8 στους 10 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Λοιπον ακολουθει λογυδριο γιατι το εχετε γαμησει, υπ οψιν τα γραφω πληρως ηρεμος, αλλα σας βαρεθηκε η ψυχη μου και εχω και ορεξη.
Ε ειστε καθυστερημενοι τελικα εδω μεσα, οχι οτι ειχα αμφιβολιες, αλλα ηλπιζα σε μερικα ατομα. Δηλαδη οκ να το γραφε κανας αλλος, να το καταλαβαινα, αλλα οταν γραφετε μαλακιες εσυ και ο Τζακ, νοημονα οντα κατα τα αλλα, ειναι ακομα πιο ενοχλητικο. Τις προαλλες ρωτουσα το Τζακ στο μσν ποιος ηταν ο λογος που με ειχε κραξει για το ΜΠΑΣΚΕΤ επειδη ειχα γραψει "σκατογαυροβαζελοι" στο τσατ αρχικα και μετα σε ρωτουσα κατι πολυ απλο για τον αγωνα επειδη παρερμηνευσα κατι που εγραψες, και χωρις ειρωνεια, αλλα αυτος προφανως ειχε επιλεκτικη οραση και ειδε μονο "σκατοβαζελοι", που δεν ειμαι ΚΑΝ Ολυμπιακος στο μπασκετ, δηλαδη ΕΛΕΟΣ. Και μαζεψε 12 πινκς για μια μαλακια που ειπε σε τετοιο στυλακι. Γιατι ειστε πραγματικα ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ οταν διαβαζετε ποστ για τις ομαδες σας και βλεπετε μονο τα μισα, δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε που τυχαινει να μιλαω με καποιον στο μσν και να μου λεει "α σορρυ, νομιζα οτι εγραφες το ταδε".
Τωρα ερχεσαι και λες μια απιστευτη βλακεια, γιατι ετυχε να γραψω 2-3 φορες για καποια φαση που ειδα απο καποιον αγωνα, και εγραψα πως δεν ειδα ολοκληρο τον αγωνα, ακριβως για να μη γινω ΚΑΘΥΣΤΕΡΑΣ που καθεται και βγαζει συμπερασματα απο εναν αγωνα για ευνοικες διαιτησιες και παραγκες και εγκληματα κατα της ανθρωποτητας. Δηλαδη για να το κανω λιανα, ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ "Α ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ", ισα ισα το γραφω για να ξερετε πως δεν ξερω αν ευνοηθηκε καποια ομαδα απο τις δυο στον αγωνα, αλλα πως η συγκεκριμενη φαση για την οποια γινεται λογος μου φαινεται οτι ειναι ετσι.
Αλλα εσεις επειδη γουσταρετε να αλληλοπινκαρεστε και να γραφετε τις ιδιες πιπες συνεχεια στο βωμο της καλυτερης ατακας, κι αυτο το πηρε ο Τζακ και το κοροιδεψε στις προηγουμενες σελιδες καπου. Καθως φυσικα για να εχω αποψη για ενα πεναλτυ, πρεπει να δω ολον τον αγωνα, να διαβασω για την ιστορια των δυο ομαδων, να ενημερωθω για τα ροστερς και την αναλυση των συστηματων καθε ομαδας και φυσικα να παρω εγκριση απο το ειδικο συμβουλιο Οντονιαν, Τζακ και Υποδελοιποι Πρασινοφρουροι (και ασπρομαυροι ενιοτε). Ε δε γαμιεστε λεω γω να ησυχασετε.
ΥΓ. Οντονιαν και Τζακ
εννοειται, τα παραπανω τα γραφω οπως θα σας τα λεγα κι απο κοντα. Μουνοπανα.