Page 55 of 77 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast
Results 811 to 825 of 1144

Thread: Thread αυτοκριτικής - μόνο για βάζελους :Ρ

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Για να τελειώνουμε, εγώ τον θεωρώ πολύ μέτριο παίκτη που δεν είχε καμία εξέλιξη γιατί δεν ένιωσε ποτέ να απειλείται η θέση του. Ξέρει καλά τη θέση τακτικά και συνήθως συνεργαζεται σχετικά καλά με το αριστερό χαφ αλλά δεν κόβει, δε σεντράρει, δεν πασάρει σωστά σε απόσταση άνω των 10 μέτρων, δεν ντριπλάρει, δεν παίρνει κεφαλιά κλπ. Εγώ πιστεύω ότι τον έχεις αγιοποιήσει επειδή βρίστηκε με τον Τεν Κάτε.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

είδες που κάνεις λάθος για την άποψή μου? προσωπικά ούτε τον συμπαθώ ούτε τον αντιπαθώ. σίγουρα θα προτιμούσα το καλοκαίρι να χτυπήσουμε το τζαβέλλα - τον οποίο όμως δε θεωρώ καλύτερο αμυντικά αλλά έχει καλύτερη σέντρα - αλλά αυτή τη στιγμή πες μου ποια ελληνική ομάδα έχει καλύτερο αριστερό μπακ?
    ή μήπως είναι καλύτεροι οι ραούλ μπράβο, καράμπελας, λίνο κτλ?

και ξεκόλλα επιτέλους με τον τεν τεν. δεν είναι συνυφασμένες οι απόψεις μου για την ομάδα σε σχέση με το τι έκανε ένας προπονητής πρόπερσυ.

εγώ σου είπα 2 απλά πραγματάκια. τι είδα - πριν διαβάσω οτιδήποτε - και ότι κάποιοι συμφώνησαν μαζί μου. αν δεν καταλαβαίνεις ότι οι απαντήσεις σου έχουν λογικά άλματα ή καλύτερα λογικές κωλοτούμπες, δεν έχει όντως νόημα να το συζητάμε.

επίσης, ανοίγω και 2ο θέμα: καλό το βρισίδι όταν κάποιος "περπατάει", αλλά να αναγνωρίζουμε και τις φορές που η συνεισφορά του είναι σημαντική
    και βάσει αριθμών πέρσυ και φέτος ο κατσουράνης πάει πολύ καλά.
    Rock or Nothing

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

α) Παίζεις με τις λέξεις και β) τσιμπάς πάλι.

Μπορούσα κι εγώ να σου "αποδείξω" ότι δεν είμαι εμπαθής παραθέτοντας το ποστ μου μετά τη νίκη στο ντέρμπυ στο οποίο αναφέρω την πολύ καλή εμφάνιση του σπυρόπουλου. Οι ραούλ μπράβο και λίνο, ναι είναι καλύτεροι, σόρρυ. Ο ένας είναι καλό επιθετικό μπακ που σεντράρει, σουτάρει καλά κι ο άλλος είναι μια χαρά πίσω. Σε τι είναι καλύτερος ο σπυρόπουλος δλδ;

Ο Κατσουράνης μπήκε προχθές και πήρε το ματς, το αναγνωρίζω. Αυτό που δεν αναγνωρίζω και δε δέχομαι είναι το δικαίωμα του να περπατάει όποτε του καυλώνει. Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα με το συγκεκριμένο, υπάρχουν πολλά αγωνιστικά και μη για τη γούνα του. Πέρσυ είχε μια χαρά αριθμούς στον α' γύρο, το Δεκέμβρη έκανε δηλώσεις "ο Νίκος μας απελευθέρωσε" και μετά αραλίκι. Αλλά δεν πειράζει, δύο ματς με τον πορτογάλο, στο ένα τον κάνει αλλαγή στο ημίχρονο και στο άλλο τον βαζει στο 60'. Και καπάκι δήλωση ότι θα κάνουμε ό,τι πει ο προπονητής. Απόλαυση.

