Πάντελιτς Λατρεία.
Πάντελιτς Λατρεία.
εδώ είναι που γκρινιάζουμε για πέναλτυ το οποίο για να δώσει ακύρωσε γκολ; ψόφα κόρακα.
(από τις χειρότερες διαιτησίες που θυμάμαι κατά τ'άλλα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδινε φάουλ κόρνερ οφφσάιντ κάρτες πάρεκόσμε ό,τι έβρισκε όπου έβρισκε, αρκεί να ακούγιεται η σφυρίχτρα του)
Μην ειστε γκρινιαρηδες γενικως, εδωσε πεναλτυ πολυ σωστα γιατι ηταν ανατροπη, και δεν κατακυρωσε πολυ σωστα το γκολ γιατι ηταν οφσαιντ, κι οχι γιατι δε δινεται πλεονεκτημα σε πεναλτυ, αυτα ειναι εφευρεσεις ανιδεων, αγαπησαμε την τυπολατρεια και ξεχασαμε την κοινη λογικη μου φαινεται.
στο πεναλτυ του πανσεραικου την κοντρολαρει με το χερι ο μαυρουκος πριν τον ανατρεψει ο ποτουριδης, γι'αυτο ειναι οι διαμαρτυριες σ'αυτην την φαση
Έλα ντε, αυτό κατάλαβα κι εγώ, είδε το μπέναλτυ, είδε και το σημαιάκι πάνω και σφύριξε την παράβαση.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟ!!~!!!~!`11
Ματσάρα, βασικά ημιχρονάρα, αλλά από τα καλύτερα β' ημίχρονα που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια σε ελληνικό πρωτάθλημα.
Μοντεστό γάμησε στα αμυντικά χαφ, ευτυχώς βρέθηκε κάποιος για να αναπληρώσει Ντουντού και Ουρτάδο που ήταν τεράστιοι αδύναμοι κρίκοι.
Ποτουρίδης επιμένω ότι είναι πολύ καλό παιχτάκι, έκανε λάθος στο πέναλτι, αλλά είναι 18χρονο, θα κάνει λάθη.
Όταν έγινε το 1-2 είπα "Ρισπέκτ σε Πανσερραϊκό, μου θυμίζει το ματς Ρεαλ-Θρύλος στο μπερναμπέου με Τάκη. Το παιχνίδι είναι 4-2". Φυσικά μέχρι εκεί ο Πανσερραϊκός, το γήπεδο κατηφόρισε πάρα πολύ και χαρήκαμε μπαλίτσα, ειδικά αν έμπαινε εκείνο το δοκάρι του Φετφα.
Γαμώ. Πάμε ρε αγαπούλα.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
χαχαχαχα α ρε Μήτρογλα.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
μητρογlol ονομα και πραμα
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ![]()
ρε τα ακοκκαλα...τι τα εκανε ο καβαλιωτης...
και μανουρες στο βικελαου
κατω τα χερια απο τον κοντη ρε
wtf Πολλά γκολ σήμερα.