Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 87 of 87

Thread: mpaxalo se tzami stin plateia attikis

Senior Member freak brother's Avatar

σημερα στο αεροδρομιο του αμστερνταμ , περιμενα για την πτηση αθενς , και βγηκαν μια πτηση απο ισπανια και μια απο πορτογαλια και δεν επαιζε ουτε ενας μπατσος στην φυσουνα...σε αυτους που βγηκαν απο αθενς ειχε 7 και μαζεψαν 3 ατομα που ηταν εκτος σενκεν.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Παραθέτω σημερινή δήλωση γνωστού πολιτικού:

«Πέρα από την επιβαλλόμενη στην Ιρλανδία από τις Βρυξέλλες συμμετοχή της στον Μηχανισμό του ΔΝΤ - ΕΚΤ – ΕΕ, σοβαρότατο ενδιαφέρον για την Ελλάδα έχουν οι εξελίξεις στην Anglo Irish Bank.

H τράπεζα αυτή, κύρια υπεύθυνη για την κατάρρευση του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος της Ιρλανδίας με τη συμμετοχή της στη φούσκα της αγοράς ακινήτων, ανίκανη να ανταπεξέλθει στα ανοίγματά της, έχει περιέλθει εδώ και αρκετό χρόνο στην κρατική ιδιοκτησία.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η κρατική διοίκηση της Anglo Irish Bank αποφάσισε την ανταλλαγή ομολόγων της με νέα ομόλογα της δημόσιας πια τράπεζας στο 20% της αναγραφόμενης αξίας των παλιών. Υπήρξε δηλαδή παραγραφή 80% της αξίας του συγκεκριμένου χρέους. Οι κάτοχοι των ομολόγων αυτών αναγκάσθηκαν στην πλειοψηφία τους να αποδεχθούν αυτή την ανταλλαγή. Αποφασίσθηκε μάλιστα ότι όσοι μέτοχοι δεν την δεχθούν θα αποζημιωθούν τελικά μόνο με το 1% της αρχικής αξίας, δηλαδή παραγραφή 99%.

Ακόμη και μέσα στη λογική του συστήματος η παραγραφή χρεών σε ομόλογα, και μάλιστα σε πολύ υψηλό ποσοστό, έχει αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Προκαλεί, λοιπόν, έκπληξη που ο πρωθυπουργός επιμένει να έχει αποκλείσει την έννοια της παραγραφής όχι μόνο από τις διεκδικήσεις του, αλλά ακόμη και από τους προβληματισμούς του. Η επίδειξη όμως διαγωγής κοσμιωτάτης στα κερδοσκοπικά κεφάλαια γίνεται με απάνθρωπο τίμημα για τον ελληνικό λαό.

Για το Μέτωπο η παραγραφή είναι στο κέντρο της πολιτικής του πρότασης για το χρέος.»
    Αν δεν πείθεται κάποιος από αυτό ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος (και μιλάμε καθαρά εντός καπιταλισμού τώρα), τι πρέπει να κάνει, όσο το λέει να καταπίνει και φωτιές ταυτόχρονα; Επίσης εσύ που είσαι ο δύσπιστος θα μας πεις "τι θέλει ο κόσμος για να πειστεί", όχι εμείς που είμαστε εύπιστοι και τα φάγαμε εύκολα!