οk, αν θεωρείς τους προαναφερθέντες καλύτερους, δεν έχει νόημα να συζητάμε.
    πάντως, για να σου απαντήσω ο σπυρόπουλος είναι νεότερος, πιο δυνατός, με καλύτερη φυσική κατάσταση και καλύτερος ανασταλτικά και από τους δύο αυτούς. ίσως υστερεί στην πάσα. επίσης, ο μπαρμπα-λίνο παίζει 1 στα 10 ματς και το "σκληρό αγόρι" έχουμε δει τα τερτίπια του.
    αναγνωρίζω μόνο ότι είναι αρκετά στάσιμος
    Rock or Nothing

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

http://www.leoforos.gr/article/9835/epeisodio-leto-kara

αυτό μας έλλειπε τώρα...
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

survivor scarecrow's Avatar

Spoiler

big deal...

Rad Child Nasum's Avatar

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Τι θα γίνει αδέρφια;Ως πότε θα ανεχόμαστε τους Καραγκούμες;
    Мама Люба давай, давай, давай

http://www.gazzetta.gr/sport/item/11...84%CE%AF%CE%BF

«Με μεγάλη μου λύπη παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες τα τεκταινόμενα στον σύλλογο μας και τις δραματικές ώρες που ζουν οι αθλητές και οι υπάλληλοι όλων των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Ταυτόχρονα γίνομαι μάρτυρας μιας εγκληματικής και αντιπαναθηναϊκής στάσης όλων όσων διαφημίζουν την αγάπη τους για την ομάδα συνωστισμένοι στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου επιδιώκοντας την παναθηναϊκή λεζάντα και κυνηγώντας τις εφήμερες χαρές του πολυμετοχικού σχήματος αδιαφορώντας για την αληθινή καρδιά του Παναθηναϊκού. Είναι οι ίδιοι που στα λόγια τάζουν εκατομμύρια στον Ερασιτέχνη και έχοντας για δόρυ μια ομάδα "επαγγελματιών οπαδών" προσπάθησαν να με πλήξουν.

Τους ευχαριστώ για αυτό γιατί με έκαναν να συνειδητοποιήσω πόσο ασύμβατος είναι ο χώρος του ελληνικού αθλητισμού με τις αξίες μου. Παρά το γεγονός ότι το κεφάλαιο Παναθηναϊκός έχει κλείσει για μένα οριστικά και αμετάκλητα το αίμα νερό δεν γίνεται και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ και εγώ να αδιαφορήσω. Την δεδομένη χρονική περίοδο λοιπόν μπορώ και διαθέτω το ποσό των 200.000 ευρώ στο ΔΣ του Ερασιτέχνη για να το διαχειριστεί όπως εκείνο επιθυμεί.

Ελπίζω αυτή η κίνηση να βρει μιμητές ώστε να συνεχίσει να χτυπά δυνατά η καρδιά του Ερασιτέχνη και η μετάγγιση των παναθηναϊκών ιδεωδών να μην σταματήσει ποτέ!

Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος»
    Καλά νέα ολ αράουντ. Λεφτά στον Ερασιτέχνη και αποχώρηση του δημητρακη. Πετάει η μπηχτούλα του στους μετόχους του ποδοσφαίρου και ως ένα σημείο έχει δίκιο (δεν κάνουν και ουρά να βοηθήσουν τα τμήματα). Βέβαια όπως μου θύμισε πρόσφατα εξέχων μέλος του φόρουμ, η ΠΕΚ είχε ζητήσει να βοηθήσει αλλά με την προυπόθεση να έχει έλεγχο τι γίνονται τα λεφτά, κάτι που είναι πονεμένη ιστορία γενικά στις ομάδες, κάτι που απορρίφθηκε.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Rad Child Nasum's Avatar

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Μια χαρά.Το μόνο που απομένει είναι να κλείσει και την γελοία φυλλάδα του και τότε όλα καλά.
    Мама Люба давай, давай, давай

Quote Originally Posted by Nasum View Post
    Τι θα γίνει αδέρφια;Ως πότε θα ανεχόμαστε τους Καραγκούμες;
    παρερμήνευσε το box to box half

υγ. ενδέχεται το εν λόγω αστείο να έχει κυκλοφορήσει από χθες στο νετ και να είμαι ο γραφικός που το αναπαράγει 800 χρόνια μετά αλλα οκ

