-
royally fucked
Θα σου πω κάποια πράγματα που γνωρίζω:
-Aσχετό με αυτό που λες, αλλά έχει να κάνει γενικά με την αναμόρφωση που πάει να γίνει. Γενικά προσπαθούν να κάνουν περικοπές από παντού και ένα από τα σημεία που πάνε να ακουμπήσουν, είναι οι εφημερίες των γιατρών. Αυτό που μου έχουνε πεί, είναι πως με το πρόγραμμα που πάνε να βγάλουν (μιλάω για Κρατικό Νίκαιας), δεν θα φτάνουν οι γιατροί για τις εφημερίες. Υποτίθεται πως υπάρχει ένα όριο εφημεριών που μπορεί να "αντεξει" ένας γιατρός και με βάση αυτό πάνε να τις φτιάξουν (μου φαίνεται ότι είναι σε φάση 4 ή 6 το μήνα για τον καθένα). Με το προσωπικό που υπάρχει τώρα, αν τους μειώσουν τις εφημερίες, το νοσοκομείο υπολειτουργεί. Έτσι και αλλιώς λείπει προσωπικό, θα γίνει ακόμα χειρότερα. Προφανώς και θα ήταν σωστό μέτρο, ΑΝ υπήρχε επαρκές προσωπικό. Και δεν μιλάμε ότι δεν υπάρχουν πολλές καθαριστριες, αλλά είναι σε φάση ότι δεν μπορούν να γίνουν πάνω από 2-3 εγχειρίσεις συγχρόνως.
-Με την συνταγογράφιση, αρχικά συμφωνώ, αλλά δεν έχω κάποια πληροφόριση για το πόσο αποδοτική μπορεί να είναι ή κατά πόσο επιρρεάζει τα νοσοκομεία. Φαντάζομαι πως όχι.
-Τέλος οι προμήθειες. Εδώ είναι το χειρότερο κομμάτι. Έτσι όπως έχει γίνει τώρα το πράγμα, είναι πολύ πιθανόν να ΠΡΕΠΕΙ να μπεί κάποιος χειρουργείο και να μην υπάρχουν τα αναγκαία, γιατί δεν τα έχουν απο πριν, αλλά τα παραγγέλνουν πλέον, ανάλογα με τα περιστατικά. Ε αυτό διάολε, είναι ότι χειρότερο. Ναι μεν να σταματήσουν να παίρνουν με ότι τιμή να ναι και να τσεπώνουν τα μισά, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην έχει ΠΑΝΤΑ ένα νοσοκομείο τα απαραίτητα για να μπορεσει να λειτουργήσει σε κάθε περιστατικό. Είναι απλά αδιανόητο. Αυτό συμβαίνει τώρα.
Το θέμα για μένα είναι πχ, ναι μεν να καταπολεμήσουν την σπατάλη, αλλά σίγουρα να είναι πλήρως εξοπλισμένα τα νοσοκομεία, οποιαδήποτε στιγμή.
Tags for this Thread