http://www.protothema.gr/life-style/...le/?aid=101140
πινκς γενικά, για τον συγκεκριμένο ρόλο μάλλον meh.
όχι ότι τα άλλα ονόματα που γράφει ταιριάζουν περισσότερο, ίσως η Watts, από περιέργεια θα ήθελα να την δω σε τέτοιο ρόλο. γελάει ο κόσμος με Portman και Knightley που ακούστηκαν. και ο κακός λέει θα είναι o Bane, ελπίζω να έχουν κάνα κρυμμένο χαρτί γιατί μόνο με catwoman/Bane δε βγαίνει ταινία.
Last edited by commissar; 24-01-2011 at 17:56.
Σκατα και για το ρολο και γαι γενικα.
Πορτμαν φυσικα θα ηταν τελεια, και πολυ καλες σχεδον ολες οι επλογες (οκ οχι Ναιτλι).
Πορτμαν αγαπάμε, αλλά όχι catwoman, δεν μπορώ να την φανταστώ, ειλικρινά. την Τζέσικα Μπιλ πάλι,
Spoiler
Καλα εννοειται Τζεσικα Μπιλ.
Εγω που την ειδα ως μαυρο κυκνο σου λεω οτι μια χαρα καυλα θα ηταν και καριολα οσο πρεπει. Το χει.
Κατα τα αλλα μαλλον θα γυριστουν Ματριξ 4 και 5. Καυλα.
Haters gonna hate
απλά είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να εστιάσουν στο πόσο γαμάτος είναι όντως ο Bane, αυτό το "με καλό συγγραφέα" που γράφεις δεν παίζει, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει αναφορά στη σκηνή με το σπάσιμο της πλάτης, αλλά φοβάμαι ότι θα εστιάσουν στο ειδύλλιο batman-catwoman. ε και το ζευγάρι Bale-Hathaway δεν υπόσχεται κάτι γαμάτο.
Πάντως ο Bane ταιριάζει με το πνεύμα των 2 προηγούμενων, χίλιες φορές από Dr Hugo που ακουγόταν. Catwoman ήταν λογικό ότι θα την βάλουν, ελπίζω να μην πάρει πολύ χρόνο.
Eχω αρχισει και βλεπω ζεστα το θεμα Χαθαγουει μπροστα στις εναλλακτικες. Θα προτιμουσα Πορτμαν και ειδικα Ρειτσελ Βαις που θα ηταν πιστευω τελεια, αλλα με τιποτα Γουοτς, Λαιβλυ και Ναιτλι, αυτες οι τρεις νομιζω θα ηταν ασχετες. Κελντορεν τι σου κανε η Κατγουμαν και δε θες να παρει χρονο? Οκ καμια δε συγκρινεται με την τεραστια Μισελ, αλλα μια χαρα χαρακτηρας ειναι. Παντως ουτε ο τιτλος μαρεσει, The Dark Knight Rises? Seriously?
e hr8e o kairos gia batman boner ^^
αν υπάρχει κάτι που με κάνει αισιόδοξο, είναι ότι και για τον Heath Ledger είχα ξινίσει όταν έμαθα ότι θα έκανε τον Joker. Για Ιούλιο 2012 λένε, ίσα ίσα να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που θα τελειώσουμε το Arkham City![]()
Και πιστεύεις ότι μέσα στη Hathaway κρύβεται ένας μικρός Ledger και πως θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους;
Κάτι μου λέει ότι έχεις άδικο.
Σκατά επιλογή.