Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 111

Thread: mp3 player

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

Να το θέσω απλά.
    Αν πήγαινα ξανά στρατό, πάλι το zen x-fi θα έπερνα.

Πριν από 2 χρόνια το είχα πάρει 140€ και τώρα το βλέπω στα 85€. Βέβαια, δουλεύει σποραδικά τον τελευταίο χρόνο, αλλά θεωρώ ότι τα έχει βγάλει τα λεφτά του.

Πολύ καλός ήχος, ρυθμίσεις, κατασκευή. Τώρα μάλιστα βλέπω ότι έχω κάνει και ποστ-μανιφέστ στην προηγούμενη κιόλα σελίδα, καλός μαλάκας.

ασδφ. Ό,τι είπα.
    Resistance is useless

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    Quote Originally Posted by Razor View Post
    ΤΟΥΡΜΠΟΕΞ
    35 euro.και να χαλασει χεστηκα το κραταω για το ραδιο
    η μπαταρια δεν τραβαει , η αποψη μου ειναι παρε κανα κινητο με mp3 να τα χεις ολα σε ενα.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Λέω λοιπόν.
    Το Zen X-Fi 2 το έχω λοιπόν κάνα χρόνο τώρα και είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει σε φορητό mp3 player από πλευράς ποιότητας ήχου (Creative γαρ). Με καθημερινή χρήση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα λειτουργικό πρόβλημα. Από αντοχή επίσης κανένα παράπονο, καθώς όλον αυτό τον καιρό έχει φάει 4-5 καλές τούμπες. Έκανε κάποιες γρατζουνίτσες στην οθόνη αλλά όλα οκ. Αντοχή μπαταρίας εντυπωσιακότατη, με μηδέν (ή μη αισθητή τεσπα) μείωσή της ως σήμερα.
    Όσο για την touch οθόνη, είναι λειτουργική αλλά όχι κάτι το φοβερά εντυπωσιακό. Εννοώ ότι στο scrolling και την ευχρηστία σε ό,τι έχει να κάνει με touch, παραδέχομαι ότι τα ipod-οειδή δε φτάνονται, και συγκριτικά το X-Fi 2 μειονεκτεί (χωρίς να υπάρχει δυσχρηστία όμως, το τονίζω). Αν θέλεις all-around gadgetάκι (για internet, games, κινητό, καφετιέρα) ίσως δε σε ικανοποιήσει, αλλά προσωπικά, από τη στιγμή που η δουλειά για την οποία το έχω πάρει είναι να παίζει μουσική (και μάλιστα αυτό το κάνει με εντυπωσιακή ποιότητα), αυτό δε με απασχολεί καθόλου.

Τελικό συμπέρασμα λοιπόν, άξιζαν με το παραπάνω τα 160€ που έδωσαν πριν 1 χρόνο για mp3 player των 32GB. Γενικά όμως δεν το έχω δει να κυκλοφορεί Ελλάδα, ούτε καν online, για την έκδοση με 32GB δε, φαίνεται πρέπει να ψάξεις κάμποσο ακόμη και στην Ευρώπη και η τιμή είναι ακόμη λίγο τσιμπημένη. Με καλό ψάξιμο στο eBay όλα βρίσκονται.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

Σας ευχαριστω ολους! δε θα σας ξαναπρηξω για το θεμα

royally fucked animae's Avatar

Πριν μπώ στρατό, είχα πάρει αυτό http://www.ciao.co.uk/Sony_NWZ_S639F__6993966

Με έβγαλε ασπροπρόσωπο από άποψη μπαταρίας/ανθεκτικότητας/χωρητικότητας(16bg). To καλό του είναι ότι παίζει και βίντεο, αλλά πρέπει να κάνεις μετατροπή για μπορέσει να το δεχτεί.
    Ήχος εξαιρετικός, ένταση να φαν και οι κότες. Γενικά ακόμα και τώρα θα το ξανάπερνα.
    Είχα δώσει αν δεν κάνω λαθος, 140 γιούρο, αλλά μετά από 2 μήνες είχε ανέβει η τιμή του.
    Γενικά δεν το είδα τώρα στα μαγαζιά, αλλά άνετα θα πηγαινε για κάποιο άλλο της sony, μετά από αυτό.
    Kill the wise one!

ομορφα! θα το ψαξω θα λιωσω και στο ebay και θα επενδυσω σε ενα απο αυτα τα 2-3

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Αφού δίνετε που δίνετε 150αρια γιατί δε παίρνετε ένα κινητό με mp3 να κάνετε τη δουλειά σας και να μη κουβαλάτε και 2 συσκευές;
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

ε ενταξει μωρε ετσι και αλλιως στο στρατο που θα μαι ειναι λιγο περιεργα..για το στρατο το θελω κυριως δλδ για αυτο δεν θα ψαξω κατι με τρελη τιμη..μαξ τα 80 δλδ

