Page 63 of 154 FirstFirst ... 1353616263646573113 ... LastLast
Results 931 to 945 of 2309

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011.

Senior Member warlord mkII's Avatar

1 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

δεν εβρεξε ρε γαμωτο σημερα....
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

6 στους 10 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΘΡΛΟΥ ΠΕΡΣΥ ΛΟΙΠΟΝ
    τρεξιμο και στο πληκτρολογιο?
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Senior Member

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Τοροσίδης και Ραούλ Μπράβο κάνουν το μισό μας παιχνίδι τελικά, στα τελευταία παιχνίδια που λείπουν έχουμε χάσει εντελώς το κέντρο.

High on Life VirusXI's Avatar

1 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

στο πέναλντυ η αλήθεια είναι ότι τον πυροβόλησαν με λέηζερ απ'την 34. το είδα, σοβαρά, ήταν απ'τα πράσινα (παναθηναικός δάκτυλος).

■■

Vic Ford Prefect's Avatar

3 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    3. Καλά κρασά. Από τα 4 λεπτά έπρεπε να παιχτεί το ένα. Γιατί έτσι.

5. Περιμένω εναγωνίως το αντικειμενικό και ουχί βαζελοκινούμενο καμπάκ σου.
    Θα απαντήσω μόνο σε αυτά γιατί δεν έχει νόημα να χάνω το χρόνο μου.

1. Βασικά βλέπει ότι χάνει την μπάλα και πέφτει μόνος του από απειροελάχιστο τράβηγμα. Αν είναι να εφευρίσκουμε τέτοια, κι εγώ μπορώ να δω έναν αγκώνα στην πλάτη του Βύντρα στο αστείο πέναλτυ του Δαλούκα όταν παίξαμε με Άρη.

3. Είμαι περίεργος ποιος κανονισμός αλλάζει όταν μπαίνουμε στις καθυστερήσεις. Το γκολ πανηγυρίστηκε όπως όλα τα γκολ, είτε μέσα στα 90 είτε μετά. Θες ότι το παράκαναν λίγο; Να το δεχτώ, αλλά ήταν το (μάλλον) νικητήριο γκολ ενός δύσκολου αγώνα, με κανέναν τρόπο δεν είναι καθυστέρηση της ΑΕΚ. Αν για τους πανηγυρισμούς κάθε γκολ κρατούσαμε τις ανάλογες καθυστερήσεις, ένα ματς με σκορ 3-3 θα είχε 10 λεπτά μόνο από τα γκολ. Πέσανε και κάνα δυο παίκτες κάτω, αλλά έδωσε και τις καρτούλες του ο διαιτητής και δεν ισχύει σε κανένα πρωτάθλημα του κόσμου ότι όσος χρόνος χαθεί από τις καθυστερήσεις πρέπει να παιχτεί ακέραιος, ισχύει το ίδιο που ισχύει κατά τη διάρκεια του αγώνα - μερικά δευτερόλεπτα για κάθε διακοπή λόγω τραυματισμού κλπ. Προσπαθείς να κερδίσεις το επιχείρημα, αλλα λυπάμαι δεν βγαίνει.

5. Δυνατό επιχείρημα, με ρουμπωσες. Καθρεφτάκι.
    1. Μάλλον δεν είδες καλά την φάση ή την βλέπεις με τα μάτια της θύρας 34. Την συγκρίνεις με την φάση του Βύντρα. Καληνύχτα.

3. Ε, πες το ντε, οι καθυστερήσεις είναι ξαφνικός θάνατος. Βάζεις γκολ σε δύσκολο ματς, γλέντα το ρε ομαδάρα, τελείωσε το ματς, τι θα πει 4 λεπτά εξτρά χρόνου, εννοούμε μέχρι να μπει γκολ, μετά πανηγύρια και τραυματισμοί, νο πρόμπλεμ.

5. Τι επιχείρημα; Περιγράφω αυτό που κάνεις: Γράφεις γιατί είσαι βάζελος και γιατί είμαι γαύρος. Ασχολείσαι κατά το ένα χιλιοστό έστω στα όσα γράφεις για οποιαδήποτε άλλη ομάδα; Γράφεις για την αγάπη σου για το σπορ τώρα θες να μου πεις; Καθρεφτάκι κάνεις ότι είμαι βάζελος;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

sex drugs n' pick n' roll wino's Avatar

7 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

gelaei o kosmos me penalty gavrou, kai me paravash kai me ektelesh. Sto prwto hmixrono prwth fora eida toso xesmeno osfp. sto deutero anevhke polu, klassika oi dikoi mas ta pai3ane. Megalo mats apo mako, manwla, karampelas den exase oute mia monomaxia apo romendal, Gkentsoglou polu ligos as paei sth genoa na vrei to kollhtari tou. Allages jimenez gia na krathsei to x, alla blanco.

