Την ρουφιάνα!
http://www.yupi.gr/gossip/c25099/Eleonwra_Meleth.html
κανα κωλο θα εβλεπε
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
έπεσε πρόστιμο σε καφετέρια μπροστά στα μάτια μου![]()
Rock or Nothing
όχι, στην καφετέρια. κάπνιζε ο λαντζέρης !![]()
Rock or Nothing
you totally deserved it
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
στην κουζίνα έπινες τον καφέ σου;
Vielen Dank für alles was mal war
και το χαιρεστε ρε καραγκιοζηδες;
μ'αρεσει στο συγκεκριμενο περιστατικο που το κυριοτερο επιχειρημα υπερ του νομου ηταν για να διευκολυνουν την εργασια των υπαλληλων. ο λαντζερης σας λεει ευχαριστω.
Last edited by metamelia3; 01-02-2011 at 22:48.
this is radio freedom.
I agree, your life sucks
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Και όταν τον διώξουν τον λαντζιέρη από την πτώση εσόδων,τότε θα είναι όλα καλά.
και οι 20% μη καπνιστές θα απολαμβάνουν τα ποτά τους στα άδεια μαγαζιά.
Μέχρι να μείνουν μόνο μερικά μεγάλα κεφάλια,
και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.
Μπλε
Καλά αυτό δεν ισχύει. Μαζί ήμασταν στο Λέγκασυ που δεν κάπνιζε κανείς και το μαγαζί ήταν υπερβολικά γεμάτο και όλοι έβγαιναν έξω να καπνίσουν. Και μιλάμε για μεταλλάδικο ε. Γενικά είναι τεράστιος μύθος το "ο Έλληνας θα κόψει την έξοδο αν δε μπορεί να καπνίσει" έχω την εντύπωση.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Ναι, θα συμβεί. Δεν είναι μόνο αυτό, το οποίο ισχύει. Στατιστικά υπάρχει πτώση εσόδων στα μαγαζιά που εφαρμόστηκε στις περισσότερες χώρες και φυσικά το καπνισμα ΔΕΝ μειώθηκε. Επίσης είναι οτί θα έχεις προβλήματα με τις γειτονιές. Εγώ όπως και πολλά μαγαζιά ούτε έξω έχουμε χώρο ούτε γίνεται μετά τις 12 να κάνεις φασαρία έξω. Μην βλέπεται μόνο τον Ελληνα, υπάρχουν και άλλα θέματα που ακολουθούν.
Μπλε
Κι όμως, ισχύει. Ακριβώς μία εβδομάδα μετά από το Σάββατο που λες (συγκεκριμένα την αμέσως επόμενη Παρασκευή), βγάλαμε βραδιά με 20-25 άτομα όλα κι όλα, ενώ οι καθημερινές μέχρι εκείνη την παρασκευη, βγήκαν με 10-15 άτομα. Μέχρι και τηλέφωνα μας έπαιρναν και μας ρώταγαν "μπας και το αφήσατε ψιλο-ελεύθερο, να καπνίσουμε κανα τσιγάρο" και όταν τους λέγαμε όχι, η απάντηση ήταν "καλά, τα λέμε κάποια άλλη φορά".
Δεν κάνω πλάκα, 25 άτομα όλο το βράδυ, Παρασκευή. Υπήρξαν άνθρωποι που μπηκαν, είδαν ότι δεν καπνίζουμε και έφυγαν στεγνά. Και απ' ότι έμαθα από φίλους / γνωστούς που δουλεύουν βράδυ, ίδια κατάσταση ήταν και σε άλλα ροκάδικα.
Ισχύει και παρα-ισχύει, δυστυχώς.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better