Senior Member Daffy's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    αλλά αυτή τη στιγμή πες μου ποια ελληνική ομάδα έχει καλύτερο αριστερό μπακ?
    sto poli xalaro e

Quote Originally Posted by Daffy View Post
    Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    αλλά αυτή τη στιγμή πες μου ποια ελληνική ομάδα έχει καλύτερο αριστερό μπακ?
    sto poli xalaro e
    μετά το σημερινό τι να σου πω...
    Rock or Nothing

5 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Karpet
    Δεν χρειάζονται μεγάλες αναλύσεις. Μετά τη φυγή του Τεν Κάτε και οι τυφλοί πλέον ομολογούν ότι ο ΠΑΟ σταμάτησε να τρέχει: οι παίκτες νοσταλγούν όχι μόνο την προπόνηση του Εμπεν (που είχε αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σοβαροί μυϊκοί τραυματισμοί για δύο χρόνια) αλλά και τις αναλύσεις του Σνούι, ακόμα και τα νεύρα του Ολλανδού!

«Θύμωνε», λένε, «αλλά μας είχε στην τσίτα. Φέτος είμαστε σαν νεκροί. Και μας έδινε τον αντίπαλο στο πιάτο! Οταν παίξαμε με την Ιντερ ό,τι κι αν προσπαθούσαν το ξέραμε πριν καν γίνει», έλεγε ένας χθες. Οσο για το πόσο καταστροφικό υπήρξε το περασμένο καλοκαίρι, σκεφτείτε ότι ο ΠΑΟ χρεώθηκε συμβόλαια που φτάνουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που κανείς απ' όσους ήρθαν δεν διακρίθηκε σε δύο σερί ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπουμσόνγκ έχει τρελάνει τον Τζόρβα από το άγχος και μόνο τυφλός δεν το βλέπει. Ο Γκοβού διακρίθηκε μόνο για το κούρεμα. Ο Πλεσί έκανε με τον Πανσερραϊκό το πιο αστείο και ανόητο πέναλτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου –γεγονός που μαρτυρά περί τίνος πρόκειται. Ο Γκαρσία δεν έχει 30 λεπτά μπάλας στα πόδια του κι ο Φερνάντες με τον Ιωαννίδη δεν παίζουν ούτε στα διπλά! Αν έβαζες κάποιον που δεν έχει δει ένα ματς στη ζωή του και δεν ξέρει πώς παίζεται το ποδόσφαιρο, καλύτερες επιλογές θα έκανε! Οσο για τις αξιολογήσεις και την πρόληψη των προβλημάτων, εδώ τα λάθη είναι τόσο σοβαρά, που αναρωτιέσαι μήπως έγιναν επίτηδες. Με τρεις δημιουργικούς μέσους του να έχουν καταπονηθεί καλοκαιριάτικα στο Μουντιάλ, ο ΠΑΟ δεν πήρε έναν που να μπορεί να τους αντικαταστήσει: αυτό και μόνο είναι ανήκουστο!

Εκθεση
    Το καλοκαίρι υπήρξε έκθεση του εργοφυσιολόγου του ΠΑΟ ότι η ομάδα μπορεί να κλατάρει. Ο άνθρωπος την έχει δώσει σε πολύ γνωστό δικηγόρο ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αν κι εφόσον γίνει κάποια νύξη για τη δουλειά του. Ο Εμπεν όταν επέστρεψε βρήκε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ πιασμένους από τα βάρη και είπε σε φίλο του στην Αθήνα ότι «άφησα 25 αθλητές και βρήκα 25 μποντιμπιλντεράδες». Το ότι δεν έγινε καλή δουλειά το καλοκαίρι είναι δεδομένο, όμως το κακό είχε προφανώς ξεκινήσει νωρίτερα. Δεν τον κατηγορώ, όμως, τον Νιόπλια: όταν τον προηγούμενο προπονητή τον διώχνεις γιατί «τσίτωνε και στρίμωχνε τα παιδιά», τι να κάνει ο επόμενος; Τον καλό θα κάνει για να πάρει τα αποτελέσματα: μόνο που σε όλες αυτές τις ιστορίες το μόνιμο αποτέλεσμα είναι ύστερα από λίγο καιρό η κατάρρευση. Επίσης, δεν κατηγορώ τον Τζίγκερ: πάντα αυτό έκανε. Μεταγραφές εντυπώσεων, σχέδια ανολοκλήρωτα, παρέμβαση παραγοντική ελάχιστη. Ποια ομάδα να δουλέψει και ποιος προπονητής να τον φοβηθεί; Μήπως θα τον δει ποτέ του; Το πράγμα είναι απλό: η χαλάρωση στις προπονήσεις έγινε ακόμα μεγαλύτερη λόγω έλλειψης ουσιαστικής διοίκησης. Το καλοκαίρι χτίζονται οι ομάδες. Και το καλοκαίρι ο ΠΑΟ είχε πρόεδρο τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος έψαχνε την Μπιρμπίλη για να μιλήσουν για το γήπεδο.

