Είμαι πολύ περίεργος αν ακόμα μετά τα μέτρα τα τραίνα θα είναι τίγκα στους γύφτους και τους ξένους(!!!).
Επίσης dythor αυτό με το τραίνο και τον πρώτο προορισμό το έχουμε σκεφτεί όλοι. Αλλά δεν ξέρω κανέναν που να το έκανε. Εσύ ξέρεις;
...αλλά είπες να ποστάρεις τη μαλακία σου για ζέσταμα.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
ο ΟΣΕ δε χάνει και τόσα λεφτά πια από τους τζαμπατζήδες ώστε να θεωρείται λόγος διαφυγόντων κερδών, ούτε έφτασε εδώ που έφτασε επειδή κάποιοι (ελάχιστοι κατα τη γνώμη μου) έκαναν τη μαλακία που λες. Κακοδιαχείριση και βόλεμα σου λένε τίποτα;
Last edited by Sotos_The_Tequiler; 06-12-2010 at 19:23.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Και κακός στρατηγικός σχεδιασμός από την πλευρά του κράτους για τον ρόλο των σιδηροδρομικών μεταφορών από το 1950 και έπειτα. Εάν είχε αναπτυχθεί πριν δεκαετίες ένα σοβαρό δίκτυο που θα στήριζε φθηνές και γρήγορες εμπορευματικές μεταφορές τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά (και θα μπορούσαν να συνεχίζουν να προσφέρουν επιβατικές μεταφορές με φθηνό εισιτήριο).
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να πληρώνει ή όχι παραπάνω (ή εξ'ολοκλήρου) αυτός που χρησιμοποιεί το μέσο τα έξοδα του μέσου - κι όλα τα υπόλοιπα που πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν σύμφωνα με την φιλελεύθερη ή νεοφιλελεύθερη οικονομική λογική - αλλά με τους μισθούς που δίνει ο ίδιος τομέας-κλειδί του συστήματος αυτού (ιδιωτικός) αυτή τη στιγμή, τίποτα δε πρέπει να ναι ιδιωτικό στα πλαίσια της κοινωνικής πρόνοιας.
Όλα αυτά που λέτε, με άλλα λόγια, ίσως έχουν βάση όταν ο εργάτης/εργαζόμενος/καταναλωτής αμοίβεται εξίσου καλά, όχι στη τριτοκοσμική Ελλάδα.
Η με άλλα λόγια, Dythor λες πίπες.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
και κάτι που δεν ειπώθηκε είναι πως η Δυτική Ελλάδα αδικαιολόγητα έχει μείνει εδώ και χρόνια χωρίς Σιδηροδρομικό δίκτυο με τις πολύ φτηνές δικαιολογίες κατά καιρός για δυσκολίες λόγω διαμόρφωσης εδάφους κλπ κλπ.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Σώτε, ένα μάτσο πίπες (ως συνήθως).
Αναμφίβολλα ο ΟΣΕ δεν έφτασε εδώ που έφτασε γιατί ο ένας, ή και τρεις ή και πενήντα άτομα τη μέρα αντί να κόψουν Θεσσαλονίκη - Αθήνα, κόβουν Θεσσαλονίκη - Λιτόχωρο και κατεβαίνουν Αθήνα. Όταν όμως μας έχει καλλιεργηθεί η αντίληψη του "υπάρχει κόλπο, να σώσω και πέντε φράγκα" ενώ στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτά τα φράγκα ΔΕΝ μας σώζουν (εντάξει, δεν λέω, υπάρχουν και άνθρωποι που πεινάνε, αλλά δεν αντιπροσωπεύουν ούτε μικρό ποσοστό αυτών που κάνουν τέτοιες φοβερές πονηράδες), τότε υπάρχει πρόβλημα. Το οποίο μεγενθύνεται σε φοβερό βαθμό όταν η περίπτωση γίνεται γενικότερη αντίληψη και τρόπος ζωής. Και δυστυχώς έχουμε δείξει ως κράτος πολλάκις ότι κάτι τέτοιο το έχουμε πλέον κάνει όχι απλά τρόπο ζωής αλλά έχει περάσει στο DNA μας και διαιωνίζεται. Γι' αυτό και η μεγάλη γενίκευση από πλευράς μου από τον ΟΣΕ στη γενικότερη οικονομική κατάσταση. (Για τον φίλο μου τον Σώτο που αντιλαμβάνομαι του ήταν αδύνατον να σκεφτεί τόσο μα τόσο βαθιά).
Φτηνή η δικαιολογία του δύσπλαστου του εδάφους στη Δυτική Ελλάδα? Ή δεν έχεις πατήσει ποτέ ή δεν έχεις ιδέα από 2-3 βασικά τεχνικά πράγματα φίλος.