Δεν τον λες κριάρι. Μέτριο τον λες. Το μέγιστο της απόδοσής του είναι δύο μπαλιές στον Σισέ στο μεταξύ μας ματς. Θα έπρεπε να είναι ο Πετρόπουλός σας και αυτή τη στιγμή είστε οι πνιγμένοι που πιάνονται από τα μαλλιά τους.

Επίσης, διαπιστώνω μεγάλη αλληλεγγύη, μασωνικού επιπέδου μεταξύ βάζελων εδώ μέσα. Άσχετο.

Για το ματς το 3-0 είναι βαρύ γιατί αυτή η Μπαρτσελόνα έπαιζε στο ρελαντί και δεν μπορούσες να της πάρεις την μπάλα. Σαν να έπαιζαν κορόιδο ήταν και δεν υπήρχε κανείς να τρέξει στο κέντρο να τους πιέσει λίγο. Ο Ζιλμπέρτο είχε στιγμές αξιοπρεπείας αλλά πολύ αργός, το ίδιο και ο Βύντρα αλλά έγινε άλογο καθ'ότι μόνος. Ο Μαρίνος στην αρχή επίσης αμυντικά κάτι έκανε, ο Δημούτσος ήταν για το πέος καβάλα.

Αμυντικά στάθηκε αξιοπρεπώς ο βάζελος μέχρι το πρώτο γκολ, μετά η κατάρρευση, ούτε τα προσχήματα. Μου κάνει εντύπωση που δεν σχολιάζετε τον Γκαρσία. Εκτός από τον απελπιστικά μόνο Σισέ, ήταν μακράν ο μόνος παίχτης που δεν θα έπρεπε να ντρέπεστε που έπαιζε σήμερα, ίσως ήταν και το καλύτερο παιχνίδι του.

Επίσης, ο νέος σας προπονητής φαίνεται ότι εντόπισε το βασικό σας χρόνιο πρόβλημα (άμυνα χωνί) και κάτι έκανε, τουλάχιστον είναι ορθολογιστής, τα γκολ που φάγατε δεν είναι και της ντροπής, με Μπάρτσα έπαιζες, ασχέτως τις 2 ταχύτητες κάτω. Δεν ξέρω τι θα κάνει για την επίθεση, που αυτή τη στιγμή κρέμεστε από το σερί του Σισέ, ας γυρίσουν Νίνης και Λέτο και βλέπουμε. Είναι αστείο να αναφέρετε τον Γκοβού ακόμα (κάποιοι). Είχαμε να δούμε τέτοιον τουρισμό από εποχή Κονσεϊσάο.

Συνοπτικά, η εμφάνιση εμένα μου φάνηκε της ψυχρής λογικής. Συμμάζεμα και δοκιμές. Μέχρι το πρώτο γκολ ήταν και αξιοπρεπής. Από ένα σημείο και έπειτα θλιβερή βέβαια (με Γκαρσία έξω ειδικά).

Ο Τζόρβας είναι ο νέος Βύντρα. Δε Μπλιτζ Κερς.