Πάντως, απ'όσο ξέρω οι Gibson γίνονται ship με 10άρες χορδές by default.
We revel in our time.
Ειχα ενα τευχος του Guitar κι ολο ελεγα να απομονωσω και να ποσταρω την φωτο παρακατω...
Δυο μεγαλες υπερλατρειες, αγκαλιτσα...
![]()
Deafening, painstaking, BB King
ΡΩΣΣΙΔΕΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ αλλα και Ελληνιδες πουτανες, ΔΕΝ χρειαζεται να εχει το στουντιο που ζηταω.
Ζηταω να πειτε κανα στουντιο (με ΝΤΡΑΜΣ και BACKLINE) να παμε για καμια προβα το γρουπ το ΣΚ.
Εκει που παμε κανονικα δεν μας το σηκωνουν. Το τηλεφωνο.
Θα προτιμουσαμε δυτικα του ποταμιου.
ΕΦχαριστω.
η εκμαθηση πνευστου απαιτει τιποτα ειδικες ασκησεις (αρα και δασκαλο) για αναπνοες?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
entaxei mwre de prolavainoume napoume mia malakia amesws na mas thn peite.
ok parafrasame to roufa to tromponi me to fusa to tromponi. siga tis mpagetes
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
φλαουτο!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Δεν νομίζω με το φλάουτο να έχεις τόσο θέμα με τις αναπνοές, αλλά θα έλεγα καλύτερα να κάνεις κάποια μαθήματα ώστε να μάθεις να φυσάς σωστα. Γενικώς στα πνευστά η γνώμη μου είναι ότι τα βασικά είναι δύσκολα να στα πει οποιοσδήποτε με βιβλία/βίντεο, είναι καλύτερα να κάνεις μερικά μαθήματα και μετά συνεχίζεις και μόνος σου.
θέλω και γω αλλά φοβάμαι πως μετά το 1ο βήμα θα παω στον καθρέφτη κ θα λέω δυνατά "Mήπως είμαι λίγο κουλός και μαλάκας?".
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent