δεν εβρεξε ρε γαμωτο σημερα....
δεν εβρεξε ρε γαμωτο σημερα....
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Τοροσίδης και Ραούλ Μπράβο κάνουν το μισό μας παιχνίδι τελικά, στα τελευταία παιχνίδια που λείπουν έχουμε χάσει εντελώς το κέντρο.
1. Μάλλον δεν είδες καλά την φάση ή την βλέπεις με τα μάτια της θύρας 34. Την συγκρίνεις με την φάση του Βύντρα. Καληνύχτα.
3. Ε, πες το ντε, οι καθυστερήσεις είναι ξαφνικός θάνατος. Βάζεις γκολ σε δύσκολο ματς, γλέντα το ρε ομαδάρα, τελείωσε το ματς, τι θα πει 4 λεπτά εξτρά χρόνου, εννοούμε μέχρι να μπει γκολ, μετά πανηγύρια και τραυματισμοί, νο πρόμπλεμ.
5. Τι επιχείρημα; Περιγράφω αυτό που κάνεις: Γράφεις γιατί είσαι βάζελος και γιατί είμαι γαύρος. Ασχολείσαι κατά το ένα χιλιοστό έστω στα όσα γράφεις για οποιαδήποτε άλλη ομάδα; Γράφεις για την αγάπη σου για το σπορ τώρα θες να μου πεις; Καθρεφτάκι κάνεις ότι είμαι βάζελος;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
gelaei o kosmos me penalty gavrou, kai me paravash kai me ektelesh. Sto prwto hmixrono prwth fora eida toso xesmeno osfp. sto deutero anevhke polu, klassika oi dikoi mas ta pai3ane. Megalo mats apo mako, manwla, karampelas den exase oute mia monomaxia apo romendal, Gkentsoglou polu ligos as paei sth genoa na vrei to kollhtari tou. Allages jimenez gia na krathsei to x, alla blanco.
Pws katafere na dwsei tosa lefta o osfp kai den phre 1 dmc ths prokophs? Me ta lefta pou edwse gia ourtado den mporouse na parei ton megalo anatoly???
Ford prefect, sas adikhse h diaithsia, empros sto dromo pou xara3e o nikolakopoulos kai to mosxari pou exete gia proedo.
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
δλδ σορυ ρε παιδια . πρεπει να πέσει σε κεφάλι παίχτη για να γίνει έστω μια διακοπή για να το βγάλουν ? είναι δυνατόν να εχει πεσει καπνογόνο και να παίζετε φάση απο την πλευρά του καπνογόνου? δλδ αν πέφτει σε καθε φάση της αεκ στο καραισκακη ενα καπνογόνο στο πεναλντι δεν θα διακόπτετε το ματς ? τα 1000 καπνογόνα στο καραισκακη κακώς έπεσαν πρωταπολα, αλλα αν θυμάμαι καλά σταμάτησε το ματς . δεν παιζόταν φάση στη περιοχή και υπήρχαν καπνογόνα εκεί πέρα .
και αν έχει γίνει σε αγώνα ολυμπιακού παρόμοιο πράμα να με συγχωρέστε . αλλά δεν έχω δει πότε ξανά τέτοιο πράμα .
για να μην παρεξηγηθώ . δεν έφταιγε το καπνογόνο ή ο αέρας που χάσαμε σήμερα . ο λογος οτι δεν κερδίσαμε ήταν οτι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν και ο λόγος που χάσαμε ήταν οτι τα προβλήματα στην άμυνα χωρίς το βασικό σχήμα είναι εμφανή
χωρίς να διαβάσω τις παπαριές που σίγουρα έχουν γραφτεί εδώ:
γελάει ο κόσμος με πέναλτυ και διάθεση του κόρακα να σπρώξει γκαιηρο.
όπως δήλωσα ξεκάθαρα ότι ο παμπονηρίδης έκανε μια καλή διαιτησία στο προηγούμενο, έτσι βλέπω ότι στο σημερινό υπήρχε πρόθεση.
Rock or Nothing
Λοιπόν είναι μεν κυριακήεννιάηωρατοπρωί και έχω κοιμηθεί μονάχα λίγες ώρες, αλλά είδα το πέναλτι τόσο στις τρειςηωρατηνυχτα οσο και τώρα κα χαχάνισα το ίδιο
χθες μάθαμε ότι η ΑΕΚ απαγορεύεται να κάνει επίθεση απ'τα δεξιά, ότι κίτρινες απαγορεύεται να βγαίνουν στον ΘΡΥΛΟ, κόρνερ δίνεται στον ΑΝΤΙΠΑΛΟ μόνο αν είναι απόλυτα εμφανές σε ρηπλέη, όταν τα πράγματα είναι δύσκολα δίνουμε μπέναλντυ κ ότι εντάξει μωρέ, οι καθυστερήσεις που δείχνει ο 4ος είναι σε πολύ ελαστικά όρια - ειδικά αν χάνει ο ΘΡΥΛΟΣ.
