Εγώ καλύφθηκα. Το album τώρα το ακούω. Πρώτη εντύπωση θετική. Ατμοσφαιρικό μου φαίνεται.
Εγώ καλύφθηκα. Το album τώρα το ακούω. Πρώτη εντύπωση θετική. Ατμοσφαιρικό μου φαίνεται.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
πεθαίνω...
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Λοιπόν στις πρώτες ακροάσεις, ο δίσκος είναι πολύ ωραίος (Σαν Μικέλε πόσα πινκς), αν θυμίζει κάτι από τα παλιά θυμίζει Βροχή από Κάτω μάλλον χωρίς όμως να είναι τόσο πειραματικοδύσκολος.
Και αν οι ομορφότερες γυναίκες στα κρυφά / κάτω από τη γλώσσα εκτρέφουν σμέρνες.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
O Σαν Μικέλε σπάει την αρχική παγωμάρα της Ερώτησης Κρίσεως και του μαλάκα του άοσμου του Περίδη. Ο δίσκος δεν κυλάει άσχημα μέχρις στιγμής΄.
Αν αυτός που μούτζωσε το έκανε για τον Περίδη -και έχει άντερα- να βγει να το πει δημοσίως αλλιώς ας σιωπήσει για πάντα...
καλά σε γαμάει ο περίδης!!!
edit: περα απο την πλάκα, ο περίδης το απογειώνει το κομμάτι. φτιαγμένο για την φωνή του, ενορχήστρωση που μιλά ψιθυριστά, ουσιαστικά το κομμάτι βασίζεται στην ερμηνεία του, και είναι το καλύτερο κομμάτι του δίσκου μαζί με San Michele, τι πουτσιλίκια λες.
Last edited by 12 stars circle your brow; 31-01-2011 at 01:34.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Συνεχίζει να γράφει από τις καλύτερες φωνητικές γραμμές εκεί έξω, ο μπαγάσας.
παρακαλώ ενα λινκ κ εδω!![]()
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
τι ωραία κυριακή σήμερα ρε παίδες; και Burzum και Θανάσης.
καλά παιδιά και εδώ ένα pm αν δε σας πέφτει κόπος
http://lmgtfy.com/?q=papakonstantino...istos+blogspot
Δεν το παίζω έξυπνος, αλλά ρε παιδιά μιλάμε για το internet, είναι τόσο απλό![]()
Χίλιες φορές να έλεγε η Ματούλα την Ομίχλη παρά ο φλώρος ο Περίδης, χαλάει το τραγούδι.
Βασικά να το έλεγε ο Θανάσης. Ελπίζω μόνο να μη τον κουβαλάει τον Περίδη και στα λαιβ.
λοιπόν σε γενικές γραμμές είναι ωραίο, αλλά όχι καμιά δισκάρα.
δε μπορώ να κρύψω τη χαρά μου που γλιτώσαμε από τη ματούλα. και αυτός ο περίδης εντελώς αδιάφορος. είτε υπάρχει, είτε όχι, το ίδιο. καλύτερα θανάσης που λέει και ο αγκοραφόμπικ.
"ποιος θα με θυμάται" και "san michele" (ο κόκορας) τελειότητες. δόξα και τιμή στο φώτη σιώτα.
η ερώτηση κρίσεως με έχει προβληματίσει. ήθελε αμεσότητα; λίγο χαβαλέ ίσως; υπάρχει κάτι πιο βαθύ; ρηχό το βρίσκω.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.