dalglish![]()
Προκαλεί ευχάριστους συνειρμούς ο Kenny στον πάγκο, αλλά έχει να κοουτσάρει πολλά χρόνια (περίπου 11) και δεν νομίζω ότι αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση. Με τα χάλια που έχει η ομάδα βέβαια αυτή τη στιγμή, ο οποιοσδήποτε θα έκανε καλύτερη δουλειά από τον Woy Dodgson.
Όπως και να 'χει, είμαι ο τελευταίος που θα πει κακό λόγο για τον Kenny και ελπίζω να τα καταφέρει.
![]()
Brotherhood Without Banners
off-topic(μιας και FA cup).
Φτηνά τη γλύτωσαν τα μωρά του Βενγκέρ.
Σας περιμένουμε στο Elland Road....
δε νομίζω ότι υπάρχει προπονητής στον κόσμο που θα μπορούσε να κάνει πολλά παραπάνω σε αυτή τη Λίβερπουλ από όσα ο Χότζον. έχει τόσες χτυπητές αδυναμίες αυτή η ομάδα που θα είναι κρίμα να τα φορτωθεί όλα εκείνος. και εκτός αυτού, θα είναι και ο πιο εύκολος τρόπος να χαθεί ακόμα πιο γρήγορα το όποιο μομέντουμ δημιουργήθηκε με τον Νταλγκλίς, στοίχημα ότι σε ενάμιση μήνα ίδια μπάλα θα παίζει η Λίβερπουλ.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
δν ξερω αν απλα εχετε τυφλωθει απο την κατρακυλα σας, αλλα σκεπτομενοι ορθολογικα σε τι ελπιζετε με τη συγκεκριμενη αλλαγη ;
οκ ο Χοτζον ηταν σαφως λιγος, δν νομιζω ομως πως θα ερθει καποια σημαντικη βελτιωση με αυτη την επιλογη (κ γενικοτερα απλα με αλλαγη προπονητη).
ΟΚ δικο σας παιδι, παιχταρας κ προπονηταρας καποτε, αλλα συνταξιουχος εδω κ ποσα χρονια ρε παιδια.
περασμενα μεγαλεια. οπως λενε ακομα εδω στο Ελλαντα ο Μπαγιεβιτς ειναι ακομα προπονηταρα.
θα μεταμορφωσει τον Κυριακο σε Βιντιτς κ τον Λουκας σε Τσαμπι κτλ κτλ ;
με το ροστερ που χετε κ ο Μουρινιο @@ θα κανε, σορρυ κιολας
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
Τιμη και δοξα στην φτωχη Stevenage, στην πρωτη της σαιζον στην League 2, πεταξε οξω 3-1 τη Newcastle εχτες.
Κουφαλες, εμεις απ τις μικρες ειμαστε εδω, αγκαθι στο κωλαρακι σας.
![]()
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
partin omada k fige kenny
![]()
Last edited by Daffy; 09-01-2011 at 16:12.
και κόκκινη ο τζέραρντ.
όπου φτωχός κι η μοίρα του.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Η ποινή γι' αυτην μεταφέρεται στην Πρεμιερ ε;
Μεγάλος Webb πάντως, κρατάει την παράδοση του Old Trafford
![]()
γαμώ την παναγία πως μου ξέφυγε αυτός ο άσσος. κακή season κρίμα.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
oute o ferguson do dwsei mpen'alty auto
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Γενικά τραγική διαιτησία , αλλά με την αγωνιστική μοιρολατρία της Λίβερπουλ λογικό είναι να παίξει έτσι το κοράκι.
Αυτός ο Τόρρες δεν έχει θέση ούτε στους αμπαλOthers
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