Όχι τα μισά, αλλά βεβαίως και πήραμε πρωταθλήματα γιατί είμασταν πιο υποφερτοί από τους υπόλοιπους πάτους χάρη σε δυο τρεις παίχτες κλειδιά και γιατί κάποτε με την πλάτη στον τοίχο δείχναμε άντερα, το ακριβώς αντίθετο από εσάς, που θυμάμαι δυο φορές με την πλάτη στον τοίχο να αδειάζετε τα άντερά σας.

Εμένα μου αρέσουν οι κουβέντες για μπάλα, τι χωρίς αντικείμενο, σχολιάζουμε τις επιλογές του προπονητή. Με την λογική ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα, είδε όλην την εβδομάδα, δεν πρέπει να έχεις άποψη ποτέ, πάντα θα ξέρει καλύτερα και πάντα θα έχει δει την ομάδα όλη την εβδομάδα.

Εν πάσει περιπτώσει εγώ δεν έχω καταλάβει πώς διάλο παίζει αυτός ο Μαρίνος, προσπαθεί το παιδί, αλλά χαφ δεν είναι (και μπακ δεν λέει τίποτα επίσης, φιλότιμος πάντως). Έχει ευνουχίσει και τον Βύντρα, τουλάχιστον αυτός έκανε επιθετικές κατεβασιές, μηδέν συνεργασία μεταξύ τους.

Ο Σιμάο είναι ο μόνος που έχεις που κόβει στο κέντρο, δεν τον βγάζεις. Επίσης, για μπροστά έχεις επιλογές, Ζιλμπέρτο-Κατσουράνης χωράνε και οι δύο και έχεις και μια χαρά εναλλακτική στην κορυφή των χαφ τον Γκαρσία που δεν είναι καθόλου άμπαλος.