βάζω επαφές, δεν τους έρχεται ποτέ το invite, μου κάνουν invite, δεν έρχεται τίποτα
τον εννιά έχω
τι μου συμβαίνει βρε παιδιά;
βάζω επαφές, δεν τους έρχεται ποτέ το invite, μου κάνουν invite, δεν έρχεται τίποτα
τον εννιά έχω
τι μου συμβαίνει βρε παιδιά;
Έχεις ακριβώς όσες επαφές χρειάζεσαι!
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
sou symbainei oti exeis windows live messenger. honestly psa3ou gia alternatives.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
η τελευταία έκδοση του live messenger είναι η μεγαλύτερη μαλακία που 'χει κάνει ποτέ η microsoft, χειρότερο και από windows millenium.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
ε καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρος...
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
συνεχεια με πεταει ερρορ κλπ και κλεινει το γαμημενο...τελικα δεν εχω μονο εγω προβλημα
επισης εδω και λιγο καιρο δεν ειναι κλικαμπλ τα λινκς(βασικοτατο)
Έχουμε πει πως απενεργοποιησαν προσωρινά τα λινκς στον MSN9 γιατί υπάρχει κάποιος ιος που κολλάει μεσω αυτών.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Έχουν ένα (security) θέμα με τα clickable links και τα έκοψαν στις παλιότερες versions, γενικώς κάνουν αλλαγές στον messenger => προβλήματα
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Ξέρω οτι είναι σάββατο τρεισηώρατηνύχτα αλλά δεν έχω πιεί σταγόνα και συμβαίνει το εξής. Κάνω ρικουέστ κάποιον, και από τη στιγμή που αποδεχθεί μπαίνει ευθύς στη λίστα των μπλοκαρισμένων επαφών. Μόλις είδα έξι άφαντα adds της τελευταίας εβδομάδος ως blocked contacts. Requests ακόμα δεν μου έρχονται πάντως, μάλλον μπλοκάρονται και αυτές, αίσχος
mia ap ta idia kai edw.
gia ta links sto msn yparxei fix
http://www.generationmediagroup.com/...-messenger-09/
Σε μένα είτε μετά από δικό μου add είτε μετά από request του άλλου φαινόντουσαν blocked, κατευθείαν. Τους έκανα block/unblock και δούλευε.
A loaded gun won't set you free.
So you say.