SATA είναι και το cd λέμε. Γενικά, adapter ή pci κάρτα ή εξωτερική θήκη για usb θέλουμε, ναι, απλά επειδή βαριέμαι να ψάχνω απο δω κι απο κει λέω μήπως ξέρει κανείς να προτείνει κάτι το στάνταρ, γρήγορο και φτηνό από αυτά.
SATA είναι και το cd λέμε. Γενικά, adapter ή pci κάρτα ή εξωτερική θήκη για usb θέλουμε, ναι, απλά επειδή βαριέμαι να ψάχνω απο δω κι απο κει λέω μήπως ξέρει κανείς να προτείνει κάτι το στάνταρ, γρήγορο και φτηνό από αυτά.
E ti na sou proteinoume mwre, mpes sta klasika eshops kai oti breis se timh pou na sou kanei parto, les kai menoune ta idia montela apo adapters gia poly kairo sthn agora gia na sou proteinoume kai sygkekrimeno.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
ΚΑΛΑ, μη βρεθείτε σε ανάγκη, θα σας φτιάξω μαλακισμένα!
Duke Nukem has a release date. May 3, 2011
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Τον πετάω / τον βάζω στον κώλο μου αμέσως μόλις μπακαπάρω 70 γίγα από θησαυρούς!
άμα βοηθήσω στο backup μπορώ να βλέπω;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Για πείτε βρε παιδιά.
Μετά το φορμάτ, το Avira αρνείται να μου κάνει αυτόματα update και το κάνω χειροκίνητα καθημερινά. Σκάναρα με spybot και malwarebytes anti-malware και δε βρήκαν τίποτα. Τσέκαρα και ρυθμίσεις του avira, κι έχει τικαρισμένη την επιλογή να κάνει αυτόματα κάθε μέρα.
Ιδέες?
ok, τότε η καλύτερη λύση και τσάμπα, είναι να πας σε ένα υπολογιστή που να έχει ide , να πάρεις backup και πέτα τον, ακόμα και 18 euro που θα δώσεις για αυτό χαμένα θα πάνε
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ποια 18;
http://cgi.ebay.com/NEW-USB-2-0-SATA...item3f00eccd00
και είσαι κομπλέ με 5 ευρά περίπου.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του wine σε μακ; Θέλω να τρέξω μια εφαρμογή windows χωρίς να βάλω ολόκληρο το λειτουργικό μέσα, άρα δε μου κάνει το Parallels.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.