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Αφού δίνετε που δίνετε 150αρια γιατί δε παίρνετε ένα κινητό με mp3 να κάνετε τη δουλειά σας και να μη κουβαλάτε και 2 συσκευές;
    To mp3, το είχα πάρει και για το αυτοκίνητο, καθώς τότε δεν είχε cd ή mp3 και με είχε βολέψει αρκετά (με κασσέτα αντάπτορα).
    Το κινητό δεν πρόκειται να κρατήσει για 30 ώρες μουσικής σε καμία περίπτωση, ούτε για 10 ώρες βίντεο(αν το θες). Αν το θες για στρατό, που είναι πιθανό ειδικά στην αρχή να έχεις πρόβλημα με πρίζες/φορτισμα, αυτό είναι πολύ καλό.
    Τέλος είναι αναλόγως το πόσα θέλει να διαθέσει ο καθένας και το πόσο θα το χρησιμοποιήσει. Οι ώρες που το χω χρησιμοποιήσει εδώ και ένα χρόνο, έχουν βγάλει τα λεφτά του.
    Kill the wise one!

T.Sonic 610

Υπάρχει από τέλη2007/αρχές2008, είναι τοσοδά μικρό, δεν έχει επιλογή να περνάς από φάκελο σε φάκελο αλλά μονάχα από mp3 σε mp3, δεν δέχεται m4a ή οποιαδήποτε άλλη μορφή πέραν του mp3 (ως τίμιο mp3player), έχει χωρητικότητα 2gb, έχει περάσει ένα μήνα μυικής ακαμψίας που κανένα πλήκτρο δεν ένιωθε, μέχρι να επιδιορθωθεί ολομόναχο ξαφνικά, έχει επιβιώσει από βουτιά σε θάλασσα και από 40 πτώσεις και άνω.

Είναι το αντίστοιχο του μιτσμόμπιλ για τα mp3 players, δεν το αλλάζω για τίποτα, μάλιστα σκέφτομαι να αγοράσω ένα εφεδρικό. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο σε ebay/amazon/play.com φυσικά δεν το βρήκα, αλλά που θα πάει. Ούτε 20ευρο δεν θα κάνει

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Δυο μικρές συμβουλές σχετικά με mp3 και φανταριλίκι. Προσωπικά θα σου έλεγα να δώσεις μεγάλη προσοχή στον τρόπο φόρτισης του Mp3 που θα έχεις. Ειδικά τον πρώτο καιρό στο κέντρο, πολύ δύσκολα θα έχεις πρόσβαση σε pc για να το φορτίζεις, οπότε αν πάρεις κανένα usb ανταπτοράκι για πρίζα, πρόσεξε καλά τα mili Amber. Εγώ στην Τρίπολη είχα πάρει ένα ανταπτοράκι που μάλλον ήταν πιο δυνατό απ' ότι χρειαζότανε, και μου γάμησε τη λειτουργία ραδιοφώνου που είχε η συσκευή (ένα παλαιάς κοπής Τeac). Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα στο κέντρο να μην προλαβαίνεις να κάτσεις, οπότε μπορεί να μην χρειαστεί να το φορτίσεις. Επίσης δώσε έμφαση στην οθόνη και την αναπαραγωγή βίντεο. Απο τότε που πήρα mp4 player (περισσότερες πληροφορίες έχω γραψει στις προηγούμενες σελίδες, αλλά αν θες στα ξαναλέω αν σε ενδιαφέρει), με είχε σώσει απίστευτα στις σκοπιές, ειδικά στις σχετικά απομακρυσμένες, και είχα δει σχεδόν ότι ελληνική ταινία υπάρχει, συν 1,5 κύκλο "Εγκλήματα" Τέλος, αν έχεις καμιά παλιά συσκευή mp3 και πάρεις και νέα με οθόνη, πάρε και τις 2 μαζί την παλιά να την έχεις για μουσική και τη νέα για βίντεο, για να την βγάζεις από την άποψη της μπαταρίας.

εδιτ

απ' οτι βλέπω το λίνκ πού είχα ποστάρει δεν την παλεύει, οπότε πάρε φρέσκο με την πρότασή μου http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/P...-4GB-Black.htm
    βέβαια, εγώ το είχα πάρει 55 ενώ τώρα το βλέπω 70. Πάντως του έβαλα και άλλα 8GB κάρτα και δεν είχα ποτέ προβλημα χωρητικότητας
    Last edited by Tyler_Durden; 16-12-2010 at 13:50.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

τιμια ποστς και τα 2 πανω

Α ναι ξέχασα, το X-Fi 2 παίζει βιντεάκια με πολύ καλή απόδοση και δεν απαιτεί μετατροπή. Δεν το έχω χρειαστεί με αυτόν τον τρόπο, αλλά όποτε έβαλα να δω κάτι ήταν σούπερ.
    Αυτό να πάρεις!

Είμαι στο ψάξιμο για καινούριο mp3 player (ίσως όχι άμεσα αλλά τεσπα), το πολυαγαπημένο και ακούραστο Zen X-Fi2 αγνοείται και μάλλον μου το φάγανε

Με Cowon είχε κανείς ποτέ επαφή; Από ποιότητα ήχου και αξιοπιστία πώς πάνε; Με ψήνει το Cowon C2, ενώ μόλις έχει βγει και το Creative Zen X-Fi3, το οποίο όμως δε μου πολυγεμίζει το μάτι. Για πείτε καμιά ιδέα/σύσταση.