Χτυπάω βάρδιες για το 84, γίνονται πολύ δύσκολα τα τελευταία levels.
Χτυπάω βάρδιες για το 84, γίνονται πολύ δύσκολα τα τελευταία levels.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Δύσκολη βδομάδα στη δουλειά, δεν έχω προλάβει ούτε 10' να παίξω... Το σκ έρχεται επίσκεψη η κοπέλα μου οπότε θα λιώσουμε τότε...![]()
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Mob tagging, healers εκτός group και τα λοιπά. Επίσης τι 9.1 mil για το 85 το χριστούλη σας.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
...το οποίο όμως είναι bannable και κανουν remove το achievement. Επίσης ακόμα και αν μπορούσε να το κάνει σε 4 ώρες, η διαφορά στο Launch αναμεσα σε EU και US είναι 9 ώρες. Άρα το έκανε 13 ώρες μετά και δεν μπορεί να έκανε World 1st μιας ακόμα και εδώ σε εμάς ο server first το έκανε σε 10μισο. Εν συντομία, fake. Όχι πως χρειαζόταν υπολογισμο για να το καταλαβει κανείς μιας και "amphetamines" κτλ. λολ.
Last edited by SpiritCrusher; 09-12-2010 at 05:35.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
απλά υπέροχο το expansion.
είμαι ακόμα Vashj'ir και τέλειωσα το quest chain με τα Nagas και γούσταρα με 1000.
Παίζω warrior και γουστάρω που στα quest rewards έχει εναλλάξ και dps & tanking.
Επίσης τρελό item boost για όσους ήταν με τα "χαλαρά" items στο 80!!!
Και φυσικά guild levels !!!!!
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Καταλαβα, αιδοια. επανενεργοποιω το ακκαουντ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Δεν μου πολυαρέσουν τα quests των Highlands. Απέφυγα και Vash'jir μιας και από την εμπειρία στη Beta είδα πως τα 150 στα 160 quests είναι σκότωσε 6/8/10 Naga και "ταξίδεψε ένα χάρτη για να σε στείλει ο εκεί NPC πίσω σε εμένα".
Νομίζω πως το Uldum είχε τα καλύτερα quests και το πιο διασκεδαστικό story. Λολ δηλαδή σε όσους δεν τα διαβάζουν.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka