βλέπει κανείς;
γενικά μεγάλη αρρώστεια και πολύ ωραίο άθλημα
πείτε αν είναι γιατί βαριέμαι να γράφω τι μαρέσει και τι σιχαίνομαι
Spoiler
βλέπει κανείς;
γενικά μεγάλη αρρώστεια και πολύ ωραίο άθλημα
πείτε αν είναι γιατί βαριέμαι να γράφω τι μαρέσει και τι σιχαίνομαι
Spoiler
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Δε βλεπω τακτικα γιατι λειπει το κινητρο ακα ομαδα που να γουσταρω πολυ. Βλεπω τα Superbowls εδω και χρονια, και ειναι οντως γαμηστερο αθλημα αν ξερεις τους κανονες και μπορεις να καταλαβεις τι ακριβως γινεται και τι βλεπεις. Αλλα τιποτα σαν το ποδοσφαιρο ε.
σου έριξα ένα πίνκ
Γενικά ομάδα που είδα φέτος και γάμαγε ήταν οι Philadelphia γαμηστερός QB
σιχαίνομαι όσο τίποτα Brady αν και ο τύπος είναι πραγματικά μηχανή
λαυτρεύω Steelers (Roethlisberger) και οι περσινοί New Orleans μου ήταν συμπαθέστατοι με Reggie Bush και τον Brees
περιμένω πως και πως τελικούς AFC και NFC
Ενας φιλος μου με εχει κανει Steelers απο παλια οποτε κι εγω με αυτους ειμαι και οντως ο Ροθλισμπεργκερ ειναι γαματος.
Αλλα δεν ξερω καν ποτε αρχιζει και ποτε τελειωνει η σεζον, ουτε πως τα πανε, απλα οτι πετυχω αν δεν εχω κατι καλυτερο να κανω στην τηλεοραση![]()
thread hijacking, προτιμώ πολύ περισσότερο rugby από NFL, αλλά είναι υπερβίαιο και στηρίζουμε κανένα superbowl στο που και που. REBELE PES TWRA TO ONOMA AUTHS THS YPARKSHS SE EKLIPARW. links links links Links zwo drei vier
δεν παρακολουθώ πλέον όπως στο παρελθόν, ομάδα στάνταρ δεν υποστήριζα και πάντα ήμουν με το θέαμα
ωστόσο (ως μεγαλύτερος , έχω προλάβει και έχω δει Dallas Cowboys με Troy Aikman να τσιμπουκώνει ότι ομάδα "υποστήριζα".
Ωστόσο η πρώτη φορά που υποστήριξα ομάδα σε Super Bowl και κέρδισε ήταν οι
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
steelers φαν και δω απο χρονια...το superbowl του 09 ηταν απο τις πιο καβλα στιγμες εβερ
santonio holmes(ασχετα που τωρα τον διωξαμε και εχει ψιλοπατωσει)
Εχουμε δημιουργησει ενα μικρο fanbase βλεπω...
![]()
Και 'γω δεν βλέπω πολύ συχνά, εκτός από Conference Finals και Superbowl που συνήθως δεν τα χάνω. Φέτος όσο είδα οι Bears μ'άρεσαν αρκετά, αλλά τους διέλυσαν οι Patriots που γενικά απ'ότι διαβάζω θεωρούνται μεγάλο φαβορί. Roethlisberger και Manning πινκς, ειδικά το Superbowl του '09 ήταν καλύτερο_ματς_έβερ , και το περυσινό μια χαρά αλλά όχι σε τέτοιο επίπεδο.
Το μόνο που μου τη σπάει είναι οι αρκετές διακοπές, αλλά δεν γίνεται κι αλλιώς και υποθέτω οι Αμερικάνοι σχολιαστές θα λένε εκεί για τακτικές κλπ και θα περνάει η ώρα.
super bowl '09 είχε τουλάχιστον 3 πλέηζ στα οποία εξπερμάτωσα λίγο ( τα δύο τελευταία, και οι 100 γιάρδες ιντερσέπσιον του αμυντικού από Steelers δε θυμάμαι όνομα)
αν και από τα καλύτερα είναι Patriots - Giants και Ιλαη Μάνινγκ πάσα λίγο πριν το τέλος (πάρτα πούστη Brady πάρτα)
επίσης το σήμα από Steelers πολύ κακόγουστο
υ.γ. SabbattackSpoiler
προσπάθησα μια-δυο φορές να δω. Δεν τα κατάφερα. 30sec παιχνιδιού - time out, άλλα 30sec - διακοπή για φάουλ, και αυτό όλη την ώρα. Πιο πολύ ώρα διακοπή είχε παρά παίζανε.
James Harrison άμυνα στο Super Bowl '09
http://www.youtube.com/watch?v=RqnQw...eature=related
Michael Vick φέτος Eagles με Redskins, μόνο σπέρμα
http://www.youtube.com/watch?v=FtWsB...eature=related
Spoiler