Ομολογώ πως έκανα μεγάλο λάθος, σε μια πιο προσεκτική ματιά και φτάνοντας στο έβδομο της δεύτερης είναι για 'μένα το καλύτερο σιτκομ των δύο τελευταίων χρόνων.
Ομολογώ πως έκανα μεγάλο λάθος, σε μια πιο προσεκτική ματιά και φτάνοντας στο έβδομο της δεύτερης είναι για 'μένα το καλύτερο σιτκομ των δύο τελευταίων χρόνων.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
χμ απορία, sitcom δεν είναι αυτά με τα τελείως στημένα αστεία και το laugh track? Πχ. το Community δεν είναι απλά comedy series?
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Originally Posted by Wikipedia
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Spoiler
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Αυτο της προηγουμενης βδομαδας ηταν απο τα καλυτερα επεισοδια εβερ ε
oκ, γενικά δε γουστάρω τα σπέσιαλς, αλλά πόσο τέλειο ήταν ρε φίλε;
εύκολα από τις καλύτερες σειρές έβερ.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
μόλις το είδα τρίτη φορά.
Spoiler
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
τι θα γίνει με αυτή τη σειρά; θα γίνει μνημείο του σύγχρονου πολιτισμού ξερωγώ;
Και να φανταστεί κανείς ότι το μεγαλύτερο βραβείο που μπορεί να πάρει είναι Emmy.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Εκατεβηκε ολοκληρη η πρωτη season, full υποτιτλισμενη (για πασαρισμα σε φιλους και γνωστους) και αναμενεται να γινει ζημια τα Χριστουγεννα.
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…