Παμε μωρη Γιουναϊτεντ
Παμε μωρη Γιουναϊτεντ
me tis xeiroteres emfaniseis twn teleutaiwn xronwn ws twra, 1h kai ahthth......metal.....B-)
dld an fortsarei kiolas, -hdh exei arxisei- pou 8a ftasei.....?
pame mwrh gou-rooney......
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
Αυτό το αγγούρι που λέγεται Chamakh είναι ποδοσφαιριστής?
Σοβαρά τώρα σας αρέσει αυτός ο παίχτης?
ε να τον δουμε νωρις ειναι
να πω και γω
o Φλετσερ με τον Καρικ ειναι επιπεδου Utd;'η το δεξι μπακ;σα τον νετο του αρη ειναι
ο Νανι πολυ βελτιωμενος
Οι πραγματικά τεράστιες δηλώσεις της βδομάδας είναι άλλες όμως, Μάριο Μπαλοτέλι:
The Italian was speaking after being named the best young player in Europe and winning the Golden Boy trophy, organised by the Turin newspaper Tuttosport and voted for by European journalists to honour the most talented player under the age of 21. The 20-year-old beat the 18-year-old Wilshere into second place, before claiming that he did not know who the Arsenal midfielder is.
"What's his name? Wil ... ? No, I don't know him, but the next time I play against Arsenal I will keep a close eye on him," Balotelli said. "Perhaps I can show him the Golden Boy trophy and remind him that I won it."
The Italian then had a dig at previous winners of the award, including Arsenal's Fábregas, Manchester United's Rooney and Rafael van der Vaart, now with Tottenham, insisting only a single past recipient could claim to be a better player than him. "There's only one that is a little stronger than me: Messi. All the others are behind me."
δεν γίνεται πιο καραγκιόζης![]()
λογικά κάνουν πλάκα έτσι?
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ροφλ@μπαλοτέλι, πάρτε δηλαδή κάτι άτομα που κολυμπάνε στα πλούτη, αλλά εντάξει ιταλός είναι, θα με εξέπληττε αν δεν ήταν ζώον. Όσο για ντιουφ, γελάει το σύμπαν κλπ αλλά κι ο κάρρα μου δίνει την εντύπωση ώρες ώρες ότι είναι λίγο βλάκας. Τέλος πάντων, κάρρα ψυχάρα για πάντα λιβερπουλάρα αλλά ελπίζω ο τραυματισμός του να τον φέρει στα συγκαλά του λίγο.
Σχετικά με το ράφα, τώρα που απολύθηκε κάνουν πάρτυ οι δικοί του. Ο ίδιος δεν έχει πουλήσει το σπίτι του στο Λίβερπουλ και είναι εκεί για τις γιορτές, φήμες λένε και ότι μπορεί να εμφανιστεί στο επόμενο ματς. Νομίζω ότι στην παρούσα φάση, ακόμα κι αυτοί που ήταν εναντίον του, τον νοσταλγούν λιγάκι λόγω του φετινού αίσχους, πόσω μάλλον οι οπαδοί του δηλαδή.
πω, μου έδειχνε διπλό το ποστ και πήγα να σβήσω το ένα αλλά προφανώς ήταν όλα μια πλάνη, μια οφθαλμαπάτη.
βαριέμαι να ξαναγράψω τα ίδια, το νόημα ήταν ότι φίξξξερ κουράζεις, σιγά μην καθόμαστε να γράφουμε την κάθε λέξη με πολιτική ορθότητα για να μη θιχτεί κάποιος, πόσω μάλλον εσύ που πόσες φορές έχεις πει για "έλληνες", "αμερικάνους", "άγγλους", λοιπόν μην πρήζεις μέρες που είναι και τη μούντζα σου δε θα σου πω πού να τη βάλεις γιατί εδώ και μία βδομάδα περίπου κάνω θεραπεία απεξάρτησης απ'τις βωμολοχίες.
Αν εγω κουραζω επειδη σου εριξα μια επωνυμη μουτζα για την αντικειμενικη μαλακια που ξεστομισες, εσυ να δεις τι κανεις που απαντας σε καθε τι που γραφω σε οποιοδηποτε θρεντ στο αθλετιξ σαν χρηστης που καλυτερα να ειχε nickname MORFIN -13- και υπογραφη "you ll never walk alone" και αλλα τετοια γραφικα, δεν ειμαστε στο φορουμ της Liverpool ουτε εχουμε να χωρισουμε τα χωραφια μας. Απο τη στιγμη που ακομα κι οτνα προσπαθουσα να μιλησω σοβαρα για πραγματα οπως η Premier League (ναι, μπορουν κι αλλοι να βλεπουν εκτος απο σενα!!@!@22@!) και ΠΑΝΤΑ μα παντα απαντουσες με το ιδιο στυλακι, δεν εισαι σε θεση να μου πεις ποτε κουραζω.
Δεν εχω γραψει ποτε ρατσιστικα πραγματα για αμερικανους, ελληνες* ή αγγλους, το μονο που εχω γραψει για τους τελευταιους ειναι πως σιχαινομαι την ιστορια τους σαν λαο, και αυτο αποτελει προσωπικο συναισθημα, κατα τα αλλα μερικοι Αγγλοι μια χαρα ειναι και λατρευω και Doctor Who αν θες να ξερεις, κι αμα δε γουσταρεις το γραφω λιγο παραδιπλα απο εκει που βαζω τις μουτζες μου. Εχει μεγαλη διαφορα απο το να λες πως ο ταδε λαος ειναι "ολοι ζωα", ελπιζω να την καταλαβαινεις, αν οχι, κατσε να κανω χωρο στο τετραδιο. Ποιος χεζει την πολιτικη ορθοτητα, δε σου ειπα να γραψεις το ιδιο πραγμα καθωσπρεπει, σου ειπα οτι η σκεψη σου εξαρχης ειναι μαλακια.
Και μετα απο αυτο το διαγωνισμο για το ποιος την εχει πιο μεγαλη, σου ευχομαι καλα Χριστουγεννα και να εισαι καλα και να μην παιρνεις τα παντα τοσο προσωπικα και τοσο στραβα οταν καποιος μιλαει για Την Αγγλια και για Την Λιβερπουλ, ελπιζω καποια στιγμη να τα καταφερεις για να μη φοβαμαι κι εγω να ποσταρω κατι σαρκαστικο και περιπαικτικο για την ομαδα της καρδιας σου.
*Που για τους Ελληνες δικαιουμαι να λεω οτι γουσταρω, καθως ανηκω σε αυτους, ειναι οπως οι μαυροι λενε ο ενας τον αλλον νιγκα αλλα θα σε σπασουν στο ξυλο αν εισαι ασπρος και το πεις. Racism intended.
Liverpool Preparing $8 Million Bid for Stoke's Robert Huth
apithana pramata