φλώροι όσοι δεν τρώνε κρέας
φλώροι όσοι δεν τρώνε κρέας
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
κ εμείς εκεί καταλήξαμε τις προάλλες..
ενι, δεν είναι από σειρά σε κουβέντα πάνω έκατσε (ή έστω δεν το άκουσα από σειρά εγώ)
satan was a lez
Bonus:
![]()
We revel in our time.
σταματήστε πια αυτή την καθυστέρηση
Vielen Dank für alles was mal war
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Παραπεμπω τον κοσμο στο αλμπουμ του ραντικαλ λαρρυ στο φεισμπουκ με τα φαγητα, οσους γινεται δηλαδη.
Οι αλλοι καντε με φιλο να πεινασετε.
προς vegeterian και λοιπούς εναλλαχτικούς
Γιατί το κάνετε; Γιατί δε σας αρέσει το κρέας ή για ιδεολογικούς λόγους (τα καημένα τα ζωάκια κλπ)
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Το δευτερο φυσικα, ξερω μολις ενα ατομο που δηλωνει οτι δεν της αρεσει το κρεας και πιστευω ειναι ανωμαλη και τρελη (ασχετα απο το κρεας δηλαδη)
Last edited by menumission; 27-01-2011 at 18:12.
a cry for help, a hint of anaesthesia
γιατί δεν έχω όρεξη (πια) να τρώω ορμόνες και αντιβιωτικά. Όποιος έχει φάει κυνήγι και χωριάτικο κοτόπουλο και συγκρίνει, θα δει τη διαφορά. Και επειδή επίσης δεν έχω όρεξη να πληρώνω 18 ευρώ το κιλό το βιολογικό κοτόπουλο. Χοιρινό δε μου άρεσε ποτέ πολύ και το βοδινό μου τη σπάει που πολλές φορές είναι σκληρό και γεμάτο ίνες. Ελπίζω να σε κάλυψα
Σκατα ειναι το κυνηγι, δε το μασας ουτε για πλακα, χιλιες φορες ορμονες, μεταλλαγμενα ακομα καλυτερα.
το γούστο το καταλαβαίνω (αν και διαφωνώ). το ιδελογικό / διατροφικό πάλι όχι.
για πρωτεΐνες και λιποδιαλυτές βιταμίνες τι κάνεις; για τα φυτοφάρμακα και μολυσμένα τα νερά του γείτονα που ρέουν στις βιολογικές καλλιέργειες και χάνεται το νόημα; για τις αυξητικές ορμόνες στα φυτά; μονσαντο κτλ δηλαδής. αξίζει να κάνουμε φλέημ θρεντ κρεατοφάγοι VS φυτοφάγοι;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
πήγαινε μία στο earthlings στο πολιτιξ και ανανέωσε το φλεημ.
Άμα δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με διατροφολογικά βαριέμαι να σου αναφέρω (και δεν έχει και νόημα μιας και δεν ψαχνεσαι) πηγές πρωτεινών. Οι βιταμίνες διαλύονται μια χαρά στο λάδι (ποιος χαζός είπε ότι οι λιποδιαλυτές διαλύονται σε ζωικό λίπος; )
Η όλη ιδέα της βιολογικής καλιέργειας είναι όσο το δυνατόν λιγότερα φυτοφάρμακα (βιοδυναμικές καλιέργειες και τέτοιες πουστιές), τα μολυσμένα νερά του γείτονα δε ρέουν στο μπαχτσέ μας (για προπαγανδιστής καλός είσαι), φρούτα/λαχανικά χωρίς ορμόνες και μεταλλαγμένα, άγριες ντομάτες και μήλα εποχής είμαστε.