αφιερωμένο
αφιερωμένο
I'll bury you in your god's fucked garden
και τα παπουτσια μεσα....
Δυστυχώς δούλευα και δε μπόρεσα να το δω, οπότε δεν έχω να προσφέρω κάτι για τα αγωνιστικά. Αλλά ως οπαδάρας ΠΑΟ έχω να πω ότι εμείς τους βάλαμε 1.
:ρ
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
to mono efxaristo simera
το ρουτερ αποφασισε να καει χτες τ απογευμα. οποτενες το εχασα.
απ οσο ακουσα/διαβασα σημερα, καλα τα περασαμε!!!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Ο θεούλης Kevin Davies (Bolton) στο twitter: "η barclona παίζει σαν τη Bolton"
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
το έβλεπα από τηλεοπτικό site της τυνησίας με εκφωνητή που είχε στα σίγουρα μπουκώσει speedballs
ζήτημα να πέρασε τρεις φορές το κέντρο η ρεάλ
και ο φούσκος στον Πουγιόλ![]()
Η Μπαρτσελονα εκανε διπλασιες πασες, εκτος απο το 5-0 δηλαδη. Δεν παιζεται αυτη η ομαδα.
Δε νομίζω ότι αυτό το στατιστικό μας λέει και πολλά ρε φιξ. Είναι δείγμα του ότι παίζει τέλεια το παιχνίδι που έχει επιλέξει, αλλά ακόμα και στις μέρες που δεν τους βγήκε, πάλι τόσες είχανε. Με την Ίντερ όταν χάσανε 3-1 είχαν τις τριπλάσιες (και κατοχή 70-30) και στον επαναληπτικό παίζει να είχαν δεκαπλάσιες.
Ε καλα ενας αγωνας δεν αποτελει στατιστικο απο μονο του. Δεκα φορες να παιξει η Μπαρτσελονα με την περσινη Ιντερ, καποια στιγμη θα χασει (οπως και εγινε, και αδικα με ακυρωμενο γκολ λανθασμενα).
Σιχαμενο το αθλετιξ εχει γεμισει μαλακες
στο α' ματς στο σαν σιρο ηταν καλυτερη η ιντερ περσι
στο β η αποβολη εγινε νωρις τι να παιζε μετα ανοιχτα;
χθες το ειδε γενναιος και εφαγε 5
Δε διαφωνω γενικα Μαξ, και τον Μουρινιο σαν προπονητη τον θεωρω ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Απλα η ομαδα αυτη δεν παιζεται φετος, τι να γινει τωρα, με το ζορι? Και περυσι ηταν σε κακη βραδια στο Σαν Σιρο, απλα τα πραγματα
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι και στην κακή τους βραδιά πάλι άπειρες πάσες κάνανε και κατοχή. Μη νομίζουμε ότι επειδή το κάνει τόσο καλά η Μπάρτσα ότι αυτός ο τρόπος είναι ο μόνος (ή ο καλύτερος) για να νικάς σε υψηλό επίπεδο.