ε τι να κάνω :$ έκατσε
Στις 15 Νοέμβρη είχα παρκάρει στο στενό απέναντι απο το ΒΙΟΣ και το άφησα μέχρι αργά. Μου σπάσαν το τζάμι για να πάρουν άδεια-δίπλωμα, δεν είχα τίποτα άλλο. η Άδεια βρέθηκε στο ΚΡΥΟΝΕΡΙ. 80 ΕΥΡΟ. Πριν 10 μέρες είχα ένα πρόβλημα με την αποχέτευση της πολυκατοικίας που σκάει ΜΕΣΑ στο μαγαζί και γέμιζε βρωμόνερα για 1-2 μέρες μέχρι να το ξεβουλώσω (το οποίο το πλήρωσα το μισό εγώ γιατί ποτέ κανείς απο την πολυκατοικία δε μου είχε πει τίποτα)70 ΕΥΡΟ. Σήμερα ανακάλυψα οτί τρέχει νερό στον κόκκινο τοίχο από κάποιο σωλήνα και έχει βραχεί ο μισός τοίχος.αύριο θα έρθει. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ. καλά να είμαστε.
Μπλε
Σιγουρα γουσταρει περισσοτερο να νιωθει τη δικη σου ζεστασια απο το να ειναι μονο του.
Πιστευω οταν ανεβαινει στο κρεβατι πρεπει να εχεις ασταματητη συνεπεια να τον διωχνεις. Αν κανεις τα στραβα ματια μια φορα, χαζο δεν ειναι, παρεακι θελει.
Προσπαθησε να κανεις τη δικη του γωνια πιο ελκυστικη. Να ξερει πως εκει πρεπει να κουρνιαζει. Επειδη τον ειδα στη φωτο μικρουλη, μπορει και να πιασει να του βαλεις στο δικο του μερος κατι που να κανει χαλαρο θορυβο(πχ ρολοι με το τικ-τακ του) για να χαλαρωνει εκει.
Και συμφωνω, τα αγαπαμε, δεν σημαινει οτι θελουμε να κοιμομαστε και μαζι.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Αυτό με το ρολόι ισχύει τίγκα. Βάλε ένα χειρός κάτω απ το κουβερτάκι του.
Ικανός είναι να σηκώσει την κουβέρτα και να παίζει με αυτό. Θα βάλω το ρολόι τραπεζιού πάνω στο τραπέζι και δίπλα είναι το καλαθάκι του, ελπίζω να πιάσει. Θενκς για τις συμβουλές πάντως. Οτιδήποτε άλλο ευπρόσδεκτο από τους έμπειρους και μυημένους.
Θέλει να είναι εκεί που κοιμάται, να του θυμίζει τους χτύπους της καρδιάς της μαμάς, αλλιώς δεν έχει νόημα.
Ηλεκτρονικό ρολόι χειρός έχω, να πάω να πάρω από κανέναν μπλακ μπρο κανονικό με τικ τακ; Κατά τ'άλλα χέζει σε μια συγκεκριμένη γωνία στο σπίτι (πλακάκι ευτυχώς), αγνοώντας επιδεικτικά την άμμο, στην οποία όμως κατουράει κανονικότατα. Σας έχω ζαλίσει αλλά είμαι σε υπερένταση με τον τυπά.
Να πας να πάρεις, ναι. Που την έχεις βάλει την άμμο και πως πάει εκει? Μπορεί να είναι απο το στρες της αλλαγής χώρου απλά, δείξε κατανόηση και κάνε υπομονή. Αν μπορείς, βάλε και την άμμο στο σημείο εκείνο να δείς τι θα γίνει. Βασικά αυτό που είπα για το ψεκαστήρι, χέστο προς το παρον, μέχρι να εξοικειωθεί. Μην του δημιουργήσεις κι άλλα άγχη.
Υeap, πρωτα αγαπη κ προδερμ στην περιοδο προσαρμογης, και μετα αν χρειαστει λιγη "τιμωρια".
Ναι, παρε τικ-τακ, μπας και ξεγελαστει.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Διάβασε και εδώ http://www.myhealthycat.com/new-cat.html και ψάξε κι άλλα σχετικά άρθρα στο νετ. Έχει μεγάλη σημασία να είναι ομαλή η προσαρμογή του στο σπίτι, αλλιώς μπορεί να του μείνουν κουσούρια και μαλακισμένες συμπεριφορές για τα καλά.
εντιτ: α και που'σαι, γιατρό για αποπαρασίτωση και εμβόλια. Επίσης μην το ταίζεις οτι να'ναι, δεν έχει τις ίδιες διατροφικές ανάγκες με μια ενήλικη γάτα. Πάρε τροφή για γατάκια.
Last edited by Drumsick; 24-11-2010 at 23:21.
Κακώς τα έχεις δίπλα δίπλα to begin with. Εσύ τρώς δίπλα στη χέστρα? Όπως λέει και αυτό που σου έδωσα, βρες έναν χώρο που θα τα έχει όλα αυτά μαζεμένα, όχι διάσπαρτα μες το σπίτι. Αν δε σε ψήνει να βάλεις την άμμο στο σαλόνι, μετέφερε τα όλα στο μπάνιο και φρόντισε να μην το κάνετε κέντρο διερχομένων, να έχει την ησυχία του. Βάλε και πάνω απ το κουβερτάκι τίποτα πολύ μαλακό, μάλλινο, να γουστάρει το μικρό, και βάλε το ρολογάκι απο κάτω.
Έτσι θα μπορείς να κλείνεις και την πόρτα το βράδυ να μη σου'ρχεται στο κρεβάτι. Ξέρω πως ακούγεται άσχημο το κλείσιμο στο μπάνιο, αλλά είναι προσωρινό και για το καλό του. Η δικιά μου για να καταλάβεις, όταν πια την αφήναμε να κυκλοφορεί στο σπίτι, συνέχισε να κοιμάται στο κρεβατάκι της στο μπάνιο επί κάνα μήνα.
Last edited by Drumsick; 24-11-2010 at 23:32.
Μηπως να δοκιμαζες και εξω-βεραντα ας πουμε-ενα δοχειο, ωστε οταν χρειαζεται να τον ψεκαζεις και εξω και να του δινεις το φαρμακο του-αρκετα messy φαση-.
Παρε σκυλο, θα φροντισει αυτος μια χαρα και θα εχεις και κατοικιδιο