ΥΓ: Το τι πιθανότητες δίνω εγώ να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα λίγη σημασία έχει. Ο Λένιν λίγους μήνες πριν γίνει επανάσταση στη Ρωσία πίστευε πως δεν είναι ώριμες ακόμα οι συνθήκες. Προφανώς και δε λέω ότι είμαστε σε προεπαναστατική περίοδο, αλλά ρε παιδί μου, θα ήθελα στη διάρκεια της ζωής μου να ζήσω σε κάτι πέρα από αυτό που υπάρχει σήμερα, κι άμα δεν το προσπαθήσουμε θα έχει μηδενικές πιθανότητες. Και 0.0001% να έχει, αξίζει τον κόπο, μια φορά ζούμε. Και δεν ξέρεις καμία φορά πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή.
    ΥΓ2: Κι αν θες, για μένα δεν είναι ο βασικός σκοπός της αριστεράς να πείσει τον κόσμο ότι αυτή έχει τη λύση και να την εμπιστευτεί για να του λύσει όλα του τα προβλήματα, αλλά να τον βάλει σε μια διαδικασία χειραφέτησης και συνειδητοποίησης ότι μπορεί και πρέπει να πάρει τη ζωή του στα χέρια του και όχι να αρκείται στο να ψωνίζει νδ, πασόκ, κκε ή σύριζα κάθε 3-4 χρόνια.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Παραθέτω σημερινή δήλωση γνωστού πολιτικού:

«Πέρα από την επιβαλλόμενη στην Ιρλανδία από τις Βρυξέλλες συμμετοχή της στον Μηχανισμό του ΔΝΤ - ΕΚΤ – ΕΕ, σοβαρότατο ενδιαφέρον για την Ελλάδα έχουν οι εξελίξεις στην Anglo Irish Bank.

H τράπεζα αυτή, κύρια υπεύθυνη για την κατάρρευση του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος της Ιρλανδίας με τη συμμετοχή της στη φούσκα της αγοράς ακινήτων, ανίκανη να ανταπεξέλθει στα ανοίγματά της, έχει περιέλθει εδώ και αρκετό χρόνο στην κρατική ιδιοκτησία.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η κρατική διοίκηση της Anglo Irish Bank αποφάσισε την ανταλλαγή ομολόγων της με νέα ομόλογα της δημόσιας πια τράπεζας στο 20% της αναγραφόμενης αξίας των παλιών. Υπήρξε δηλαδή παραγραφή 80% της αξίας του συγκεκριμένου χρέους. Οι κάτοχοι των ομολόγων αυτών αναγκάσθηκαν στην πλειοψηφία τους να αποδεχθούν αυτή την ανταλλαγή. Αποφασίσθηκε μάλιστα ότι όσοι μέτοχοι δεν την δεχθούν θα αποζημιωθούν τελικά μόνο με το 1% της αρχικής αξίας, δηλαδή παραγραφή 99%.

Ακόμη και μέσα στη λογική του συστήματος η παραγραφή χρεών σε ομόλογα, και μάλιστα σε πολύ υψηλό ποσοστό, έχει αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Προκαλεί, λοιπόν, έκπληξη που ο πρωθυπουργός επιμένει να έχει αποκλείσει την έννοια της παραγραφής όχι μόνο από τις διεκδικήσεις του, αλλά ακόμη και από τους προβληματισμούς του. Η επίδειξη όμως διαγωγής κοσμιωτάτης στα κερδοσκοπικά κεφάλαια γίνεται με απάνθρωπο τίμημα για τον ελληνικό λαό.

Για το Μέτωπο η παραγραφή είναι στο κέντρο της πολιτικής του πρότασης για το χρέος.»
    Αν δεν πείθεται κάποιος από αυτό ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος (και μιλάμε καθαρά εντός καπιταλισμού τώρα), τι πρέπει να κάνει, όσο το λέει να καταπίνει και φωτιές ταυτόχρονα; Επίσης εσύ που είσαι ο δύσπιστος θα μας πεις "τι θέλει ο κόσμος για να πειστεί", όχι εμείς που είμαστε εύπιστοι και τα φάγαμε εύκολα!