Αποτυχία
    Τι διδάσκει αυτή η αποτυχία; Πρώτον, ότι για να ξαναγίνει δυνατή ομάδα ο ΠΑΟ πρέπει να αποβάλει τη νοοτροπία του «παίζω όσο χρειάζεται για να κερδίζω», η οποία επέστρεψε στην Παιανία μετά τον Ολλανδό. Και, δεύτερον, ότι η διοίκησή του δεν μπορεί να χαλαρώνει δευτερόλεπτο: το παραγοντικό μοντέλο του τωρινού ΠΑΟ, για να φέρει επιτυχίες, πρέπει να έχει μια ασταμάτητη προεδρική παρουσία σε κάθε επίπεδο. Κυρίως χρειάζεται να γίνονται επιλογές. Ο ΠΑΟ πρέπει να ξαναβρεί την κουλτούρα της σκληρής δουλειάς κι ο προεδρός του να κρατήσει στην Παιανία μόνο όσους την αντέχουν.

Πράξη
    Πριν από δύο χρόνια ο ΠΑΟ νίκησε την Ιντερ του Μουρίνιο, διέλυσε τη Βέρντερ στη Βρέμη, πήρε ισοπαλία από τη Βιγιαρεάλ, ενώ στην ιστορία του στην Ισπανία μετρούσε καμιά δεκαριά συνεχείς ήττες. Ολα αυτά τα έκανε γιατί ο Τεν Κάτε πήρε μια ομάδα παθητική και φοβιτσιάρα και της άλλαξε νοοτροπία, διώχνοντας όσους δεν άντεχαν τη σκληρή δουλειά, όσους παίζανε για την πάρτη τους κι όσους επειδή είχαν πληγωμένα πόδια δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στο σχέδιο. Ο Τεν Κάτε απέδειξε πως οι παίκτες του Πεσέιρο που έχαναν στην Ξάνθη και στον ΟΦΗ, που δεν μπορούσαν να βάλουν γκολ στη Ρέιντζερς, που έπαιζαν κάθε ματς για να μη δεχτούν γκολ, μπορούν να μεταμορφωθούν σε ομάδα με προσωπικότητα ικανή να γυρνάει παιχνίδια μένοντας με δέκα παίκτες. Ο Νίκος Πατέρας από την άλλη έδειξε ότι ο ΠΑΟ δεν φοβάται κανένα παρασκήνιο όταν έχει διοίκηση αληθινή. Ο Πατέρας σέβεται τον Τεν Κάτε, αλλά αυτός ανήκει στο παρελθόν: ο σκοπός είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟ η φλόγα που τον έκανε να ξεχωρίζει. Δεν είμαστε στο 2002, όταν οι παίκτες σκίζονταν στην Ευρώπη γιατί ήξεραν πως διοικητικά απροστάτευτοι δεν θα κερδίσουν στην Ελλάδα τίποτα: είμαστε ακόμα στην εποχή της πολυμετοχικότητας και το ορόσημο πρέπει να είναι η νίκη στο Μιλάνο. Εκείνη, το 'γραφα τότε, έπρεπε να είναι η ιδρυτική πράξη της πολυμετοχικότητας.

μάλιστα. πινκ στον καρπετόπουλο
    Rock or Nothing

Βέβαια διότι άμα το γράψει ο Καρπετόπουλος (που στην τελική μιλάει απευθείας με τους παίκτες του ΠΑΟ) είναι αυτόματα λάθος.