Καλα εσυ μεγαλος αληταρας.
(Μετα ειδα σεκτορ ιλλουζιον ετσι εξηγειται).
Θα'θελα σε καποια φαση να μιλησουμε για την B&CH σου και τις λεπτομερειες αποκτησης, γιατι ισως ψηνομουν κιεγω να παιρνα μπασσο απο εκεi.=)
Καλα εσυ μεγαλος αληταρας.
(Μετα ειδα σεκτορ ιλλουζιον ετσι εξηγειται).
Θα'θελα σε καποια φαση να μιλησουμε για την B&CH σου και τις λεπτομερειες αποκτησης, γιατι ισως ψηνομουν κιεγω να παιρνα μπασσο απο εκεi.=)
Big Muff or Little Big Muff? ιδού η απορία.
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
^αναλογα για τι ήχο πας.
Ον τοπικ,Washburn X-40,εναν σαπιο Σπάιντερ που με τη πρώτη ευκαιρία θα αντικατασταθεί,Μια Tonelab και ενα Digitech Whammy.
H BC Rich Stealth Chuck Schuldiner παραγγέλθηκε πριν από λίγο
Σε αναμμένα κάρβουνα πλέον.
Ναι, 50% κάτω όλες οι BC Rich και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.
Αναγκάζομαι να πουλήσω τη Fernandes για να μην τινάξω τη μπάνκα στον αέρα, αλλά χαλάλι
BTW όποιος θέλει Fernandes AFR-65 σε τέλεια κατάσταση, pm.
μόλις ήρθε. Υβρίδιο jaguar/tele. 120€ του κουτιού μαζί με μεταφορικά κ σκληρή θήκη. Κατασκευαστικά ειναι συμπαθέστατη. Με ένα απλο σεταρισματάκι θα ειναι κούκλα και παικτικά. Όταν τη παίξω κ σε σοβαρό ενισχυτή θα πω εντυπώσεις για ήχους κλπ, αν κ δεν ελπίζω για τπτ το τρελό. Έχω σχεδόν σίγουρη την αλλαγή μαγνητών.
phres kainouria kithara pou thelei kainouria hlektronika kai setup. ama peis 120 + 200 + 50 = 370. me tosa epernes polu kaluterh kithara imo.
se sth lew h kati. mia aporia ekfrazw.
τα ηλεκτρικά της ειναι εξαιρετικα μεχρι στιγμής. σαν αίσθηση ειναι μια χαρά. Ίσως τα τάστα λιιιιιγο πιο μεγάλα απο του γούστου μου, αλλα κλαιν.
Το σεταπ που της χρειαζεται δε θα κοστίσει πάνω απο 30€ (άμα δε γίνει απο χέρια φίλου/μάστορα κ κοστίσει μηδέν). Και προφανώς άμα επερνα όργανο με πλάνο να μου κοστίσει ~400€ με χαζομόντες, θα ήταν χαζό. Κ φυσικά κ δεν έχεις άδικο σ αυτο που λες.
έ έ έρχεται!
Tokai FV48 μεταχειρισμένη κατι λιγότερο από 300 εούρος με σκληρή θήκη κ μεταφορικά. Τώρα το μόνο που μένει είναι μια μηχανή και θα ολοκληρωθώ σαν άνθρωπος \m/
We revel in our time.
Μεγειά!
...when worms are granted wings, angels have to crawl...