Πόσο μου έχουν λείψει τα γαμημένα τα ταξίδια. Pixies451 σε ζηλευω ελεινά
Πόσο μου έχουν λείψει τα γαμημένα τα ταξίδια. Pixies451 σε ζηλευω ελεινά
Ε λολ. Παπάρια προστασία μας παρέχουν εμάς. Στολή πυροσβέστη (άκαυστη) που ήρθε για έλεγχο είναι.
Ενταξει δεν ειναι μονο τα μπουτια και η λεκανη καλοσχηματισμενη φαινεται.
1) e4, c5
2) Νf3
Την παρασκευή πετάω για ελλάδα, διακοπές μέχρι τις 5 γενάρη και απαγορεύεται να με πάρουν τηλέφωνο από την εταιρεία για τις πρώτες 10 μέρες τουλάχιστον...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
savvato petaw gia ellada kai epitelous oikogenia, proper fai, filoi kai to kontrabasso mou. MLR <3
Στο γιορτινο πνευμα και δω, αυριο και μεθαυριο καθισιο εκτακτως και απο 23 αδεια ως το νεο ετος.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
Χρωστάω 40 μαθήματα και θέλω να πεθάνω <3
Πέθανε στο διάβασμα. It's a win-win situation.
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…
Εχω μπροστα μου φρεσκομαγειρεμενη μακαροναδα με κιμα, ενα τεραστιο ποτηρι Pepsi, διπλα μου το χριστουγγεννιατικο δεντρο και αραζω στον υπερανετο καναπε μου, ενω πριν 10 λεπτα ξεκινησε μαραθωνιος Back To The Future που θα κρατησει 8 ωρες, και τα τρια στη σειρα...![]()
![]()
Ιτσ δε λιτολ θινγκς