Δεν αντιλαμβάνομαι την ένσταση. Σχολιάζω τον Ντέιβ Βίνσεντ συγκεκριμένα που φοράει ένα ωραίο άσπρο πουκαμισάκι ζωσμένο, γιλεκάκι σίχαμα και γενικώς παραπέμπει σε Μάικλ Μπόλτον ΑΛΛΑ με ανάποδο σταυρό που το κάνει ντελίσιους. Δεν κάνω γενική αναφορά στο κιτς των 80ς, αν και θα πρέπει να τονίσω εδώ πέρα ότι το θρας και το ντεθ είχαν τελείως άλλη ιδέα περί αυτών. Οι Morbid Angel στυλιστικά ήταν μια επιστροφή στα Venom/πρώιμοι Slayer πρότυπα, μετά το street "όπως είμαστε κανονικά ρε" ρεύμα του θρας. Και ο Vincent συγκεκριμένα ήταν ο επιβλητικός μανδυοφορεμένος ψαρωτικός κάφρος, που για κάποιο λόγο στην συγκεκριμένη φωτογραφία θυμίζει παλιό μεταλλά που έχει ντυθεί να πάει σε γάμο, με επιρροές Μάλμστιν και Fates Warning γκαρνταρόμπα.
Σύγκριση δεν υπάρχει, η δεύτερη φωτογραφία ήταν η μέχρι πρότινος χειρότερη φωτογραφία του Βίνσεντ.
Μη μου λέτε εμένα για κιτς και αφ'υψηλού, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την γραφικότητα και ψοφάω για νοστάλτζια. Επίσης, δεν είχα ούτε τότε, ούτε τώρα κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ την απαράδεκτη στυλιστική αισθητική των 80ς.
Δεν κατάλαβα την αναφορά στην λακ warlord.