στο 1ο ημίχρονο ήσασταν χεσμένοι όπως και στο 4-0 πρόπερσι, μόνο που δε το εκμεταλλευτήκαμε. ο Πάρντο έκανε καθυστερήσεις απ'τα πρώτα λεπτά! στο 2ο κουραστήκαμε κ αρχίσατε να ξυπνάτε, ο κόσμος λύσσαξε με το κοράκι νταξ.
για τη φωτοβολίδα, είχε πέσει πιο πριν κ δεν πρόλαβε ο σεκιούριτης να την βγάλει γιατί σας είχαμε κλείσει και δε μπορούσε να μπει όσο παιζόταν μπάλα κοντά. το γαμάτο είναι που διαμαρτύρεστε γιαυτό και για διαιτησία, με προιστορία σε ζούγκλες και με τον διαιτητή να σας παίζει με τα χίλια.
βράβευση Μαύρου, συγκίνηση. υπογραφή Μπλάνκο, πολύ το αργούνε.
εντιντ: επίσης να προσθέσω ότι μπορείτε να κάνετε ένσταση για τη φωτοβολίδα και να το πάρετε στα χαρτιά. =)
Εγώ πάντως στο πέναλτυ δεν είπα "τι έδωσε ρεεεε;" αλλά "πόσο βλάκας είναι αυτός ο λεονάρντο". Ήταν λίγο αυστηρό αλλά θα το έδινα μόνο και μόνο επειδή ο βλάκας τραβάει φανέλα. Κατά τα άλλα γέλασα με κούρσα Ντιοπ και διαμαρτυρία Ουρτάδο στο χέρι που θύμισε σχολείο και αλάνα.
wino, δίκιο έχεις, πολύ μίλησα για διαιτησία, αλλά ξεκαθάρισα ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Από εκεί και πέρα πες μας ότι αδικήθηκες και εσύ σαν τον άλλον. Virus, νικήσατε στο 90 γιατί η μπάλα είναι πόρνη αλλά ρε αδερφέ, αν δεν νιώσεις ότι νίκησες θεούς και δαίμονες δεν το ευχαριστιέσαι έτσι; Κλάψα και στην νίκη ρε; Έτσι η διαιτησία, έτσι ο Θρύλος αλλά η αεκάρα δεν μασάει και πηδάει ο Μπλάνκο τον Μιραλάς. Στο ποστ σου μιλάς μόνο για μας και λες μια γραμμή για την βράβευση του Μαύρου και πότε θα υπογράψει ο Μπλάνκο. Μετά τσαντίζεσαι αν σε λένε αεκάκι, ναι;
Για το χεσμένοι εγώ θα συμφωνήσω. Γενικά αυτός ο Ολυμπιακός δείχνει μια ανεξήγητη φλωριά στα ντέρμπι και αν κρίνω από τις δηλώσεις Βαλβέρδε που μας πληροφόρησε πόσο ζορίζεται στα εκτός έδρας, πρέπει να το περνάει και στους παίκτες αυτό, δηλαδή δεν μπορεί να μπαίνουν στην μπρίζα με τον Εργοτέλη και με την ΑΕΚ που σερνόταν να πάνε σαν τις κότες, αυτό ήταν το εκνευριστικότερο. Πέραν του Μιραλλάς και του Μοντεστό δεν είχε πάθος κανείς και ο Μοντεστό έκανε και πολλά λάθη. Σε αυτό το ματς τελικά έλειψε ο Τοροσίδης πολύ, όχι μόνο παικτικά. Στο Καραϊσκάκη έχουμε και τον κόσμο να κάνει αυτή τη δουλειά, στα εκτός παπάρια. Για πέναλτι εγώ ψηφίζω Αβραάμ πάντως.
Για αμυντικό χαφ στο φόρουμ που συχνάζω κράζουμε από το καλοκαίρι ότι ήταν η μεγαλύτερη τρύπα αλλά κάποιοι πίστευαν ότι ο γιαννάκης ο Παπαδόπουλος ήταν αρκετός.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
@Ford
λέω ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε το χέσιμο σας στο 1ο (= άρα ήμασταν μέτριοι) και κουρασμένοι στο 2ο (= άρα παραμείναμε μέτριοι + το ότι απειληθήκαμε κιόλας). αν πρέπει να γράψω έκθεση ιδεών για να μην αναπαράγεις τα οπαδικά που έχεις μάθει να πιπιλάς, βαριέμαι.
το ότι πρέπει να εξηγήσουμε και πως έπαιζε ο διαιτητής συμβαίνει γιατί απ'αυτά που διαβάζω πολλοί έβλεπαν άλλο παιχνίδι - δεν ξέρω τι έδειχνε και τι όχι η nova σε replay, σορρυ. εξάλλου αν δεν νικούσαμε και λέγαμε για τα διαιτητικά "θα κλαίγαμε γιατί χάσαμε", right?
για την φωτοβολιδα η αποψη μου ειναι οτι επρεπε να σταματησει να παιχνιδι και να δωθει πισω το πρωταθλημα της ριζουπολης.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry