αν κάποιος πει "τυχαίο? δε νομίζω", τι πιθανότητες του δίνετε να είναι τελικά άτομο που θα μπορούσατε να κάνετε παρέα;
εγώ όχι πολλές.
βασικά στην ευρύτερη κατηγορία εμπίπτουν όλες οι προκάτ χαζοατάκες και φράσεις αργκό που συνήθως ξεκινάνε από τηλεόραση και γίνονται της μόδας.
α, αλλό παράδειγμα: " πιο __________ πεθαίνεις". μπράβο μαλάκα σκάσε τώρα.
εντάξει οκ, i see what you did there, μπορείς τώρα να μην χρησιμοποιείς αυτή την έκφραση για οποιοδήποτε σχόλιο θέλεις να κάνεις στην καθημερινότητα σου για οτιδήποτε?
από ένα σημείο και μετά στο μυαλό μου είναι το ίδιο ακριβώς με το να μη λέει τίποτα ο άλλος, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα ρε γαμώτο αλλά έτσι ακριβώς το αντιλαμβάνομαι.
και εντάξει, ας μην απαιτούμε από όλους να έχουν την ελάχιστη δημιουργικότητα που απαιτείται ώστε όταν θες να δείξεις ότι κάτι έχει κάποιο χαρακτηριστικό στον υπερθετικό βαθμό να το συγκρίνεις με κάτι άλλο που φημίζεται γι'αυτό του το χαρακτηριστικό και ίσως αυτό να βγει και λίγο αστείο αλλά ρε πούστη μου υποτιίθεται ότι αυτή τη γαμοσιχαμένη έκφραση τη λες για να "ευθυμήσουμε" ξέρω γω, αν την έχεις πει 200000 φορές πως γίνεται να μην έχεις φτάσει στο σημείο που ακόμα κ την απόλυτη κυριολεκτική δήλωση να κάνεις (π.χ να μια πολύ χοντρή γυναίκα) θα σου ακουστεί πιο εύθυμο από αυτό απλά και μόνο επειδή ο εγκέφαλος σου δεν μπήκε στον αυτόματο;