Last edited by BibleBlackBird; 24-01-2011 at 14:38.
ναι οκ ειμαι κρυφοπαγανοφασιστας κτλ.
απλά λεω ότι αν υπήρχαν παρόμοια κτίσματα στον ρυθμό που γίνεται στην ιταλία (όπου τα ρωμαικά συνδυάζονται με τα αναγενησσιακά, τά νεοκλασικά και τα περισσότερα χτίζονται σε παλιούς ρυθμούς αυτό δεν θα φαινόταν τόσο η παραφωνία κτλ λόγω αρχαιοελληνικών αγαλμάτων κτλ ενώ δίπλα παίζουν μπάλα τα καλοκαίρια.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
φίλτατε μαρίλιον, βασικά σκέψου το με τσιμέντινες κολώνες αντί αγαλμάτων και πες τί ακριβώς σου θυμίζει αναγενησσιακό, νεοκλασικό κλπ. Είναι μία κανονική ελειινή οικοδομή, απαυτές που έχει πήξει ο τόπος, και σαν να μην έφτανε αυτό, είναι πορτοκαλί, εχει καρυάτιδες αντί κολώνες, και αστεράκια, πόσο πιο κακόγουστο και ενοχλητικό; ούτε καν ψηλοτάβανο δεν είναι, έστω να πείς ότι πέτυχε κάτι από παλιάς κοπής αρχιτεκτονιές.
συμφωνώ μαζί σου στο σχόλιο περι ρώμης και μ'αρέσει η ιδέα, αλλά θεωρώ ότι βρήκες λάθος εικόνα για να σου γεννήσει αυτή την ιδέα....
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
πραγματικά άθλιο. θα ντρεπόμουν να βάλω το όνομά μου σε τέτοια οικοδομή.
Rock or Nothing
Είναι εξωπραγματικά άθλιο.
Μαρίλιε, αν βγάλουμε τα αστεράκια και διαλέξουμε ένα άλλο χρώμα, εγώ προσωπικά θα ανεχόμουν τα αγάλματα αν και είναι σκατά με τις νεοκλασσικές κολωνίτσες στο μπαλκόνι. Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα, αλλά με τίποτα λέμε, είναι το αέτωμα σε κάθε είσοδο και βασικά όλο το ισόγειο. Αυτό σκυλοβρωμάει κιτς και τούριστ, δεν παλέυεται.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
οκ εσεις καταλάβατε οτι το είδα και με πόρωσε. απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να σηκώνει κοντρόβερσυ όταν καθαρά αρχιτεκτονικά είναι πιο μερακλήδικο (ε αυτό είπα, δεν είπα οτιι ειναι σουπερουαου, φωνάξαν ακόμα και γλύπτες ξέρω γω για τα αγάλματα αλλά και είπαν ας κάνουν κατι διαφορετικό- τώρα η αισθητική είναι ένα ζήτημα). μου θυμίζει σε γενικές γραμμές μερικά χαζοτουριστικά κτίρια αλλά αν το έβλεπα έξω διπλα στα όσα ανέφερα (και αυτό και εννούσα, ούτε καν παω να συγκρίνω) δεν θα χτυπούσε τόσο όσο το κάνει τώρα.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Καλα δεν θα μετακομισουμε και αυριο, απλα εχει την φαση του για τοσο κιτς που ειναι..
παντως αυτη ειναι Η πολυκατοικια...
εστω "Gaudi appartments".
Αυτός έχει μια άλλη χέβι μέταλ, με ένα δράκο στην σκεπή. Αυτή ψηφίζω εγώ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
eimai me marillion kai tha ithela na meno ekei pera gia na trolaro tous perastikous kai na lene oloi ti malakas menei ekei pera eno ego tha gamao