the game is the game
ΦΑΗΑΡΝΑΗΤ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Αντεμπαγιόρ στη Ρεάλ
..
Φεύγει ο Ρονάλντο, έρχεται ο Ετό.
Spoiler
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Η ΑΕΚ θέλει Μαλεζά
Και όμως… Είναι μία πληροφορία που βγαίνει από την Αθήνα και έχει βάση, αφού η Ένωση αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.
Η πληροφορία αναφέρει ότι η ΑΕΚ που «καίγεται» για κεντρικό αμυντικό δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Πουλίδο από τον Αστέρα Τρίπολης και ήδη έχει προσεγγίσει τον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει με μεταγραφή, τον Στέλιο Μαλεζά.
Το δεδομένο για τον Μαλεζά είναι ότι ο διεθνής αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Πρόκειται για συμβόλαιο που ανανεώθηκε τον Φεβρουάριο του 2009. Άρα οποιαδήποτε συζήτηση γίνει, ξεκινάει από τον ΠΑΟΚ.
Οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι για την μεταγραφή συζητιέται ποσό 350 χιλιάδων ευρώ, ενώ η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Λεονάρντο.
Στον ΠΑΟΚ δεν αρνούνται ότι έγινε μία κρούση από την πλευρά της ΑΕΚ, μια κρούση όμως που δεν πήρε απάντηση προς το παρόν. Αυτή την στιγμή την ομάδα του ΠΑΟΚ απασχολούν ιδιαίτερα, άλλα σοβαρά αγωνιστικά ζητήματα και αυτά προέχουν.
Σε κάθε περίπτωση, από τον ΠΑΟΚ ξέρουν καλά πόσο καίγεται η Ένωση για κεντρικό αμυντικό και αυτό έχει την σημασία του...
kala,de paizei na isxiei,alla pethaino![]()
Eγώ θα ήθελα Μαλεζά με 1000.Αλλά σιγά μην δώσουν λεφτά οι αμέτοχοί μας.
Εν'τω μεταξύ αυτόν το Λεονάρντο δεν θα μπορέσουμε να τον ξεφορτωθούμε ποτέ.![]()
Μου το εξηγείς λίγο αυτό το?
Ότι τον κοστολογούν πάνω από 1000 το Μαλεζά!
funny you say that
http://174.36.214.57-static.reverse....reuetai-1.html
Iδιαίτερη μνεία στο 2ο σχόλιο άπο κάτω(και στα 22 μείον).
Εγώ πάντως θα τον ήθελα.
ksiga ligo to Eγώ θα ήθελα Μαλεζά με 1000 ti se arese re paidi mou,ti stoixeia tha prosferei stin aek pou den exoun oi alloi amintikoi k tetxia.gt oxi enas kormos dentrou apo ton stelaki
oi mposmoi as mi milane gia malezades k apotimiseis paixton genikotera![]()
Last edited by Daffy; 28-01-2011 at 18:18.
Γιατί μετά το Στελλάκι και τον τίμιο γίγαντα Δέλλα(συγκινητικός φέτος)δεν έχουμε ένα αμυντικό της προκοπής.Και αν δώσουν π.χ. 150 χιλιάρικα για να τον πάρουν(γιατί δεν νομίζω να θέλει ο ΠΑΟΚ τον Λεονάρντο γελάει ο κόσμος) δεν νομίζω ότι είναι κακή επιλογή τη στιγμή που η ομάδα καίγεται για κεντρικό αμυντικό.
Spoiler
that's the way baxa baxa..
before i pine away