Εγώ να σας πω, πιστεύω ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά. Διαβάζω για τον πάτο του πάτου, τα χειρότερα κλπ αλλά να σας πω την αλήθεια, έστω με τα γαύρικα γυαλιά μου, σας έχω δει και πιο πάτους!

Χτες, το είδα το ματς στην βαζελοφωλιά που είδα και το ντέρμπι. Μεγάλες γκρίνιες και διακόσες απόψεις. Προφανώς είναι λίγο ξεφτιλέ να βλέπεις τον Αστέρα με κατοχή και το κέντρο δικό του αλλά εγώ παιδιά με δυο διορθωτικές κινήσεις νομίζω ότι θα άλλαζε όψη το ματς.

Εξηγούμαι: Πρώτον, είναι εγκληματικό να μην παίζει ο Λέτο. Μπροστά πρέπει να παίζει Λέτο, Λάζαρος πίσω από Σισέ και Νίνης. Πίσω, έχεις ανάγκη μόνο Σιμάο για καθαρό κόφτη, στην σούπερλίγκα παίζεις, η αμυνά σου είναι η επίθεση-κατοχή, βάζεις και Κατσουράνη πρωτίστως για το μοίρασμα μπάλας και που βλέπει γήπεδο και ελπίζεις να κάνει και κάνα κόψιμο να ξεκουράζει τον τίμιο αράπη πίσω και αυτά.

Ποιος Μαρίνος; Ποιος Καραγκούνης; Εγώ βασικά έβλεπα τις αλλαγές και δεν πίστευα τι στον πούτσο γίνεται. Προφανώς αυτός ο παππούς που έχετε τώρα δεν σας ξέρει και δεν σας εμπιστεύεται με τόσα που μάζεψε στην Ευρώπη και δεν τολμά να βγάλει Σίλβα και να αφήσει λιγότερο από 2 χαφ μέσα, αλλά είναι μαλακία μεγίστου βαθμού.

Με αυτές τις (προφανείς για μένα) αλλαγές δεν είστε πάτος. Πάτος και πρόβλημα μέγιστο θα έχετε αν πάθει κάτι ο Σισέ. Τότε πάτε για τρίτοι όπως έλεγα.

----

Εμείς τώρα. Ντουντού και Ουρτάδο και χέσε μέσα πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι. Και λέει δεν θα κοιτάξουμε για αμυντικό χαφ, είμαστε καλά λέει έτσι. Ωραία.

Κατά τ'άλλα μέτριος Τοροσίδης, μέτριος Ρόμενταλ (ΔΕΝ είναι για κλειστές άμυνες, πόσες φορές θα το πούμε!!), Ζαϊρί πολύ καλή εμφάνιση με κλασσικά 2 σπαστικά τελειώματα (κοίταζε ρε πούστη γήπεδο!), ελπίζω να τον κρατήσουμε, είναι καλή λύση για πάγκο.

Μιραλάς συνεχίζει να μοιράζει σπέρμα παντού, ένα πέναλτι κερδισμένο, ένα δοκάρι παραλίγο Βαν Μπάστεν φάση, ένα δύσκολο σουτ αλλά πάνω στον τέρμα και η γκολάρα και όλα αυτά σε ένα ημίχρονο. Τι μεταγραφάρα ρε ο καριόλης.

Πάντελιτς μέτριος. Ακόμα δεν έχει βρει ο Ερνέστος πώς θα τους χωρέσει και τους δύο, αλλά το καλό είναι ότι σε δυο φάσεις πήγαν να το βρουν μόνοι τους. Αν αυτοί πάρουν παιχνίδια θα κάνουν κορυφαίο δίδυμο. Πάντως για το σύστημα που επιμένει ο Ερνέστος, αναγκαστικά είναι για έναν επιθετικό.

Ιμπαγάσα. Τι να πεις για αυτόν τον τιτανοτεράστιο πάιχτη; Τσαμπουκάς, παθιασμένος, shredding τρίπλα και πάσα. Και είναι 34. Ε, ρε και να ήταν 4 χρόνια νεώτερος. Θα είναι το πιο δύσκολο πρόβλημα το καλοκαίρι ο αντικαταστάτης του, εκτός και να προορίζουν τον Φετφα για τη δουλειά (που του πάει). Πάντως για την ώρα ο Ιμπαγάσα κάνει ΚΑΙ την δουλειά των Ντουντού και Ουρτάδο, στα τελευταία ματς έχει πιο πολλά κοψίματα από τους δυο τους. Ο δημιουργικός μας χαφ!

Φουστέρ. Ρε ΤΙ ξύλο τρώει αυτό το παιδί και δεν μιλάει; Μιλάμε για βρωμόξυλο και δεν εννοώ μόνο την αγκωνιά και το πρησμένο μάτι και όλα αυτά (αυτό ήταν κίτρινη, του Ντουντού κόκκινη!). Και με τον Εργοτέλα έφαγε και εδώ έφαγε, τρέξιμο και αυτοθυσία, δεν βάζει φωτιά στον δρόμο (αν και χτες έπαιξε πολύ καλά) αλλά ρεφάρει με το πάθος. Να τα βλέπει το γατάκι ο Ντουντού αυτά.

Α, Ντουντού: Αρχηγός; Ο Ντουντού; Αυτά είναι αστεία πράγματα. Αρχηγός είναι ο Μέλμπεργκ, ο Τοροσίδης είναι ενδιαφέρουσα λύση μπας και η ευθύνη πήξει λίγο το μυαλό του, ο Ριέρα έχει εκτόπισμα, ο Ιμπαγάσα. Ο Ντουντού; Μου σπάει τα νεύρα να βλέπω το περιβραχιόνιο μιλάμε στα χέρι του.

Μοντεστό και Ποτουρίδης, μόλις γυρίσει ο Αβράμης, πρέπει να δοκιμαστούν στα αμυντικά χαφ. Πρέπει, έχουμε θέμα, ποιος Γιαννάκης Παπαδόπουλος τώρα.

Αυτιά.