15
15 παιδιά 15. ας κλείσουν οι meanwhile και ας μη ξαναγαμήσω.
παίδες sorry αλλά ανωτέρα βία βλέπετε..............θα θέλαμε πολύ να σας ξεριζώσουμε τους σβέρκους και να σας βάλουμε το μυαλό σε γιάλα για κομπόστα αλλά δεν η σύνθεση είναι ληψή..............
παρόλαυτα θα είμαι στο Live να κορο'ι'δεύω τις false μπάντες και να τσιμπίσω ανάλογες μούντζες aka σας αγαπώ και μου λείψατε..................
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
Ελα ρε, δε λεει.
στην αναγκη βγες και παιξε μονος σου. αρκει.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
δε θέλω να ζω σ' έναν κόσμο όπου τα ερ φεστ γίνονται χωρίς γουιτσκίλερ.=(
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
witchkillah me karfia sta xeria kai xwris mplouza και δεν χρειαζεται ντραμερ.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
witchie methusmenos na paizei thn arxh tou riding the stom sthn kithara kanontas soundcheck stous (th mpanta tou pasokou xehasa pws th lene). meta sto encore anevainei panw me tsampouka methusmenos kai tzamaroun oloi mazi ta prisoners of our time port royal kai fast as a shark
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
λοιπόν ,αν δεν έχετε κλείσει είμαστε μέσα. θα μας βοηθησεί ένα φιλαράκι στα τύμπανα
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
tha paixeis running wild?
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kalo kai to thrash alla theloume kai ligo peiratiko na thumithoume epoxes 2004
an paizete to prt royal mporw na kanw live sto miukrofwno thn eisagwgh
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Έκλεισε και επισήμως, καλλιδρομίου 15/1
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;