7 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
ελα μωρε,
τον πιθηκα τον Χαρο σου θιξαμε.χαβαλε εκανα με το ποσο βλακας ειναι.Γιατι ειναι τοσο ηλιθιος που πηγε πριν κατι μηνες και πεταξε κατι πιτσιρικια στην φωτια λες και ειναι ο Βουλγαροκτονος,και οταν γυρισαν αυτα πρησμενα τα καντηλιασε κιολας.
Μιλωντας ομως καθαρα σαν κερκιδα (και οχι σε καφριλα),απο τοτε που πηρε την ομαδα σας ο Μαρινακης και αναβαθμιστηκε ο Τζον Χάρος,σαν εδρα εχετε πεσει παρα πολυ.
Και ναι,χθες δεν ειπατε τον υμνο σας στην αρχη του παιχνιδιου.Και 2-3 φορες φωναξατε "ολυμπιακος".Και αφηνω καταμερους και το υπερτατο καραγκιοζιλικι με τα μεγαφωνα.Στα δικα μου αυτια τα μεγαφωνα ακουγονται σαν παρακαλια προς την 7 για να φωναξει και να ενισχυσει την ομαδα.Με το ζορι δηλαδη.
Γιατι και αυτα σχετικα με την μπαλα ειναι,δεν ειναι καφριλικια οπαδικα.
Αν πάντως στην Τουμπα ειχαμε τραυματισμο εποπτη στο 3ο λεπτο,κλωτσομπουνια στην φυσουνα,θα μιλουσατε παλι για την κολαση της Τουμπας,το οτι βγηκατε ζωντανοι απο την ζουγκλα και χιλιες 2 μαλακιες.
Εγω το εχω αποδεχτει ντε φακτο οτι θα γινονται αυτα στα μεταξυ μας παιχνιδια,και δεν μιξοκλαιω.Καλα ξηγηθηκατε που κλωτσισατε τον Μουσλιμοβιτς στο γονατο,καλα κανατε και την πεσατε καμια 50αρια ατομα στην φυσουνα στους παικτες μας(στο ημιχρονο ε...οταν ακομα και το 1-0 σας φαινοταν ευθραυστο),αλλα σας παρακαλω,μην κανετε τις κλαψιαρες πουτανες αν γινουν τρις χειροτερα στην Τουμπα σε 2 βδομαδες...λιγο τσιπα ρε παιδι μου...δεν ειναι μονο τα ΠΑΟΚια καγκουρες...και εσεις ειστε....
Last edited by Reject; 20-01-2011 at 19:14.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.