ΥΓ: Το τι πιθανότητες δίνω εγώ να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα λίγη σημασία έχει. Ο Λένιν λίγους μήνες πριν γίνει επανάσταση στη Ρωσία πίστευε πως δεν είναι ώριμες ακόμα οι συνθήκες. Προφανώς και δε λέω ότι είμαστε σε προεπαναστατική περίοδο, αλλά ρε παιδί μου, θα ήθελα στη διάρκεια της ζωής μου να ζήσω σε κάτι πέρα από αυτό που υπάρχει σήμερα, κι άμα δεν το προσπαθήσουμε θα έχει μηδενικές πιθανότητες. Και 0.0001% να έχει, αξίζει τον κόπο, μια φορά ζούμε. Και δεν ξέρεις καμία φορά πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή.
    ΥΓ2: Κι αν θες, για μένα δεν είναι ο βασικός σκοπός της αριστεράς να πείσει τον κόσμο ότι αυτή έχει τη λύση και να την εμπιστευτεί για να του λύσει όλα του τα προβλήματα, αλλά να τον βάλει σε μια διαδικασία χειραφέτησης και συνειδητοποίησης ότι μπορεί και πρέπει να πάρει τη ζωή του στα χέρια του και όχι να αρκείται στο να ψωνίζει νδ, πασόκ, κκε ή σύριζα κάθε 3-4 χρόνια.
    Καταλαβαίνεις ότι μέχρι τώρα όλα τα επιχειρήματα στην ερώτηση μου "πώς;" είναι "στην Ιρλανδία έγινε, στη Βολιβία έγινε, στη Ρωσία έγινε"; Στα παπάρια μου τι έγινε εκεί πέρα, εδώ τι γίνεται. Και εξακολουθείς να με παρεξηγείς. Όταν λέω "δε πιστεύω ότι θα γίνει" κάτι, δεν εννοώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, προφανώς υπάρχει γιαυτό και καθόμαστε και συζητάμε, αλλά ότι με τις συνθήκες στην Ελλάδα αντικειμενικά δε θα γίνει, τουλάχιστον όχι άμεσα. Γιατί να σου πω κάτι; Άντε πες ότι ξυπνάει ο κόσμος (από μόνος του), ποιο από τα 40 κόμματα της αριστεράς θα στηρίξει;

Στην ερώτηση "γιατί δεν πείθεται", η απάντηση είναι "πού θες να ξέρω;". Μου ζητάς να κάνω μια κοινωνική ανάλυση την οποία δε μπορούν να κάνουν ολόκληρα κινήματα εδώ και δεκαετίες, εγώ θα την κάνω; Το ότι δεν πείθεται είναι εύκολο να το δει κανείς, ανοίγοντας απλά μια εφημερίδα ή ένα σάιτ και βλέποντας τα αποτελέσματα των εκλογών, το "γιατί" είναι εντελώς άλλο πράγμα.

Αυτό που μπορώ βέβαια να απαντήσω είναι γιατί δεν πείθομαι εγώ, χωρίς να το γενικεύσουμε για ολόκληρο τον κόσμο. Μπορώ να σου βρω χίλιαδυο πραγματάκια, από προσωπική εμπειρία με αριστερούς συνδικαλιστές και πολιτικούς έως αυτά που σου έλεγα για τις Μεγάλες Θεωρίες, αλλά εν τέλει στα παπάρια μου, αν υπήρχε κάτι οργανωμένο και με σαφή σκοπό να γίνει εξουσία, θα με έπειθε. Μόνο αυτό. Και ας προσπαθούσε να με βγάλει και τρελό κι απόλα. Ένα ενωμένο αριστερό κόμμα του 15-20% ας πούμε θα είχε εντελώς άλλη δυναμική στην κοινωνία, τόσο στο να "διδάσκει Ιδέες και να ξυπνάει ανθρώπους" που τόσο σας αρέσουν, όσο ΚΥΡΙΩΣ στο να κάνει κάποια πραγματάκια. Μη το αναλύσουμε άλλο, τα έχουμε ξαναπεί.

Η πραγματικότητα στην Ελλάδα, και γιαυτό επιμένω να αδιαφορώ για το τι γίνεται αλλού, είναι ότι αυτοί που προσφέρουν την εναλλακτική περνάνε περισσότερο χρόνο στο να τσακώνονται και να βάζει τρικλοποδιές ο ένας στον άλλο παρά στο να βάλουν τον κόσμο σε "μια διαδικασία χειραφέτησης και συνειδητοποίησης ότι μπορεί και πρέπει να πάρει τη ζωή του στα χέρια του και όχι να αρκείται στο να ψωνίζει νδ, πασόκ, κκε ή σύριζα κάθε 3-4 χρόνια".

