γαματη ατμοσφαιρα και σκηνοθεσια, γαματες ερμηνειες, απο τις καλυτερες που εχω δει μεσα στην δεκαετια.
γαματη ατμοσφαιρα και σκηνοθεσια, γαματες ερμηνειες, απο τις καλυτερες που εχω δει μεσα στην δεκαετια.
οχι ρε πούστη..
φοβερη ταινία αυτή, νόμιζα ότι είχα σχολιάσει ήδη. πολύ υποβλητική ατμόσφαιρα και γενικά παρότι έχει περάσει καιρός απ' όταν το είδα μου χει μείνει η ταινία.
το ριμέικ φαίνεται Μεγάλο Λάθος και μάλλον απευθύνεται στο ακροατήριο του twilight.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Πω πω κριμα, πηραν μια μαλακια ταινια και θα την κανουν ενα μαλακια ριμεικ... γαμωτο...
γιατί να μας ενοχλήσει η γλώσσα ρε,και γαμώ είναι
την βάζω να την δω,το οτι σνομπάρει ο φίξερ καλό σημάδι είναι.
Δε θα μου φανει περιεργο να σου αρεσει, μια απλη ταινια χωρις τιποτα ιδιαιτερο ειναι, και αν δεν ειχε τοσο hype στους κυκλους των δηθεν δε θα ειχε κανει καμια επιτυχια και ποτε, βοηθανε και τα σουηδικα φυσικα. Κατα τα αλλα, τουλαχιστον οτι καταλαβα απο το τρειλερ, το ριμεικ φαινεται ιδιο κι απαραλλαχτο σε ολα του, οποτε κι αυτο μαλακια θα ειναι.
πολύ ωραία σκηνοθεσία,γούσταρα την γλώσσα και την ατμόσφαιρα,το σενάριο σουπίτσα αλλά συγκινήθηκα ο πούστης.
το σουηδικό βγήκε στους σινεμάδες, να πάτε να το δείτε
το αμερικάνικο εννοείς μάλλον, το οποίο έχει πάρει και τρομερές κριτικές ε (και παίζει και η πιτσιρίκα απ'το κικαςς)
εντωμεταξύ ο άλλος λέει στους κύκλους των δήθεν, τι-στον-πούτσο ρε φίλε, τόσο μπαλαντέρ έχει γίνει αυτό πια; γρυλλίζω δηλαδή
το ξαναείδα το σουηδικό τώρα πρόσφατα και μ'άρεσε ακόμα περισσότερο (και με τα βαμπιροτέτοια δεν έχω και καμιά σχέση αγάπης), η φάση στην πισίνα θα γίνει σκηνή ανθολογίας να με θυμηθείτε
Ελληνικό Όνομα: ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ
Κατηγορία: Θρίλερ
Διάρκεια: 114 λεπτά
Παίζουν: KARE HEDEBRANT LINA LEANDERSSON PER RAGNAR HENRIK DAHL
Σκηνοθεσία: TOMAS ALFREDSON
Γλώσσα: ΣΟΥΗΔΙΚΑ
Παραγωγή: 2008
Σεναριογράφος: JOHN AJVIDE LINDQVIST
http://www.wayout.gr/show.php?kindID...=1&showID=1837
plaka plaka molis to eida kai kati mou 8ymize kati mou 8ymize..
Loipon na poume oti h tainia einai kataplhktikh skhno8etika kai fwtografika kai MOUSIKA kai boh8aei oti exei gyristei se panemorfa merh.
Epishs omws, auto pou thn ekto3eyse mprosta oso tipota allo einai oi ermhnies twn 2 pitsirikiwn. Tromazw otan skeutomai oti htan mono 11 kai 12 xronwn kai pragmatika fainontai pio wrima atoma apo pollous pou exoun diplasia kai triplasia xronia.
Telos na pw oti ta einai dh8en, kai koultoure, kai kala klp na ta parete kai na ta balete sto gkwlo sas kai na mhn molynete yperoxes tainies me anohto xleuasmo. Me agaph.
Einai apo tis tainies pou sou afhnoun ekeino to periergo synais8hma otan teleiwnoun..
inb4 anal cunt - you're gay
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear