Το ξέρεις ότι πέθανε ο Robert Jordan ε?Originally Posted by Blindgeo
Το ξέρεις ότι πέθανε ο Robert Jordan ε?Originally Posted by Blindgeo
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Egw 8a h8ela na eimai o brandon apo to beverly hillsOriginally Posted by Faithless Spirit
Rakuen dochira desu ka?
Δε λέω Elric για το μοναδικό λόγο πως το τέλος του νομίζω δεν θα επιθυμούσε κανείς να το έχει...Εννοείται πως θα ήθελα να ήμουν ο Conan: μπίρες και γαμίσι ρε!!! ΧΑΧΑΧΑ Πάντως ο Elric, αν και ο Moorcock επαναλαμβάνεται και οι κόσμοι του δεν είναι πολύ λεπτομερείς, δεν παύει να 'ναι ο σπουδεότερος και τραγικότερος ήρωας fantasy ever!!!
ART IS A BLAST!!!
Σιγουρα θα φαω flame και μουτζες γι'αυτο, αλλα μεγαλα παιδια ειμαστε, αντεχουμε.
Artemis Entreri. Υπερτατος badass, που δεν λογαριαζει τιποτα και αποτυγχανει παντα με στυλ οταν ερχεται η προκαθορισμενη απο τον συγγραφεα ωρα του για να χασει.
πήρες πινκ από μένα, αν τις ιστορίες δε τις έγραφε ένα nerd-όπαιδο που αυνανίζεται στη σκιερή γωνιά του με drow θα είχαμε ξεκαθαρίσει πολύ καιρό τώρα το τοπίο
Πινκς, κουντος και αλλα τετοια απο μενα για τον Entreri.
Τρομερος χαρακτηρας γενικα.
ον τοπικ, μετα απο ασυστολο διαβασμα οι μισοι Tanith απ τα βιβλια Gaunt's Ghosts (Warhammer 40k). Ωραιος ο Abnett, μπραβο του.
Περσοναλ μπεστ το Νεκροπολις.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
αν και δεν είναι ακριβώς "rpg-oriented" νουβέλες, ο Vormulac μπαμπάς, ο Vormson υιός και ο Μr. Soames (από το "the power and the passion) παίζει να είναι οι ΓΑΜΗΣΤΕΡΟΤΕΡΟΙ χαρακτήρες που μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή.
ο Αρτεμιος ειναι μια τριχα απο τα ra pariah του Drasek Riven(ψαξε τριλογιες Εrevis Cale του Paul Kemp). Και αυτος ασσασινος αλλα κλασεις ανωτερος σαν χαρακτηρας ετσετερα απο τον Αρτεμιο(ασε που οι τελευταιες νουβελες του σαλβατορε ειναι μουφα, οποτε χανουν, μοιραια, και οι χαρακτηρες του)
εδιτ: επισης, ο αγαπητος Bob, οπως αποδειχθηκε στην συνεχεια, οταν κρυβεται στις σκιερες γωνιες, φαντασιωνεται κοντους μουσατους μπυροκιλλερς με μπαλταδες πραγμα ακομα πιο ανησυχητικο
Last edited by Zoonchild; 13-01-2011 at 10:10.
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
kudos για τον Εντρέρι , ήταν η πρώτη φορά που διάβασα σε βιβλίο ένας "κακός" να μην είναι επιτηδευμένα κακός και συγχρόνως τόσο γαμάτος.
εγώ είμαι σε δίλημμα , και πάλι από F.R
νομίζω ο Pikel Bouldershoulder είναι μεγάλη μου αγάπη, και μόνο η δυνατότητα να μιλάει με τα ζώα ενώ του ήταν δύσκολο να επικοινωνεί με τους ανθρώπους (εκτός του αδερφού του) τον κάνουν λατρεμένο.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Sha-la-la λεμε!!!!
κοιλια, αν ακομα διαβαζεις τετοια, τα επομενα σου βιβλια να ειναι τα Erevis Cale (http://forgottenrealms.wikia.com/wik...s_Cale_trilogy) και τα Twilight War (http://forgottenrealms.wikia.com/wiki/The_Twilight_War) -σηκουελ ειναι. Ειδικα στην 2η τριλογια υπαρχουν απειροι τετοιοι χαρακτηρες, σαν αυτους που περιγραφειςkudos για τον Εντρέρι , ήταν η πρώτη φορά που διάβασα σε βιβλίο ένας "κακός" να μην είναι επιτηδευμένα κακός και συγχρόνως τόσο γαμάτος.
Last edited by Zoonchild; 13-01-2011 at 13:16.
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
Αν και είμαι ανάμεσα σε αρκετούς θα πω τους πρώτους που μου έρχονται στο μυαλό:
Caramon Majere από Dragonlance
Michael Roele από The Iron Throne,Birthright
Eddard Stark από A Game Of Thrones
Мама Люба давай, давай, давай
K gw exw 8ema me to diabasma pleon :/
Na pros8esw merikous chars omws:
Tasslehoff Burrfoot (ela pou den 3erete. )
Dakeyras apo Waylander tou sygxwremenou ( ) David Gemmel
Paul FUCKING Atreides.
Mace Windu
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
psofa random_rpg-a pou sou aresoun ta kenders. paei pantou auto, einai pio gamhmena Mary Sue meets Smart Alec kai apo ta fanfics tou Harry Poter
Mhn eisai malakas, o tass htan to miso dragonlance. To allo miso htan o Reistlin profanws
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear