Λοιπόν, Κύπρο έχω πάει αλλά δεν έκανα μπαρότσαρκα να έχω άποψη. Αναρωτιέμαι πόσο χειρότερη μπορεί να είναι όμως όταν ένα ροκ μπαρ στο Ηράκλειο περιλαμβάνει το ίδιο βράδυ, παιγμένα από το ίδιο άτομο που κάποιος πιστεύει ότι αξίζει να τον πληρώνει να παίζει μουσική, Ζέππελιν, Στόουνς, Λοκομόντο, ΑΛΕΞΙΑ και ΔΑΚΗ. Εν έτει 2010. Τον σιχαινόμουν την δεκαετία του 80, απαλλάχτηκα όπως και ο υπόλοιπος κόσμος και ησύχασα για δύο δεκαετίες, για να έρθει ένα καθυστερημένο, σε ροκ μπαρ να μου ξαναβάλει ΔΑΚΗ. Ε, όχι.
Το παιδί που κουώταρε ο Μαρίλλιον είναι καθυστερημένος. Οι Παντέρα δεν είναι καθαρό μέταλ. Άμα ρε φίλε δεν είναι και οι Παντέρα μέταλ γάμησέ μας. Το παιδί εννοεί προφανώς πως οι Παντέρα δεν παίζουν την ίδια μουσική με τους Σάξον και τους Τζούντας Πριστ. Φαντάσου επίπεδο και κατόρθωμα. Δεν είναι σημαία λέει (σαν τον Τζόλε) Εντωμεταξύ ο πάνκης κράζει την εμμονή στην τεχνική και ο τύπος λέει για προσβολή ότι οι πανκηδες δεν ξέρουν να παίζουν, για να επιβεβαιώσει ότι δεν ξέρει να διαβάζει. Τι να πεις.
Πάνκη είσαι εχθρός του μέταλ. Αλλά θα αποτύχεις (σαν το γκραντζ). Οι μόνοι που λένε "πέστα, έτσι" σε αυτά που γράφεις είναι κάτι αδερφές που ωριμάσανε τώρα και ντρέπονται να κάνουν headbanging γιατί δεν θα βγάλουν γκόμενα. Είσαι η επίσημη δικαιολογία του ΦΛΩΡΟΥ. Και είπες άμπαλο το κροσόβερ.