Pws katafere na dwsei tosa lefta o osfp kai den phre 1 dmc ths prokophs? Me ta lefta pou edwse gia ourtado den mporouse na parei ton megalo anatoly???

Ford prefect, sas adikhse h diaithsia, empros sto dromo pou xara3e o nikolakopoulos kai to mosxari pou exete gia proedo.
    Vicariously I live while the whole world dies
    Much better you than I

4 στους 9 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Αν έπεφτε σε κάποιο κεφάλι θα σταματούσε ο αγώνας γιατί θα υπήρχε τραυματισμός παίκτη. Τώρα δεν έπεσε σε κεφάλι και καλώς αφαιρέθηκε όταν σταμάτησε η φάση. Η ΑΕΚ πρέπει να τιμωρηθεί με ένα ελαφρύ χρηματικό πρόστιμο (αν σκεφτούμε το δεδικασμένο στο καραισκακη πέρσι που πέσανε ίσα με 1000 μέσα στο γήπεδο).
    δλδ σορυ ρε παιδια . πρεπει να πέσει σε κεφάλι παίχτη για να γίνει έστω μια διακοπή για να το βγάλουν ? είναι δυνατόν να εχει πεσει καπνογόνο και να παίζετε φάση απο την πλευρά του καπνογόνου? δλδ αν πέφτει σε καθε φάση της αεκ στο καραισκακη ενα καπνογόνο στο πεναλντι δεν θα διακόπτετε το ματς ? τα 1000 καπνογόνα στο καραισκακη κακώς έπεσαν πρωταπολα, αλλα αν θυμάμαι καλά σταμάτησε το ματς . δεν παιζόταν φάση στη περιοχή και υπήρχαν καπνογόνα εκεί πέρα .

και αν έχει γίνει σε αγώνα ολυμπιακού παρόμοιο πράμα να με συγχωρέστε . αλλά δεν έχω δει πότε ξανά τέτοιο πράμα .

για να μην παρεξηγηθώ . δεν έφταιγε το καπνογόνο ή ο αέρας που χάσαμε σήμερα . ο λογος οτι δεν κερδίσαμε ήταν οτι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν και ο λόγος που χάσαμε ήταν οτι τα προβλήματα στην άμυνα χωρίς το βασικό σχήμα είναι εμφανή
    -> http://www.odes.gr <-
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

0 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

χωρίς να διαβάσω τις παπαριές που σίγουρα έχουν γραφτεί εδώ:
    γελάει ο κόσμος με πέναλτυ και διάθεση του κόρακα να σπρώξει γκαιηρο.
    όπως δήλωσα ξεκάθαρα ότι ο παμπονηρίδης έκανε μια καλή διαιτησία στο προηγούμενο, έτσι βλέπω ότι στο σημερινό υπήρχε πρόθεση.
    Rock or Nothing

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Λοιπόν είναι μεν κυριακήεννιάηωρατοπρωί και έχω κοιμηθεί μονάχα λίγες ώρες, αλλά είδα το πέναλτι τόσο στις τρειςηωρατηνυχτα οσο και τώρα κα χαχάνισα το ίδιο

11 στους 13 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

χθες μάθαμε ότι η ΑΕΚ απαγορεύεται να κάνει επίθεση απ'τα δεξιά, ότι κίτρινες απαγορεύεται να βγαίνουν στον ΘΡΥΛΟ, κόρνερ δίνεται στον ΑΝΤΙΠΑΛΟ μόνο αν είναι απόλυτα εμφανές σε ρηπλέη, όταν τα πράγματα είναι δύσκολα δίνουμε μπέναλντυ κ ότι εντάξει μωρέ, οι καθυστερήσεις που δείχνει ο 4ος είναι σε πολύ ελαστικά όρια - ειδικά αν χάνει ο ΘΡΥΛΟΣ.

στο 1ο ημίχρονο ήσασταν χεσμένοι όπως και στο 4-0 πρόπερσι, μόνο που δε το εκμεταλλευτήκαμε. ο Πάρντο έκανε καθυστερήσεις απ'τα πρώτα λεπτά! στο 2ο κουραστήκαμε κ αρχίσατε να ξυπνάτε, ο κόσμος λύσσαξε με το κοράκι νταξ.

για τη φωτοβολίδα, είχε πέσει πιο πριν κ δεν πρόλαβε ο σεκιούριτης να την βγάλει γιατί σας είχαμε κλείσει και δε μπορούσε να μπει όσο παιζόταν μπάλα κοντά. το γαμάτο είναι που διαμαρτύρεστε γιαυτό και για διαιτησία, με προιστορία σε ζούγκλες και με τον διαιτητή να σας παίζει με τα χίλια.

βράβευση Μαύρου, συγκίνηση. υπογραφή Μπλάνκο, πολύ το αργούνε.

