Discuss.
Myspace
ER (??!) και λοιπά φόρουμς
last.fm
BLOGSPOTS
άλλο (ποιό
Βάλε και το whitepages.gr για να ψηφίσει και η γιουλάι.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
εγω το φεις το χρησιμοποιω οχι για πεσιμο αλλα για διατηρηση κεκτημενων.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
παλιά με το Myspace τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα,ψαρώνανε εύκολα με ψαγμενιές του κωλαρίκου,έιχε και μορφή e-mail το ..mail και έδινε την εντύπωση μιας απόστασης ασφαλείας.
στο facebook τα πράγματα είναι πιο άμεσα(λολ) και σε κάνουν tag οι μαλάκες φίλοι σου σε πολύ άσκημες φωτογραφίες.
πρέπει να καταστρώσεις το προφίλ σου πολύ μουνοπαγίδα(ειδικά αν έχεις πολύ καιρό να τον βρέξεις)
στο last fm το κακό είναι οτι δεν παίζουν pics,αν και 8 στις 10 γκομενίτσες έχουν BLOG/Deviant Art/Flickr με ακατάσχετες μαλακίες και απο δω κι από κει κάτι βρίσκεις.
γενικά
1κάμερα της πλάκας από το Μπιζάριο
2φωτογραφίες του λιμανιού,άδειων φλυτζανιών στην καφετέρια
3Deviant Art/Flickr
4???????
5ΠΡΟΦΙΤ
Myspace μπάντας, πάνω απ'όλα, μετά χρήστη, αφού ψάρευες πρώτα με add μέσω της μπάντας. Δυστυχώς το myspace έχει ξεπέσει εντελώς πια, ο μπάτε σκύλοι αλέστε κώδικάς του πάλιωσε και δεν μπαίνει κανείς πλέον. Ευελπιστώ σε αναγέννηση γιατί γινόταν πραγματικά του μουνιού το πανηγύρι.
Facebook κούραση, δεν υπάρχει η λογική του φορέματος μίας καλλιτεχνικής περσόνας (δε μπορείς να ανεβάσεις άσχετες φωτογραφίες στη μέση της σελίδας σου, να βάλεις ένα κομμάτι να παίζει κλπ), όλοι βλέπουν τι γράφεις κλπ. Πολλή τυπικούρα, πολύ φακέλωμα, ασφυκτική κατάσταση.
Last.fm λολ.
Έχω ακούσει για κόσμο επίσης που έχει σπρώξει λόγω μπλογκ, αυτό μάλλον δε θα το πίστευα ποτέ μου.
Ψηφίζω myspace, ασκώ έντονη κριτική στο δυσλειτουργικό περιβάλλον του και περιμένω να πάρει μπρος για να ξαναφοσιωθώ στο ευγενές άθλημα του scouting.
greenwebfans.com
leoforos.gr
madboys.gr(για τραβελοκαταστασεις)
καντε κλικ και γαμηστε αβερτα
Στο ίντερνε οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνονται οπότε με λίγη τεχνική αρπάζεις κρεατότρυπα (ή πούτσο αναλόγως) από οποιοδήποτε κομιούνιτυ. Αρκεί να μη μιλάμε για άμπαλο ή/και κατά συρροή πέσιμο. Γιατί άπαξ και το γκομενάκι που στοχεύει κανείς δει πεφτουλοκόμμεντς ή ratio φίλων αντιθέτου φύλου:ίδιου φύλου υπόπτως >1 τότε καχυποψιάζεται.