Τι έγινε ρε παιδιά τελικά στην φυσούνα; Είμαι εμφανώς παραπληροφορημένος. Εγώ είπα ότι άκουσα "πιάστηκαν στα χέρια Πάντελιτς και Φωτάκης". Μετά ο μινμιν υπονοεί ότι τις άρπαξε ο Φωτάκης και μόνο τα παόκια λέμε μαμελούκους, τι αδικία κλπ. Τώρα έρχεται και ο πάνκης και λέει ότι 50 νοματαίοι την πέσανε στην φυσούνα και ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ, όταν τα κάνουμε και εμείς να μην κλαίτε.

μινμιν, πιάσε την μποτίλια ρε:

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και το άφησε, οι κανονισμοί λένε ότι στα οριακά έχει πλεονέκτημα ο παίχτης, πάει και τελείωσε. Αλλά γάμησέ μας κιόλας που είναι τρέλα και θα αρχίσεις τα ξύδια. Εγώ πρωκταθλητής δεν είμαι και ούτε εφευρίσκω σχόλια μετά το ματς, όπως τα νιώθω τα λέω, ναι; Μια χαρά η διαιτησία, μπορούσε να δώσει κάρτες (τρέλα και αυτό, και ο Άγγλος του Αλ Τζαζίρα τα έπαιρνε από τον ΜΑρινάκη και αυτός που είχε την ίδια ακριβώς απορία).

Γενικά, θέλετε να κουνιέστε θριαμβευτικά και δεν επιτρέπετε κανέναν σχολιασμό από τον χαμένο (ε, ας το πούμε ήττα, ταιριάζει καλύτερα από το Χ);
Πείτε ρε τι φόρμα έχετε στην κωλοφαρδία τελευταία (και με τον Βόλο) και έρχεται και η ρεβάνς να δούμε. Το ότι θα το κάνετε μπουρδέλο είναι δεδομένο, η γραμμή υπεράσπισης γραμμένη από τώρα (ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ), οπότε για σας είναι όλα ζάχαρη. Ξαναρωτάω λοιπόν, ποιο το πρόβλημά σας σε αυτά που γράφω;