Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 210

Thread: Κυνόδοντας (2009)

σκληρόκαρδος χρυσοκούκης Kingdom Gone's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Ελα, ο επομενος στο βωμο της εξυπνοτερης ατακας. Οχι δε με σοκαρε, εχω δει πολυ πιο σοκαριστικες ταινιες. Επισης μαλλον εχετε βγαλει μερικοι το συμπερασμα οτι ξερω γω η ταινια δε μου αρεσε, ενω εγραψα (σχεδον?) αυτολεξει πως τη βρηκα πολυ καλη. Βρισκω ανουσια αυτην την "αντιπαραθεση", ειδικα οταν ο ικονοκλαστ επι σελιδες πριν κανα χρονο εγραφε παρεμφερη πραγματα με μενα για την ταινια, πως ειναι πολυ καλη δηλαδη αλλα οχι και αριστουργημα.
    Τότε γιατί έβαλες το ζήτημα του αν προσπαθεί να σοκάρει (πρωτίστως κιόλας), επειδή δείχνει γυμνό;; Επίσης κατάλαβα ότι την βρίσκεις καλή, απλά μου φαίνεται απίστευτο να το είδε κανείς σαν αναφορά περί "schooling at home" και "την απομονωση του ανθρωπου απο την κοινωνια και πως αυτη τον μετατρεπει σε ζωο που πραττει μονο με βαση τα ενστικτα τους", αυτό λεω.
    After the Triumph of Your Birth.

lcsgp FIXXXER's Avatar

@ ικονοκλαστ :Δεν το χω δει, και μαλλον δε διαβαζεις καλα, εγραψα πως λεμε ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ, πως δηλαδη ΔΕΝ ειναι αριστουργημα.

@κιντομγκαν: Ε πες μας εσυ το νοημα της ταινιας να τη δουμε με αλλο πρισμα και μην ειρωνευσαι για το πως την ειδαμε εμεις, ποσα ποστ μπορει να σου παρει?

Δράκος ikonoklast's Avatar

Ε δες το antichrist ρε fan της επιτηδευμένης τέχνης και του Lars Von Trier μέχρι το κόκκαλο!2121@@!!@@@!! και μεταφέρουμε το flame μας εκεί.

Ας μιλήσουμε εδώ για το πως η Ελλαδάρα θα φέρει την ΚΟΥΠΑ.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Σου δινω πινκ και μακαρι να το σηκωσουμε, το αντικράιστ δεν το χω δει γιατι εχω μεινει λιγο πισω στις ταινιες τωρα τελευταια, ειναι στα υποψιν.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

ΥΓ: το διάβασα και το ΥΓ σου και πάλι μου έμεινε η απορία. Αλλά τεσπα.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

σκληρόκαρδος χρυσοκούκης Kingdom Gone's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    @κιντομγκαν: Ε πες μας εσυ το νοημα της ταινιας να τη δουμε με αλλο πρισμα και μην ειρωνευσαι για το πως την ειδαμε εμεις, ποσα ποστ μπορει να σου παρει?

Δεν ξέρω το "νόημα της ταινίας", ξέρω μόνο ότι πιο κυριολεκτική και επιφανειακή ανάγνωση ταινίας πεθαίνεις και έβγαζε μάτι και δεν άντεξα, σχώρα με, γυρνάω στα σκοτάδια.
    After the Triumph of Your Birth.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

επειδή αυτό το "για τα ελληνικά δεδομένα" μου τη σπάει και είμαι βέβαιος ότι γράφτηκε άπειρες φορές για αυτή την ταινία, θα το πάρω αλλιώς.
    ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για ένα σκηνοθέτη που γύρισε το "ο καλύτερός μου φίλος" και σίγουρα το θέμα και η παρουσίασή του ήταν αρκετά ακραία και τολμηρή για το mainstream ελληνικό κοινό.
    Rock or Nothing

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Υποτίτλους για El Castillo de la pureza έχει κανείς;
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Senior Peligro dopefiend's Avatar

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

και με γεύση μέντας croissant429's Avatar
    σε περιπτερα και επιλεγμενα βιβλιοπωλεια....
    don't break the fucking circle

Τι αριστουργημα και μαλακιες, καταλαβαινεις τι παιζει απο τα πρωτα 5 λεπτα, οσα συμβαινουν ειναι απολυτως προβλεψιμα και η υπολοιπη ταινια ειναι μια κασετα, χωρις σεναριο, μονο και μονο για να νιωσεις αυτο το σφιξιμο στο στομαχι. Ε, το νιωσα λιγο στην αρχη, μετα βαρεθηκα, ηλπιζα στην ανατροπη ή σε κανα δυνατο εντιγκ για να γινει λιγο ενδιαφερον αλλα μπα, τελειως πεζη. Μονο γελουσα με τους σουρρεαλισμους τυπου 'το πληκτρολογιο του ικονοκλαστ' και φυσικα ξενερωσα με το τελος. Μονο η μουναρα Μαιρη το σωζει λιγο

inb4 walkthrough

Quote Originally Posted by Firestorm View Post
    Τι αριστουργημα και μαλακιες, καταλαβαινεις τι παιζει απο τα πρωτα 5 λεπτα, οσα συμβαινουν ειναι απολυτως προβλεψιμα και η υπολοιπη ταινια ειναι μια κασετα, χωρις σεναριο, μονο και μονο για να νιωσεις αυτο το σφιξιμο στο στομαχι. Ε, το νιωσα λιγο στην αρχη, μετα βαρεθηκα, ηλπιζα στην ανατροπη ή σε κανα δυνατο εντιγκ για να γινει λιγο ενδιαφερον αλλα μπα, τελειως πεζη. Μονο γελουσα με τους σουρρεαλισμους τυπου 'το πληκτρολογιο του ικονοκλαστ' και φυσικα ξενερωσα με το τελος. Μονο η μουναρα Μαιρη το σωζει λιγο

inb4 walkthrough

ποια ειναι η μουναρα Μαιρη,η μικρή ή η μεγάλη κορη...?δεν θυμαμαι τα ονοματα βλεπεις

Senior Member coolhipster's Avatar

καταρχας η μαιρη δεν ειναι μουναρα, αλλα μια πανεμορφη γλυκια δυναμικη γυναικα (inb4 gayalert)και ειναι η μικρη κορη.

κρουασαν η μια ειναι σαν γαμω τη παναγια της, λες να ελεγα αυτην;

Quote Originally Posted by Firestorm View Post
    κρουασαν η μια ειναι σαν γαμω τη παναγια της, λες να ελεγα αυτην;
    ρε συ, εχεις δει τι ποσταρονται εδω μεσα για υπερθεικες μουναρες?
    γουστα ειναι αυτα,που να ξερω τι σου αρεσει εσενα?

ευτυχως δηλαδη που δεν ρωτησα μηπως ειναι η μαμα ε...?