Quote Originally Posted by 00i00 View Post
Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
παίχτηκαν και οι εθιμοτυπικές φάπες στην φυσούνα, όλα όπως έπρεπε.
το αστειο ειναι οτι οταν πεφτουν τα εθιμοτυπικα πατακιουτα στα κοτοπουλακια σας (απο κεινα τα μικρα στο Eraserhead) στην Τουμπα,εσυ και ο καθε υγιης (ο γιεα) οσφπιακος ωρυεστε για μαμελουκους,μεθυσμενα ΟΡΞ και απολιτιστους σαρακηνους
Α, δεν έμαθα, τις έφαγε ο Φωτάκης μόνο; Εγώ είχα ακούσει ότι απλώς πιαστήκανε στα χέρια με τον Πάντελιτς και τελικά είπανε όλοι να το ξεχάσουμε, οπότε το πήρα στο λάιτ. Αλλά άμα έφαγε μάπες ο Φωτάκης από τον Πάντελιτς, να καταδικάσω ρε μινμιν. Επίσης, άλλο μπινεκλίκια και σπρωξίδια στον χαμό της φυσούνας και άλλο η μουνοπανιά στο προάυλιο της φυλακής που είχε κάνει ο Γκαρσία στον Ντιόγκο, που ήταν και το μοναδικό πράγμα που έχω γράψει για μαμελούκους παοκτσήδες που αποθεώνετε.

Κατά τα άλλα, δεν κατάλαβα, έχεις παράπονο ότι σας κακομεταχειρίστηκαν στο Καραϊσκάκη;

αλλα ας τα αφησομε αυτα...εσυ που εισαι και καλος κριτης φασεων,για πες μας για τον τριτσωνη,ποσους παιχτες μας επρεπε να βγαλει με κοκκινη χτες?
τον λαιντσμαν που τολμησε και βρεθηκε στην τροχια του βληματος που πεταξε το βλημα σας θα τον σβησετε απο τις λιστες?
Πρέπει να πέσει τιμωρία. Μία αγωνιστική κεκλεισμένων, πόσο πάει τέλος πάντων με το νόμο. Επίσης μακάρι να συνελάμβαναν όλα αυτά τα μαλακισμένα που πετάνε πράγματα, ακόμα καλύτερα αν έτρωγαν μάπες από τους γύρω τους, όπως έγινε στην θύρα 15. Από εσάς ο Γκαρσία έπρεπε να έχει φάει κίτρινη τουλάχιστον σε 3 φάσεις, πιστεύω με την πρώτη θα ερχόταν στα ίσα του και δεν θα έκανε τα ίδια, ενώ για διαμαρτυρίες σήκωνε και άλλες να φάτε, μας είχατε πρήξει τα παπάρια, κάθε τρεις και λίγο όλοι στον διαιτητή. Αλλά νταξ, εγώ δεν είδα γενικά προβληματική την διαιτησία. Και του Βιερίνια που είναι οριακό, αν ήθελε να σφυρίξει έδρα και σπόρια στον μεγάλο το έδινε, τι παράπονο έχεις εσύ δηλαδή και μου το αναφέρεις;

Επίσης είπα μπράβο σας, γαμώ και ο Βιερίνια, μούτζες εισέπραξα, για πες και εσύ... Άνοιξε το κωλαράκι σας χτες ε; 4 δοκάρια γλιτώσατε ρε ανοιχτοσούφρηδες και πάτε και αεροδρόμιο, σαν τους δικούς μας που πήγανε ΣΕΦ. Μικραίνουν ομάδες αυτά ρε... Ισοπαλία πήρες ρεεεε!