έχω ακριβώς το ίδιο σε squier vint. modified, αλλά σε ΖΗΛΕΥΩ.
Καλόπαιχτο και μεγειές!
έχω ακριβώς το ίδιο σε squier vint. modified, αλλά σε ΖΗΛΕΥΩ.
Καλόπαιχτο και μεγειές!
Last edited by JnB; 14-01-2011 at 17:14.
Αν και την έχω κάτι μήνες:
Squier Classic Vibe 50's Strat με κάποια upgrades που έκανα.
Το όργανο για τα λεφτά του γαμάει.
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
φωτη και η τελεκαστερ του χομο επαιξα λιγο τυχαια σημερα κ μαρεσε φουλ...ζηλευω ρεε
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Γαμάει και αυτή. Όταν μαζέψω τρία κατοστάρικα θα τσιμπήσω μια.![]()
niouroskars me twn poso? made in mexico? magazi?
Fender precision (2003) μεξικο.
CTS (lol @kontan) pots, fender original/vintage precision μαγνητης (http://www.fender.com/products/searc...tno=0992046000), αλλαγμενο τζακ (stereo αλλα δεν ενωσε τα ηλεκτρικα, νομιζω το εκανε επειδη το ινπουτ απο στερεο τζακ ειναι πιο γερο ορ σαμθινγκ), Schaller Straplocks (απο αυτα που κανουν κλικ), φρεσκοσεταρισμενο (αποτι μου ειπε πριν tο βγαλει για πουλημα), λοου αξιον \m/, d'addario flats, 4.4 κιλα περιπου, γενικα μοντιφαιντ, αλλα εκτος απο μια γραμμουλα πισω, πολυ πιο "καθαρο" και προσεγμενο ακομα και απο το δικο μου που ειναι μολις 1.5 χρονω.
Δεν ειναι τοσο οτι ειχα "αναγκη" για καινουριο οργανο, αλλα για να ασχοληθω και λιγο παραπανω με το "οργανο μου", ε πρεπει να με καυλωνει.
350γιουρο.400 μαζι με μεταφορικα απο αγγλια.
coroner Ο λαιμός της squier πως είναι στο άγγιγμα; τραχύς; νιώθεις ψεύτικα τα βερνίκια; έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το εν λόγω μοντέλο.
Σούπερ είναι. Και εν τέλει μου φαίνεται ότι προτιμώ maple από rosewood. Γενικά και λαιμός και μαμά μαγνήτες πολύ κομπλέ, ενώ δε χάνει και σε κούρδισμα. Τη ρίχνω άνετα σε drop D και ένα ημιτόνιο κάτω, ενώ την έχω κουρδίσει μέχρι drop C# (για κανα μισάωρο ε). Ακόμα και τα τάστα ήταν κομπλέ. Δε χρειάστηκε απολύτως τπτ, εκτός από ένα καλό σεταπ. Για τα λεφτά της μάλλον ότι καλύτερο για κάποιον που ψάχνει strat (τα ίδια ισχύουν και για την classic vibe tele).
Γενικά για τις σειρές classic vibe και vintage modified ακούγονται τα καλύτερα λόγια για τη σχέση απόδοσης-τιμής.
Δεν ισχύει κάποιος τέτοιος κανόνας, προφανώς γιατί δεν "πας" με την έννοια της μελωδίας, απλά κουρδίζεις. Και τα δύο είναι σωστά.
Κορονερ εγώ το μόνο θέμα που έχω με το mapple, το οποίο επίσης προτιμώ για φετιχιστικούς λόγους όμως, είναι ο ιδρώτας. Γιατί στο 50s style μανίκι μου, όπως είναι και το δικό σου, παίζει αρκετό βερνίκι. Πάντως μπράβο πολύ καλή φάση και φθηνή. Περισσότερο βασικά ρωτάω ποιο είναι το feel συγκριτικά με κάποιο πιο ακριβό όργανο. Γιατί όσο βλέπω από το χρώμα το βερνίκι δεν είναι το κλασσικό φθηνιάρικο που σε κάνει να νομίζεις ότι πιάνεις άρρωστο ξύλο. Επίσης σκέψου δεδομένων αυτών που παίζετε (τις διασκευές) το ενδεχόμενο να την κάνεις floating.
Γενικά δε σου δίνει την εντύπωση για φτηνιάρικο όργανο, ωστόσο πρέπει να σε πω πως δεν έχω παίξει μα πραγματικά καλή high end strat (μια eric johnson sig δε με χάλαγε), οπότε η γνώμη μου είναι με βάση τις ibanezoκαταστάσεις που κατέχω. Floating δε θέλω. Αρκετά με αυτά! Σταθερή γέφυρα και άνεση.
Συ ποια στρατ έχεις;