Πώς το λένε το βιβλίο;
Ενδιαφέρον ο "celebrated novelist and intellectual" Έκο. Στην τελευταία παράγραφο το χάνει λίγο (αλλά πλάκα έχει) και είναι λίγο δραματικός αλλά ενδιαφέρον.
Πώς το λένε το βιβλίο;
Ενδιαφέρον ο "celebrated novelist and intellectual" Έκο. Στην τελευταία παράγραφο το χάνει λίγο (αλλά πλάκα έχει) και είναι λίγο δραματικός αλλά ενδιαφέρον.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
κι εγώ είχα επιφυλάξεις για τους δεξιόστροφους συγγραφείς αλλά διαβάζοντας τα τηλεγραφήματα και τις εκθέσεις μπορεί να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
δεν νομίζω να διατρέχει κάποιο πρόβλημα ο τυπάς υπάρχουν άπειρα αντιαμερικανικά συμφέροντα ακόμα και στην ευρώπη. δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να δράσουν συντεταγμένα βέβαια. για βιασμούς και τέτοια δεν ξέρω και δεν με απασχολεί.
Last edited by asimoulis; 07-12-2010 at 13:45.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
me tetoia pic pu pigan kai dialeksan gia to arthro aneta ton pernas gia viasth kai stin kaliteri matakia
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
A, εμένα δεν με πειράζει, τα τηλεγραφήματα θέλω. Πάρε και συ μπόνους αμερικανική αναφορά για το Αιγαίο μετά τα Ίμια με φόντο τον Λόγιο Ερμή και την Μητέρα των Μαχών!
http://olympia.gr/2010/11/29/wikilea...1%CE%AF%CE%BF/
Και ένα σοβαρό άρθρο (με εσάνς από κορώνες απελπισίας), ημι-σοβαρό έστω, από τον Κόσμο του (Επίδοξου) Λεφτά.
http://politicongr.wordpress.com/201...aio-petrelaia/
Μου κάνει εντύπωση που είναι νέο αυτό, λες και δεν ξέρουμε για το περίφημο casus beli των Τούρκων εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά ήρθε πάλι στην επικαιρότητα γιατί σύμφωνα με κάποια ριπόρτς, υπάρχει απτό ενδιαφέρον πλέον να κάνουν τις έρευνες στο αιγαίο να δουν αν όντως έχει τόσο πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Θα ακουστούν πολλά τον ερχόμενο καιρό για το θέμα εικάζω.
Προβλέπω να παίρνουμε τον πούλο.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ρε ασημουλη, βιασμος = του σπασε η καποτα ενω γαμουσε τη Σουηδεζα και συνεχισε να γαμαει. Οπως εχει γραφτει και εδω, ειναι "βιασμος" με την πολυ μα παρα πολυ μα παρα παρα πολυ ευρεια εννοια του ορου (ΑΚΑ μονο στη Σουηδια αυτα και μονο σε στημενα ματς).
pia mono sti suidia re ekei genovolane apta 15
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Συνέχισε να γαμάει παρά την άρνηση της Σουηδέζας, οπότε, αν ισχύει το κατηγορητήριο, είναι πράγματι βιασμός εξ' ορισμού - είναι εξαναγκασμός για συμμετοχή σε μία ερωτική πράξη παρά την ρητή αντίρρηση. Δεν πρόκειται ούτε για κάποια διαστρεβλομένη έννοια του όρου, ούτε για μόνο-στη-Σουηδία-omfg.
Από εκεί και πέρα, αν είναι στημένο ή όχι, αυτό είναι εντελώς διαφορετικό θέμα. Ωστόσο, για να είμαστε και ειλικρινείς, με όσα έχω διαβάσει για την προσωπικότητα του Assange από πρώην συναδέλφους του, ε, δε θα ήταν και εντελώς απίθανο να είναι ένοχος.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
lol, Ντεγκιαλ εισαι τραγικος ρε μαλακα. Τον ειχε βαλει ηδη μεσα, εκαναν ερωτα πως το λενε. Τωρα πως το "κανουμε ερωτα" μετατρεπεται σε "βιασμο", ναι ρε μαν, αυτα ειναι τραβηγμενα και μονο σε κατι Σουηδιες γινονται. Που ειναι ο μπηχτης katwrimos οταν τον χρειαζεται κανεις.
Αμφιβαλλεις οτι το σκηνικο ειναι στημενο btw?
Αλλο καφριλα, αλλο βιασμος. Επισης, μην ξεχναμε τα παρακατω:
1) Για την παραπανω υποθεση, ο Assange ειχε μιλησει με τις αρχες της Σουηδιας και η υποθεση ειχε γινει drop
2) Το βιαστης πουλαει ετσι, ακομα και αν βιασμος ειναι η καφριλα! Αντι να μιλαμε τι παιζει με τα cables, τι γραφουν, αν ειναι στημενο η οτιδηποτε, ασχολουμαστε με την ψωλη του Τζουλιανου και το μουνι της Σουηδεζας...
Τεσπα, αυτα απο εμενα, Τζουλιαν ζουμε στο Time να σε δουμε
Τι σημασία έχει ότι έκαναν ήδη έρωτα; Ακόμη κι αν δεν έσπαγε το προφυλακτικό και απλώς η γκόμενα το μετάνιωσε στη μέση γιατί ξεμέθυσε ή σκέφτηκε τον γκόμενο της ή οτιδήποτε, δεν έχει το δικαίωμα να του πει πως δεν θέλει να συνεχίσουν;
Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχει μία σοβαρή πιθανότητα να είναι στημένο, ωστόσο χωρίς επαληθεύσιμα στοιχεία θα ήταν άσκοπο και αφελές να υποστηρίξω τον ισχυρισμό αυτό.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.