Δεν ξέρω, ίσως να είναι σημαντικό και για τον κόσμο γενικότερα αυτό, το να θέλει να δει κάτι που έχει και πλάνο και ελπίδα να κάνει κάτι ΑΜΕΣΑ, χωρίς να περιμένει τις συνθήκες να ωριμάσουν και να τους ενώσει όλους η πείνα, όπως ενώνει τους δεξιούς η εξουσία. Αλλά δε μπορώ να το πω εγώ αυτό.

Αλλα ναι, κατά τη γνώμη μου θα όφειλε να είναι βασικός σκοπός της αριστεράς να πείσει τον κόσμο ότι αυτή έχει τη λύση και να την εμπιστευτεί, εναλλακτική ψάχνει ο κόσμος και δε βρίσκει, δεν καταλαβαίνω γιατί ακριβώς σας έχει πιάσει αυτή η μανία για τα Ανώτερα Ιδανικά και για το "όταν γίνει, να γίνει σωστά". Εκτός κι αν αυτός είναι ο τρόπος να πείτε ότι πραγματικά δεν έχετε ιδέα τι πρέπει να κάνετε.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    σημερα στο αεροδρομιο του αμστερνταμ , περιμενα για την πτηση αθενς , και βγηκαν μια πτηση απο ισπανια και μια απο πορτογαλια και δεν επαιζε ουτε ενας μπατσος στην φυσουνα...σε αυτους που βγηκαν απο αθενς ειχε 7 και μαζεψαν 3 ατομα που ηταν εκτος σενκεν.
    λολ; Ρε μαγκα, εγω οποτε πηγαινοερχομουνα Αθηνα - Αμστερνταμ (2008-2009) γιατι παντα στο ΑΜΣ ειχε μπατσο που σου επρηζε τα παπαρια (για τι ερχεσαι, ποσο θα κατσεις) κτλ;
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Senior Member

επειδή είσαι σκούρος, φιλαράκιι~~!!

A rock, an island Drumsick's Avatar

Δράκος ikonoklast's Avatar

ΣΤΗΜΕΝΟ, ΠΑΙΔΙΑ

A rock, an island Drumsick's Avatar

Μόνο το όνομα πείραξα

Στο Μελίσσι , ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου δύο άνδρες Ελληνες ηλικίας -21- και -23- ετών, οι οποίοι νωρίτερα έπεισαν δύο Πακιστανούς να επιβιβαστούν στο Ι.Χ. Φορτηγό τους, με το πρόσχημα της εργασίας και αφού τους μετέφεραν στην Πουλίτσα με την απειλή όπλου τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.
    Στην κατοχή των δραστών ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
    • Το ανωτέρω Ι.Χ. Φορτηγό.
    • Ένα αεροβόλο πιστόλι.
    • Ένα πτυσσόμενο γκλοπ.
    • Ένας φακός.
    • Ένας λοστός.
    • Ένα ζευγάρι γάντια.
    • Ένα μαχαίρι.
    • Μία μαύρη κουκούλα.
    • -35- κυνηγετικά φυσίγγια.
    • -3- κινητά τηλέφωνα.
    Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν με απόλυτη βεβαιότητα από τους παθόντες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Τι θα γίνει μ'αυτούς τους έλληνες, θα τους μαζέψει κανείς;
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

μπε το μαύρο πρόβατο Coroner's Avatar

Πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο μαλάκες είμαστε ώρες ώρες.
    ...when worms are granted wings, angels have to crawl...

Senior Member MaX Payne's Avatar

Ποιοι
    Last edited by MaX Payne; 24-11-2010 at 12:59.

bi-curious The Good Son's Avatar

και εγώ, αλλά στο σεξιον.