Results 1 to 15 of 534

Thread: Καιλιες-καμενιες

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member wraithgr's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Παιζω αεναο πρωταθλημα ταβλι (μονο πορτες ) με ενα φιλο μου εδω και 7 χρονια καθε καλοκαιρι οποτε βρισκομαστε (αν και εχουμε 3 χρονια να παιξουμε ) και ως τωρα το σκορ ειναι 132-117 με κερδιζει. Ναι, το εχουμε και οι δυο σε αρχειο txt για να το θυμομαστε.
    Μίνι έκδοση: Με τον πατέρα μου τώρα τα χριστούγεννα παίξαμε μια παρτίδα σκάκι που κράτησε 5 μέρες (λόγω επισκέψεων κλπ κλπ) και (φυσικά) κάθε που σταματούσαμε έβγαζα φωτογραφία τη σκακιέρα με το κινητό σε περίπτωση που σκουντήσει κάποιος τα πιόνια.

Όσον αφορά .bat κλπ, ο λόγος που ασχολήθηκα πρώτη φορά με αυτά ήταν για να φτιάχνω διαφορετικά boot disk ωστε να έχω 1) Πολλή base memory για το frontier 2)XMS για το ultima και 3) EMS για το wing commander

Υ.Γ.: πινκ σε όποιον (άλλον) παραδεχτεί οτι μικρός άφηνε δισκέτες πάνω στην κεντρική μονάδα και μετά αναρωτιόταν γιατί χαλούσαν τα αρχεία

Edit για το TIE Fighter: Δεν το αγόρασα ποτέ όταν βγήκε (δεν πέφταν γενέθλια κοντά; δε θυμάμαι γιατί) και κάθε τόσο καθόμουν και διάβαζα ένα 5σέλιδο αφιέρωμα που είχε κάνει το αγγλικό PC Gamer και έδειχνε όλα τα σκάφη με εικόνες και σχόλια κλπ για να ξεχνιέμαι.. Γενικά αυτό το έκανα με πολλά παιχνίδια που δεν μπορούσα/δεν με άφηναν να πάρω...
    Last edited by wraithgr; 05-01-2011 at 16:23.
    Shall I say I was wrong, if I'm right?

Tags for this Thread