View Poll Results: Θα απεργήσεις;

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Ναι

19 51.35%
  • Όχι (γιατί; )

6 16.22%
  • Όχι, είμαι ο H. και είμαι ο αγαπημένος του αφεντικού

12 32.43%
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 101

Thread: Απεργία 15/12

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Μετά μου λες ιστορίες Dragon γιατί πρέπει να κατέβουμε σε πορείες etc. Έχουν χάσει ΠΛΗΡΩΣ το νόημα και τον σκοπό τους.
    Θέλω να τον παρακολουθήσω αυτόν τον συλλογισμό. Πώς προκύπτει αυτό από το ποστ του Dragonlord;
    Σαν κλασσική πούτσα που προσπαθεί να βγάλει ΚΑΤΙ απλά για να ειρωνευτεί και να νιώσει γαμάτος.. Να σε απογοητεύσω όμως και να πω ότι δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένο ποστ αλλά σε ανάλογη συζήτηση που είχαμε εχθές στο τσατμπόξ. Κρίμα, δεν έχει τροφή για νετειρωνία σήμερα

Ντράγκον και σε εσένα η απάντηση βέβαια.
    Αλήθεια; Το "Μετά μου λες ιστορίες Dragon" τότε πως ακριβώς κόλλησε;

Οι σημερινές πορείες δηλαδή είχαν χάσει πλήρως το νόημά και τον σκοπό τους; Δεν έπρεπε να γίνουν;

Senior Member takuma's Avatar

Σαν κλασσική πούτσα που προσπαθεί να βγάλει ΚΑΤΙ απλά για να ειρωνευτεί και να νιώσει γαμάτος.. Να σε απογοητεύσω όμως και να πω ότι δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένο ποστ αλλά σε ανάλογη συζήτηση που είχαμε εχθές στο τσατμπόξ. Κρίμα, δεν έχει τροφή για νετειρωνία σήμερα

Ντράγκον και σε εσένα η απάντηση βέβαια.
    Χωρις καμια εμπαθεια αλλα δεν υπάρχει η εξηγηση σου.

Μετα απο ποστ του ντραγκονλορντ ποσταρεις κατι (το οποιο συμπερασμα δεν βγαινει απο πουθενά) και μετα λες πως ειναι για κατι που ειπωθηκε στο τσατ και μετα τους την λες κιολας απο πάνω.
    Οτιναναι.

The Patient H.'s Avatar

Μα δεν κοίταξα καν τι πόσταρες πιο πάνω ρε Ντράγκον. Έπρεπε δηλαδή? Απλά θεώρησα ότι ήταν ένα καλό επιχείρημα για την κουβέντα που κάναμε εχθές σχετικά με ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ και όχι την προσωπική μου στάση απέναντί τους (άσχετα με το ότι πάλι πας να προσδώσεις εμπάθεια, η ειρωνία παραμένει στάνταρ).
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Δράκος ikonoklast's Avatar

Απλά θεώρησα ότι ήταν ένα καλό επιχείρημα για την κουβέντα που κάναμε εχθές
    Το ποιό πράγμα είναι "καλό επιχείρημα" σε ρωτάμε ρε καραγκιόζη. Σε τι αναφέρεσαι;

The Patient H.'s Avatar

Λοιπόν επειδή ο ubu μου άνοιξε λίγο τα μάτια κι επειδή όντως το ρήμα "είδες" στο πιο προηγούμενο post μου μπορεί να κάνει (ή μάλλον έκανε ήδη) παρεξηγήσιμους συνειρμούς, διευκρινίζω ότι ουδεμία πρόθεση είχα να συνδέσω αυτό που λέω με την προσωπική εμπειρία του Δράγονλορδ από τη σημερινή πορεία. Πήγαινε γενικότερα για το χαμένο κατ' εμέ νόημα των πορειών, οι οποίες, σύμφωνα με αντίστοιχη συζήτηση που είχαμε με τον ίδιο εχθές, πλέον το μόνο που εξυπηρετούνε είναι συντεχνιακά, πολιτικά και μπαχαλαϊκά συμφέροντα και ο πραγματικός τους σκοπός (να κερδιθεί κάτι, έστω και μια μικρή παραχώρηση) πλέον αυτοκαταστρέφεται από τις ίδιες.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

