χαχ, καλύτερο βιβλίο που διάβασα φέτο, όχι βιβλίο της χρονιάς, λες και διάβασα δεκαπέντε φετινά βιβλία.
αλλά ναι, στηρίζω, να πει και ο χρήστης βάις. βέβαια θα έπρεπε να σου αρκεί η αποψάρα μου, αλλά.
χαχ, καλύτερο βιβλίο που διάβασα φέτο, όχι βιβλίο της χρονιάς, λες και διάβασα δεκαπέντε φετινά βιβλία.
αλλά ναι, στηρίζω, να πει και ο χρήστης βάις. βέβαια θα έπρεπε να σου αρκεί η αποψάρα μου, αλλά.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Με έπεισε η πυγμή σου και το σπάνιο χαμόγελο σου. Θα το ξεκινήσω σήμερα.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
είναι πραγματικά πολύ καλό, σε αντίθεση με το νικητή του Booker, "The Finkler Question", το οποίο διαβάζω εδώ και εκατονοχτακόσιους μήνες και δεν μπορώ να το τελειώσω γιατί είναι τοβαρετότεροβιβλίοστονκόσμο.
"Η τελευταία διάλεξη" του Πάους.Ωραίο βιβλιαράκι,δε κουράζει,easy-reading φάση και έχει και 2-3 ενδιαφέροντα πραγματάκια να πει.
Ξεκίνησα και Counterrevolution and Revolt του Marcuse αλλά ακόμα δε μπορώ να εκφέρω αποψη.
δεν λεει και πολλα αυτο του μαρκουζε αλλα γουσταρω οταν ακουω για αφομοιωμενο προλεταριατο.
εγω μπαινω θαρραλεα σ'αυτο
![]()
this is radio freedom.
δοκίμασε Kierkegaard
Spoiler
α, δεν το ξερω αυτο. πως στα σκαει, τσιτες ή νταγλες;
this is radio freedom.
σκουληκομυρμηγκότρυπα του μιχάλη τάδε, συλλογή κειμένων ψιλοσουρεάλ ψιλοχιουμοριστικών, στα καλά του είναι πολύ εμπνευσμένος και χειμαρρώδης, στα κακά του είναι σα το χρηστίδη στα δικά του κακά, δηλαδή πάτος, ευτυχώς αυτά είναι λίγα όμως, γενικά καλή φάση αν και δε πρέπει να τον ξέρει ούτε η μάνα του, ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ (καμιά σχέση αλλά δε μπορώ πρέπει να τον κράξω τον μαλάκα)
σοβαρά μη διαβάσετε ποτέ αλέξη σταμάτη
Αυτό με τη μάνα δεν το έλεγε κι αυτός κάπου;
Επίσης σχολίασε κατά πόσο θεωρείς ότι (ψιλο)έχασες το χρόνο σου διαβάζοντας έναν απλά όμορφο και χαοτικό χείμαρρο από αντι-οτιδήποτε rants.
το έλεγε; δε ξέρω
πολύ σπάνια νιώθω ότι χάνω το χρόνο μου διαβάζοντας οτιδήποτε, είναι τόσα τα πράγματα που μπορείς να κάνεις ακόμα και με ένα κακό κείμενο, και αυτός έχει και πολύ διασκεδαστικά κομμάτια (η φάση με τα πρόβατα που μετράει ο ευγένιος πχ)
το αντί δε με πειράζει ιδιαίτερα, είναι σε πολύ βασικό επίπεδο προφανώς (όλοι οι μπάτσοι είναι μπάσταρδοι! γκρίζες κοινωνίες κλεισμένοι άνθρωποι σε σπίτια!) αλλά μια χαρά καταλαβαίνω γιατί να γράφει κανείς έτσι, δε μου φαίνεται άσκημο.
όχι χαρούκι μουρακάμι για το θεό
ΒΑ-ΡΕ-ΤΟΣ
και στο κουρδιστό πουλί ακόμα βαρετότερος. Από γιαπωνέζικη λογοτεχνία δοκίμασε τη λίμνη του γιασουνάρι καβαμπάτα.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
εε βασικά τα 'καλά' του χρηστίδη θεωρώ μπορορό, δόκτωρ μπού και πάγο, δε ξέρω τι σου λέει αυτό.
και ο μουρακάμι δεν είναι βαρετός, μετά το σεισμό και κάφκα ον δε σορ δηλαδή σίγουρα, το δάσος και το πουλί καταλαβαίνω γιατί θα τα βαριόταν κάποιος (αν και γω πολύ τα φχαριστήθηκα)