ναι ρε πούστη... μα ποιος να το έλεγε, δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι και βγήκε τώρα στα γεράματα.
πήγα και κόλλησα χαρτιά, θα πάω και ξανά μετά.
εν τω μεταξύ επειδή είμαι σίγουρη για τον τρόπο που έφυγε (είχαμε αφήσει ανοιχτή την πόρτα, πράγμα που γίνεται χρόνια επειδή δε φεύγει ποτέ) κάποιος της άνοιξε την είσοδο στην πολυκατοικία, γιατί όσο έξυπνη και να είναι δεν φτάνει το πόμολο.
satan was a lez
Πω, μαλακία. Κάνε βόλτες γύρω γύρω, φώναζε και στήνε αυτί. Ελπίζω να τη βρείς.
μια φορά που έχασα την μπέμπα, γύριζα 1 ώρα την γειτονιά γύρω γύρω , το χαϊβάνι είχε ανέβει τα σκαλιά είχε φτάσει στην πόρτα της ταράτσας, αλλά -ως γνωστών- δεν μπορούσε να τα κατέβει, και είχε κάτσει παγωμένη εκεί και περίμενε ...
Τσεκ λοιπών και κλιμακοστάσιο
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
είναι σπίτι η πουτανάρα!
την πολυκατοικία την γύρισα δυο φορές χθες τίποτα, αλλά είδε μια γειτόνισσα το χαρτί και μου είπε πως είναι μέσα.
το καλό μου.. υπάρχουν πολλές κρυψώνες εν τέλει.
τώρα πια είναι χαμένη κάπου στο σπίτι!
satan was a lez
νι![]()
τσάμπα η στεναχώρια δυο μέρες
satan was a lez
Ήθελα το πρωί να σου πω να της στείλεις μήνυμα στο φέισμπουκ αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα ακουγόταν καλοπροαίρετο
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
φυσικά και έστειλα, αλλά δεν είχε πάρει το λαπτοπ μαζί της.
satan was a lez
χα συμπτωσάρες κι εμάς γύρισε η pixie μας ύστερα από 2-3 μήνες απουσίας. χάπι φορ δε μποθ οβ ας! (εικάζω θα'χε πάει κάπου να γεννήσει)
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."