μια απορία
    αν ειναι πανεργατική η απεργία, τα κανάλια πως καταφέρνουν και μεταδίδουν σήριαλ και κονσέρβες. Γιατί δεν κλείνουν κι αυτά εννοώ, όπως δεν κυκλοφορούν εφημερίδες.
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member Jimmy's Avatar

ειναι πολλα τα λεφτα enitharmon

Senior Member

φαντάζομαι πως παίζουν πρόγραμμα-κασέτα, προετοιμασμένο από τις προηγούμενες μέρες (δηλαδή χωρίς τεχνικούς). πάντως ξέρω ότι τώρα με τις απολύσεις/περικοπές που γίνονται στα μέσα υπάρχει η άποψη πως στις απεργίες πρέπει να κόβεται τελείως η εκπομπή των ραδιοφωνικών/τηλεοπτικών σταθμών ώστε να χάνονται τα χρήματα των διαφημίσεων, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις εφημερίδες που ανέφερες.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    μια απορία
    αν ειναι πανεργατική η απεργία, τα κανάλια πως καταφέρνουν και μεταδίδουν σήριαλ και κονσέρβες. Γιατί δεν κλείνουν κι αυτά εννοώ, όπως δεν κυκλοφορούν εφημερίδες.
    αυτό που λες πολλές φορές γίνεται στα κρατικά που δείχνει μόνο μία εικόνα που λέει συμμετέχουμε στην απεργία κτλ κτλ. στα ιδιωτικά είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και ενώ δεν δείχνουν ειδήσεις "υποχρεωτικά" λόγω ΕΣΗΕΑ πολλοί από τους υπόλοιπους είναι εκεί και δουλεύουν.

εντιτ: ubu, χωρίς να έχω δουλέψει ποτέ σε κανάλι, νομίζω ότι είναι δύσκολο να βγάλεις πρόγραμμα κασέτα χωρίς καθόλου τεχνικούς. κάποιοι είναι εκεί. στα κρατικά το κάνουν με τον αέρα που έχουν μιας και είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.
    Last edited by rage for order; 16-12-2010 at 01:27.

Senior Member

ναι, και εγώ δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις, μάλλον έχεις δίκιο και όντως είναι αναγκαία η παρουσία κάποιων τεχνικών ώστε να υπάρχει πρόγραμμα, έστω και κονσέρβα.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

H ---> είναι πολύ απλός ο συλλογισμός : κατεβαίνω στην πορεία γαιτί διαφωνώ! εαν κάτσω σπίτι μου πως θα φανεί αυτό??

dragonlord---> πέφτει συχνά ξύλο στο μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ?

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

στην εδώ πορεία λάτρεψα τύπο 50-60 χρονών,ρακένδυτο με μπλούζα ΣΤΑΛΙΝ και λάβαρο με τη μάπα του θείου ΧΟΤΖΑ επάνω που πλαισίωνε τους μπάχαλους και φώναζε στους μπάτσους ΦΑΣΙΣΤΕ ΠΡΟΝΤΟΤΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥ

Quote Originally Posted by nekrobutcher View Post
    dragonlord---> πέφτει συχνά ξύλο στο μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ?
    Έχω πετύχει φάσεις να μαλακίζονται, δηλαδή να πετάνε ξερωγώ μπουκάλια νερό (...) στους μπάτσους, αλλά γενικά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, έχω φάει δακρυγόνα και σε μπλοκ καθηγητών.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

read between the lines Shadowking's Avatar

Quote Originally Posted by nikolasfluxus View Post
    στην εδώ πορεία λάτρεψα τύπο 50-60 χρονών,ρακένδυτο με μπλούζα ΣΤΑΛΙΝ και λάβαρο με τη μάπα του θείου ΧΟΤΖΑ επάνω που πλαισίωνε τους μπάχαλους και φώναζε στους μπάτσους ΦΑΣΙΣΤΕ ΠΡΟΝΤΟΤΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.
    πάντως το κρύο είναι χειρότερο από δακρυγόνα/ξύλο/μπάτσους κτλ, 3 ώρες που περιμέναμε έξω από την ΓΑΔΘ στους -1C παρακαλούσα να με είχανε μαζέψει και να με δέρνανε ανελέητα, θα ζεσταινόμουν τουλάχιστον.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Tags for this Thread