εντιντ: επίσης να προσθέσω ότι μπορείτε να κάνετε ένσταση για τη φωτοβολίδα και να το πάρετε στα χαρτιά. =)
    Last edited by VirusXI; 28-11-2010 at 11:22.

■■

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Εγώ πάντως στο πέναλτυ δεν είπα "τι έδωσε ρεεεε;" αλλά "πόσο βλάκας είναι αυτός ο λεονάρντο". Ήταν λίγο αυστηρό αλλά θα το έδινα μόνο και μόνο επειδή ο βλάκας τραβάει φανέλα. Κατά τα άλλα γέλασα με κούρσα Ντιοπ και διαμαρτυρία Ουρτάδο στο χέρι που θύμισε σχολείο και αλάνα.

Vic Ford Prefect's Avatar

1 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

wino, δίκιο έχεις, πολύ μίλησα για διαιτησία, αλλά ξεκαθάρισα ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Από εκεί και πέρα πες μας ότι αδικήθηκες και εσύ σαν τον άλλον. Virus, νικήσατε στο 90 γιατί η μπάλα είναι πόρνη αλλά ρε αδερφέ, αν δεν νιώσεις ότι νίκησες θεούς και δαίμονες δεν το ευχαριστιέσαι έτσι; Κλάψα και στην νίκη ρε; Έτσι η διαιτησία, έτσι ο Θρύλος αλλά η αεκάρα δεν μασάει και πηδάει ο Μπλάνκο τον Μιραλάς. Στο ποστ σου μιλάς μόνο για μας και λες μια γραμμή για την βράβευση του Μαύρου και πότε θα υπογράψει ο Μπλάνκο. Μετά τσαντίζεσαι αν σε λένε αεκάκι, ναι;

Για το χεσμένοι εγώ θα συμφωνήσω. Γενικά αυτός ο Ολυμπιακός δείχνει μια ανεξήγητη φλωριά στα ντέρμπι και αν κρίνω από τις δηλώσεις Βαλβέρδε που μας πληροφόρησε πόσο ζορίζεται στα εκτός έδρας, πρέπει να το περνάει και στους παίκτες αυτό, δηλαδή δεν μπορεί να μπαίνουν στην μπρίζα με τον Εργοτέλη και με την ΑΕΚ που σερνόταν να πάνε σαν τις κότες, αυτό ήταν το εκνευριστικότερο. Πέραν του Μιραλλάς και του Μοντεστό δεν είχε πάθος κανείς και ο Μοντεστό έκανε και πολλά λάθη. Σε αυτό το ματς τελικά έλειψε ο Τοροσίδης πολύ, όχι μόνο παικτικά. Στο Καραϊσκάκη έχουμε και τον κόσμο να κάνει αυτή τη δουλειά, στα εκτός παπάρια. Για πέναλτι εγώ ψηφίζω Αβραάμ πάντως.
    Για αμυντικό χαφ στο φόρουμ που συχνάζω κράζουμε από το καλοκαίρι ότι ήταν η μεγαλύτερη τρύπα αλλά κάποιοι πίστευαν ότι ο γιαννάκης ο Παπαδόπουλος ήταν αρκετός.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

survivor scarecrow's Avatar

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    Εγώ πάντως στο πέναλτυ δεν είπα "τι έδωσε ρεεεε;" αλλά "πόσο βλάκας είναι αυτός ο λεονάρντο".
    Πραγματικά για κλωτσιές ήταν χθες.Εκτός του πέναλτι και της κλασσικής ευκαιρίας που έχασε,τα στημένα του ήταν για κλάματα.

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

@Ford
    λέω ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε το χέσιμο σας στο 1ο (= άρα ήμασταν μέτριοι) και κουρασμένοι στο 2ο (= άρα παραμείναμε μέτριοι + το ότι απειληθήκαμε κιόλας). αν πρέπει να γράψω έκθεση ιδεών για να μην αναπαράγεις τα οπαδικά που έχεις μάθει να πιπιλάς, βαριέμαι.

το ότι πρέπει να εξηγήσουμε και πως έπαιζε ο διαιτητής συμβαίνει γιατί απ'αυτά που διαβάζω πολλοί έβλεπαν άλλο παιχνίδι - δεν ξέρω τι έδειχνε και τι όχι η nova σε replay, σορρυ. εξάλλου αν δεν νικούσαμε και λέγαμε για τα διαιτητικά "θα κλαίγαμε γιατί χάσαμε", right?
    Last edited by VirusXI; 28-11-2010 at 14:02.

■■

Senior Member freak brother's Avatar

8 στους 10 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

για την φωτοβολιδα η αποψη μου ειναι οτι επρεπε να σταματησει να παιχνιδι και να δωθει πισω το πρωταθλημα της ριζουπολης.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry