; γιατί συνεχίζουμε να κάνουμε αυτήν την κουβέντα; drama queens. βλέπουμε να λένε και οι καπνιστές πως είναι φασιστικό αυτό που συμβαίνει, λες και το μόνο φασιστικό που γίνεται σε αυτήν την χώρα και αξίζει να θιχτούμε είναι η απαγόρευση του καπνίσματός.

εγώ καπνίζω συχνά, αλλά είμαι αρκούντως λογικός ώστε να βγω εξω, όχι μόνο στο καφέ αλλά και στο ίδιο μου το σπίτι που μένουν και άλλοι άνθρωποι που ενοχλούντε. οπότε ότι και να μου πεις, σου φάγαν το μπιφτέκι σου.

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

ντεγκιαλ, δεν είναι στο όνομα της προστασίας και της ασφάλειας των πολιτών, είναι στο όνομα του "δεν ψοφάτε με τη μία, αλλά αρρωσταίνετε από διάφορες παθήσεις και επιβαρύνετε τα ταμεία". Αν οι καπνιστές πεθαίναν στα 60 μια κι εξω, ακόμα καλύτερα για το κράτος, θα γλυτώναν και τις συντάξεις. Αν νοιάζονταν για την προστασία σας, θα απαγορεύονταν τα τσιγάρα σαν τα ναρκωτικά

α και fyi, οι libertarian σου έχουν προτείνει οι καπνιστές να πληρώνουν μεγαλύτερες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία (μέτρο που εφαρμόζουν πολλές ιδιωτικές ασφάλειες), συμφωνείς με αυτό;
    Vielen Dank für alles was mal war